Musikken og opptreden av Asgeir var toppscore. Men konsertstedet har null repekt for sitt publikum. Det tok aaaaaltfor lang tid før konserten kom i gang. Dette var første gang vi var på Rockefeller... Näytä lisää

Jeg synes det var lett å finne inngangen og plassene hvor vi skulle sitte. Mange toaletter. Selve konserten, sangprestasjoner, lyden, sceneshow, belysning var kjempefint. Jeg bestiller billetter n... Näytä lisää

Fantastisk show, flinke erfarne komikere - lo i et sett, hadde gangsperr i magen dagen derpå. Jeg ler ennå! De leverer så til de grader og en ser at de har det veldig gøy selv når de fremfører -... Näytä lisää

Jeg har fulgt dette bandet i 35 år. Jeg har aldri hørt dem middels eller dårlige, men blitt litt sur da deres konsert av en eller annen grunn har gått meg hus forbi. Det er klart mange savner Gebhar... Näytä lisää

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

4 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Hver gang leveres det helt utrolige…

Hver gang leveres det helt utrolige opplevelser. Vi har blitt helt hektet. Felix som kurator må være uendelig begavet, orkesteret strålende og gjesteartistene er neste ikke til å tro. Vi har vært på 4 konserter nå i høst og i år og kommer til å forsøke å få med oss alle.

15. maaliskuuta 2026

For lite Benny Borg

Benny Borg sang alt for mange engelske tekster og Elvis. Jeg betalte for å høre Benny Borg, ikke Elvis!!!!

15. maaliskuuta 2026

Datteren min sliter med å få igjen…

Datteren min sliter med å få igjen pengene sine fra Ticketmaster etter at resale er benyttet. Billetten er videresolgt igjen, men pengene uteblir. Billetten er kjøpt gjennom en venninne som kjøpte til flere, og venninnen får stadig beskjed om å levere inn ny info. når hun etterspør pengene. Det har nå gått mange uker siden resale uten at tilbakebetaling har funnet sted.

26. joulukuuta 2025

Jeg rakk ikke konserten pga

Jeg rakk ikke konserten pga. buss for fly. Så jeg endet i snøstorm på Hemsedal istedet. Triste greier. Og fikk heller ikke solgt billetten siden dere ikke hadde åpnet for resale på nettsiden deres, utolig elendig av dere å ikke åpne for slik mulighet.

12. maaliskuuta 2026

Organiseringen av arrangementet var…

Organiseringen av arrangementet var veldig dårlig. Alt virket dårlig planlagt. Det var mange fulle folk, og det var ubehagelig å være der. Det var også problemer med lyset. Starten ble forsinket med halvannen time fra det opprinnelig annonserte tidspunktet, og pausen mellom opptredenene var på en time, noe som er altfor lenge. Alt i alt kan jeg ikke anbefale dette arrangementet

7. maaliskuuta 2026

Konsertopplevelsen var en fiasko

Konsertopplevelsen var en fiasko. Vi bestilte sitteplasser helt foran (sector 4) nettopp for å sikre god sikt, men flere publikummere reiste seg og stilte seg foran oss gjennom hele konserten. Dette sperret utsikten fullstendig og ødela hele opplevelsen. Vaktholdet klarte heller ikke å få dem tilbake på plass, noe som gjorde situasjonen uakseptabel. Vaktholdet sviktet og folk ble stående foran alle de som hadde betalt noe ekstra for å få bedre sikt.

6. maaliskuuta 2026

Konserten var til terningkast seks

Konserten var til terningkast seks. Særdeles bra utførelse og lydbilde.
Vi hadde de beste billetten på gulvet ved scenen. Det var totalt bortkastet, for det samlet seg utrolig mange tilskuere i gangveiene rundt scenen og de ble ikke fjernet av vaktene.
Gjør som andre artister, lag et ståområde på midten foran scenen.

6. maaliskuuta 2026