Thorn Arvostelua 576

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Jag blev positivt överaskad av både bemötandet och er koncept, hade ingen aning om att ni fanns innan Medarbetaren Linus var proffesionell, hade förmåga att lyssna på det jag sa, var överstigande o... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag hade ett bra samtal med säljaren om att jag ville ha ursprungsavtalet då jag var ute efter att samla mina smålån till ett lån för att få ner månadskostnaden samt få lite pengar över till renoverin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Att kunna få ta ett lån hos Thorn och samtidigt i samband med lånet kunna få bli erbjuden en vitvaru prudukt eller något inom elektronik till en väldigt bra och fin låg månadskostnad. Känner mig så... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra bemötande av Linus på thorn visst ibland har vi som människor väldigt mycke bråttom till allt.Jag personligen blev extremt bra bemött av Linus på thorn pengarna blev utbetalda precis som... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pankki
  2. Autorahoitus ja autolainaa
  3. Lainaa tarjoava yritys
  4. Muut kuin pankin rahoituspalvelut
  5. Talletuspankki

Yrityksen kirjoittama

Sedan vår start har vi på Thorn hjälpt tusentals kunder att finansiera det som betyder mest för dem. Under 1980- och 90-talen var vi marknadsledande inom uthyrning av hemelektronik, som TV-apparater och tvättmaskiner. Idag ligger vårt primära fokus på att erbjuda flexibla privatlån som är utformade för att passa din specifika livssituation. Med vår långa erfarenhet strävar vi efter att göra det enkelt och tryggt att hitta en finansieringslösning som passar just dig.

Låna tryggt och smidigt

Tryggt och flexibelt lån upp till 150 000. Få svar direkt!

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt bemötande av Yvonne och mycket…

Trevligt bemötande av Yvonne och mycket mänsklig och inkännande..fler sådana människor på rätt plats

14. huhtikuuta 2026

Hej Monica!

Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med din kontakt med oss.

Saanut 1/5 tähteä

Jag hade ett lån för produktköp

Jag hade ett lån för produktköp. Vid inbetalning tidigare via ett samlingslån från annan bank började problem efter problem. Kundtjänst är riktigt otrevliga och saknar kunskap för hur man ska gå tillväga samt att man blir spammad om att komplettera uppgifter då de är under tillsyn trots att de fått in de flera gånger. Skulle absolut INTE rekommendera detta bolag för lån eller liknande

31. maaliskuuta 2026

Allt gick mycket snabbt

Allt gick mycket snabbt! Tack ❤️

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Thorn

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med servicen från oss!

Underbart kub vi ll

20. maaliskuuta 2026

Hej Lina!

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du haft en positiv upplevelse i kontakten med oss.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

16. maaliskuuta 2026

Hej Gudrun!

Stort tack för ditt omdöme. Det är kul att höra om att du är nöjd med din kontakt med oss!

Saanut 4/5 tähteä

Förtroende och tillmötesgående samtal…

Förtroende och tillmötesgående samtal angående lån

26. helmikuuta 2026

Hej Solveig!

Stort tack för ditt omdöme. Det är fint att höra om att du är nöjd med din kontakt med oss!

Trevlig helg,

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med hantering från början…

Väldigt nöjd med hantering från början till slut.

20. helmikuuta 2026

Hej Peter!

Tack för ditt fina omdöme och det glädjer oss att din process hos oss har varit bra!

Varmt välkommen som kund hos oss,

Enkelt

Enkelt, bekvämt och lätt att kommunicera med. Rekommenderas starkt.

19. helmikuuta 2026

Hej Li!

Tack för ditt omdöme och varmt välkommen som kund hos oss!

Trevlig helg,

Saanut 1/5 tähteä

De lurar på ett meningslöst "idskydd" i…

De lurar på ett meningslöst "idskydd" i samband med att man tar ett lån. Detta får man betala 239 kr i månaden för utöver själva lånekostnaderna.
Sen har Thorns hemsida inte ens någon inloggningsmöjlighet så att man kan se sin status där. Det enda hemsidan erbjuder är att man ska ta nytt lån.

17. helmikuuta 2026

Hej Mats!

Vi kan dessvärre inte se något befintligt ärende på ditt angivna namn, därav ber vi dig att ringa in till oss på 020-24 24 24 eller mejla till info@thorn.se - så hjälper vi dig mer än gärna vidare.
Vi ser fram emot att talas vid för att hitta en gemensam lösning omgående!

