Olivia heeft content voor mijn bedrijf gemaakt en we zijn extreem tevreden! Snel opgeleverd, veel meer gedaan dan waar wij om vroegen. Ze heeft zelfs uit haarzelf een influencer collab voor ons gerege... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
We provide education, personal guidance, and a strong community for creators and brands in the field of social media and UGC content marketing. Acting as a bridge between global brands and creators, we connect them and help both sides grow online, both organically and via paid campaigns, through UGC, social media, and TikTok marketing.
10/10!!💕💗
De community is echt zo’n mega fijne plek! Iedereen is super enthousiast en support elkaar niet alleen binnen, maar ook buiten de community. Ik heb zelfs al een paar ondernemers in real life ontmoet en samen gecoworkt, zó leuk! Sinds ik erbij ben, heb ik echt enorme stappen gezet: onlangs twee nieuwe SMM (social media management), klanten binnengehaald à €950 pp, per maand, een nieuwe marketing opdrachtgever én twee nieuwe UGC opdrachten van €650! Omdat ik ineens zoveel nieuwe vasten klanten heb ik zelfs mijn ticket naar Bali kunnen terugboeken om daar weer lekker een periode remote te werken ✨ Ohja, en mijn eigen TikTok account is nog geen drie weken live (ik deed hiervoor letterlijk niks met TikTok 😅) en ik heb nu al 2x SMM en 4x UGC inbounds gehad! 🥳 Wat het nog leuker maakt, is dat we elkaar als creators helpen met engagen op TikTok, zodat we samen nog harder groeien. Echt zo’n fijne en motiverende community waar iedereen elkaar vooruit helpt, ik ben zó blij dat ik erbij ben! En niet te vergeten hoe ontzettend lief, behulpzaam, supportive en motiverend Olivia is 💖
Hele fijne community!
Ik ben sinds kort lid van de community. Ik heb nog lang niet alles doorgenomen, maar echt een hele toffe community!😍 Er staat mega veel waarde in, ik ben heel blij dat ik lid ben geworden. Ik ben nog druk met mijn portfolio maar die is bijna af en die kan ik dan delen voor een volledige audit, echt top. Ik hoop hier nog veel te leren en mijn netwerk verder uit te bouwen! Olivia neemt ook echt de tijd en aandacht om iedereen te voorzien van feedback en tips.
Olivia heeft content voor mijn bedrijf…
Olivia heeft content voor mijn bedrijf gemaakt en we zijn extreem tevreden! Snel opgeleverd, veel meer gedaan dan waar wij om vroegen. Ze heeft zelfs uit haarzelf een influencer collab voor ons geregeld. Echt 10/10!
Tot de kern
Een heel verhelderend eerste gesprek, met vragen die me tot de kern brachten van waar ik heen wil als ondernemer en als mens. In een wereld van AI is het eens temeer interessant om te kijken hoe je waardevolle, authentieke content kunt brengen. de UGC academy heeft me hier goed in geholpen, een aanrader!
Coaching die verder gaat dan je verwacht ❤️
Toen ik bij Olivia startte, wist ik nog niet goed welke richting ik op wilde. Tijdens onze calls hielp ze me steeds meer helderheid te krijgen. Olivia’s tips waren niet alleen waardevol voor mij op zakelijk gebied, maar ook op mentaal en spiritueel vlak. Olivia had vaak precies die mindset-boosts die ik nodig had 😁
Wat Olivia bijzonder maakt, is haar oprechte betrokkenheid. Ze houdt nauw contact, luistert echt en geeft haar volle aandacht. Geen vraag is te gek en Olivia is heel goed bereikbaar. Ziet ze kansen of inspiratie die bij jou passen? Dan deelt ze die direct. Je voelt dat ze er 100% voor je is✨
De academy is daarnaast erg waardevol, omdat je met like-minded mensen kunt connecten. Je vindt er verder ontzettend veel kennis, tips, nieuwtjes en ervaringen 😊
Met haar positiviteit, enthousiasme en enorme kennis heeft Olivia mij geïnspireerd en geholpen om stappen te zetten en écht te gaan voor wat ik wil creëren in mijn leven. Dit traject was voor mij niet alleen super leerzaam, maar heeft echt mijn ogen geopend voor wat mogelijk is. ❤️
The cheerleader you didn’t know you needed
Toen ik mijn traject bij Olivia, the ugc academy begon, wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Maar Olivia heeft mij op zoveel meer gebieden geholpen dan alleen mijn business. Ik heb nog nooit zo’n positief persoon ontmoet met zo’n harde workdrive. Als je er even door heen zit, luistert ze, geeft advies, motiverende woorden en zelfs business kansen! Olivia is open, denkt mee en áltijd enthousiast. En als er iets is dat goed werkt, is dat positiviteit, Olivia is je cheerleader waarvan je niet wist dat je haar nodig had. Ook de academy heeft deze functie, iedereen die hierin aangesloten is heeft een drive om doelen te behalen en dit samen te bewerkstelligen!
Een inspirerende coachsessie met Olivia
Olivia heeft mij inzichten gegeven die echt verschil maken. Tijdens onze coachsessie deelde ze waardevolle tips waar ik direct iets mee kan. Haar warme energie en manier van motiveren hebben mij diep geïnspireerd en geven mij kracht om verder te groeien! ❤️
Olivia is een heel betrokken en lief…
Olivia is een heel betrokken en lief persoon. Als coach geeft zij binnen enkele minuten antwoord op je vraag en staat ze dag en nacht voor je klaar. Ik heb veel geleerd en voel me welkom in haar community.
Wat een energie 🚀
Olivia en ik hebben een fijne strategiesessie gehad. Ze is echt zo’n energiebom, veel kennis, intelligent en heeft me veel inzichten en handvaten gegeven om mijn bedrijf verder te doen groeien. Ik ben heel tevreden en sluit niet uit dat ik in de toekomst meer ga samenwerken met Olivia.
Els | JouwMarketingZus
Een warm bad vol positieve energie
De community is een ongelofelijk warm bad, vol met support en fijne tips. Voor mij was de academy een stok achter de deur om te beginnen en voornamelijk om door te gaan met mijn business. Het is een fijne manier om met "collega's" in contact te komen en van elkaar te leren.
Olivia is enorm positief, wat ons als coachees motiveert en zelfvertrouwen geeft. Antwoorden op vragen worden snel en uitgebreid gegeven, door zowel mede-coachees als door Olivia zelf.
Steun, groei & resultaat ✨
Ik heb oprecht zoveel geleerd bij de UGC Academy. De waardevolle kennis, maar ook de community, hebben me echt het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor sta. Die steun, zowel inhoudelijk als mentaal, heeft ervoor gezorgd dat ik in een snel tempo mijn eerste betaalde klant heb kunnen binnenhalen. Zo dankbaar!✨
The work with UGC Academy was great
The work with UGC Academy was great, everything been delivered and fast as discussed and expected.
Snel aan betaalde klussen dankzij UGC
Olivia heeft me supergoed geholpen en binnen no-time aan meerdere betaalde klussen gekoppeld. De communicatie was altijd vlot en duidelijk, waardoor we snel konden schakelen. The UGC Academy is een must als je kwaliteit zoekt én een fijne samenwerking
Supersnelle sourcing van een top creator!
Olivia van The UGC Academy heeft fantastisch werk geleverd! Ik ben zeer tevreden over hoe snel en efficiënt ze een talent/creator voor mijn bedrijf heeft gevonden. Binnen no-time was alles geregeld. Ze heeft een geweldig netwerk, is een prettig persoon om mee samen te werken en communiceert helder. Zeker een aanrader!
Bedrijfsfilmopname!
We zijn goed geholpen met onze bedrijfsfilm opname, hartelijk dank hiervoor!
Spannend…
Voordat ik met Olivia in zee ben gegaan, was ik sceptisch en onzeker. Er zijn veel mensen die allerlei cursussen aanbieden en het is dus erg spannend om met iemand in zee te gaan. Olivia heeft deze spanning bij mij weg weten te halen en ik heb gelijk de beste getroffen! Je krijgt eerst een gratis kennismaking waarna je zelf alle ruimte krijgt om te beslissen wat je wil doen. Ze neemt je volledig mee in hetgeen dat bij je past en denkt zelf erg creatief daarin mee. Ze heeft enorm veel kennis van UGC en social media waardoor ze jou ontzettend goed kan helpen met letterlijk elke vraag. Ook voor de mentale support is ze daar, als het even tegen zit weet ze de juiste woorden te vinden om mij weer terug in motivatie te krijgen. Ook de community waar je toegang tot krijgt in discord is het helemaal waard. Iedereen is gemotiveerd om elkaar te helpen en supporten. Ik zou Olivia meer dan 1000% aanraden als je wil beginnen aan je carrière als UGC Creator 🤩💖!
Als eigenaar van meerdere brands heb ik…
Als eigenaar van meerdere brands heb ik regelmatig samengewerkt met de UGC-agency van Olivia, en ik kan niet anders dan positief zijn! Het was een geweldige ervaring; Olivia is professioneel, efficiënt en altijd bereikbaar. Het samenwerken ging ontzettend makkelijk en ze begreep meteen wat ik nodig had. Haar communicatie was helder en snel, en ze zorgde ervoor dat alles soepel verliep van begin tot eind. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat en kan haar agency van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve UGC. Zeker een aanrader!
Mentor that is really there for you!!!
First thing first, I am extremely positively surprised and impressed how kind and involved you are. You really make sure to check on everyone and you are always genuinely interested in your students progress. For me, this is a real push to keep going because I always feel like I have someone cheering for me 😄
I went through all of the lessons and they cover everything to get you going. Not just teaching you how to do UGC, but also how to start AND run a business.
What’s personally my favorite is your valuable feedback on everything I do. From ideas on how I can position myself on the market, how to create a strategy for my business, to helping me create an offer that’s fair and realistic.
I love how you helped me by setting clear goals, and how realistic they are, so anytime I’m working on this - it doesn’t seem overwhelming!
Really appreciate your help so far and can’t wait to see what’s coming in the future by having you as my mentor ❤️❤️❤️❤️
Top!
Ben een tijdje geleden bij Olivia begonnen en ik heb geen seconde spijt gehad van de investering ❤️ Het level van support en begeleiding die je krijgt is het geld dubbel en dwars waard. Ik vind oprecht dat je te weinig betaald voor je waarde die je er voor terug krijgt. Ik had op het begin even een dipje en voelde me onzeker omdat het even duurde om aan klanten te komen. Maar Olivia heeft me onwijs gepeptalkt en zo hard in mijn confidence gezet maar ook praktische tips gegeven waardoor ik weer doorpakte. En eig ben ik sindsdien niet meer te verslaan 😂 Heb 4 vaste UGC deals en 3 SMM social media management klanten binnengehaald en als het goed is de 4e ook zo goed als binnen. 10/10 en 10000% waard. Thanks again girl!! ✨✨✨
Het is super fijn om met Olivia te werken
Het is super fijn om met Olivia te werken. Je kan met alle vragen bij haar te terecht en als je even een schop onder je * nodig hebt dan weet ze jou dat ook te geven met een motiverende speech. Daarnaast is de community super fijn! Iedereen ondersteunt elkaar en geeft elkaar feedback om door te blijven groeien. Dus bij deze: zeker een aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.