Med vänliga hälsningar.

26 Aug 2024 Efterspelet av min annons

26 Aug 2024 Efterspelet av min annons
Jag vill redigera min recension av detta datum. Vill ändra min skrivelse till - 99 stjärnor om det gick. En etta är på tok för mycket . Jag behövde ett lån vid den tidpunkten Jag fick svar från någon Linus han berättade att jag måste beställa en vara för att lånet skulle gå igenom. Okej så jag sa vad är det för vara Linus rabblade ett tio tal elektronik prylar. Jag kände mig pressad då, egentligen behövde jag ingenting av detta. Jag funderade ett tag , men beslöt att en Soundbar Subwoofer en högtalare 🔊 förstärkare av märket Philips Fidelio kan väl inte vara så dyr. Men surt sa Räven Gud vad bedragen jag blev över 18000 kostade den kollade upp det genast med de stora återförsäljare priset pendlade mellan 6500 till 6999 kr. Där stod jag med lång näsa 👃🏼 Lurad. Tog genast kontakt med Thorn ang. detta. Jag var naiv och behövde lånet och frågade aldrig om priset till Linus, han nämnde aldrig det heller. Förbannat dumt av mig att inte fråga. Men som situationen var då blev det ej så. Kort därefter med mina dispyter med Thorn ringde en granskare upp mig från Thorn en väldigt trevlig hen namnet har jag men vill inte sätta hen i klistret. Hen tyckte som jag vi resonerade kring detta slutsatsen blev att hen drog av 5000 av de 18000 priset..Hen frågade om jag var nöjd med detta, var tveksam till vad jag skulle svara ville egentligen ytterligare ha 4 - 5000 kronor. 5000 är bättre än inget tänkte jag Summan av detta är jag fick betala 💯 % mer av en produkt jag inte egentligen behövde.

29. tammikuuta 2026

Hej Hans,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi tar din feedback på stort allvar. Vi har varit i kontakt med dig kring detta och vill återigen tydliggöra att det absolut inte är ett tvång att köpa en produkt för att få sitt lån godkänt. Att välja en produkt är ett frivilligt alternativ för den som önskar ta del av ett mer flexibelt låneavtal.

I våra samtal är vi alltid noga med att informera om att produktköp är frivilligt, att man har 14 dagars ånger- och bytesrätt samt att man ska läsa igenom sitt avtal i lugn och ro innan signering. Vi uppmanar också alltid våra kunder att återkomma om något känns oklart innan de går vidare.

I ditt ärende fördes en dialog med en av våra handläggare och en lösning nåddes. Vår ambition är alltid att lyssna och hitta en rimlig väg framåt när en kund känner sig missnöjd.

Vi beklagar återigen din negativa upplevelse och vi tar definitivt med oss detta för framtida förbättringsarbete. Önskar du vidare dialog är du alltid varmt välkommen att kontakta oss igen på 020-24 24 24!

Ha en fortsatt fin dag,

Saanut 5/5 tähteä

Jag tycker att försäljare var lätt att…

Jag tycker att försäljare var lätt att förstå och inte en massa tjat om andra produkter snabb ärlig mycket trevlig att ha och göra med stort +👍

23. tammikuuta 2026

Hej Peter!

Tack för ditt omdöme och dom fina orden! Vi vill alltid att kunderna ska ha en ärlig och smidig upplevelse hos oss!

Tveka inte på att höra av dig vid eventuella frågor!
Mvh Sara på Thorn

Saanut 5/5 tähteä

Väldig trevlig handläggare det gick…

Väldig trevlig handläggare det gick smidigt

23. tammikuuta 2026

Hej Tomas!

Tack för ditt omdöme och vad fint att du uppskattar kontakten med oss och att allting gick smidigt för dig!

Varmt välkommen som kund hos oss,
Amanda fån Thorn

Thorn.Se ❤️❤️❤️❤️

Thorn.Se
Tack så mycket för hjälp.
Jag har sökt flera gånger Bank om lån men de vill inte hjälpa mig bara Thorn bevilja Ansökan ❤️❤️❤️❤️
Hoppas ska jag tillbaka lånet på tiden
Mvh Tisir Alhamidi

22. tammikuuta 2026

Hej Tisir!

Tack för ditt omdöme och varmt välkommen som kund hos oss!

Tveka inte på att höra av dig om du skulle ha några frågor
Mvh Sara på Thorn

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin