TheSingleGame Danmark Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Tapahtumajärjestäjä

TheSingleGame gør det lettere for danske singler at møde hinanden - ude i den virkelige verden! Vi laver både store events, hvor man møder hinanden via konkurrencer og sjove lege m.m., og tilbyder også et redskab til at man selv lettere kan møde nye mennesker i sin normale hverdag ved hjælp af farvede signalarmbånd og dertilhørende “spilleregler”.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

For utroværdigt og et for useriøst koncept for mit vedkommende.

Edit:

Arrangøren retfærdiggører sit svar til mig med at min anmeldelse er unfair fordi "efter at du er blevet godt underholdt i 5 timer en lørdag aften inklusiv mad for et par hundrede kroner". Min pointe er netop at jeg IKKE blev godt underholdt pga. det meget lave antal deltagere, og mad var pizza...
Deltagerantallet var kun halvdelen af hvad der stod anført i betingelserne for at arrangementet blev afholdt...!
Desuden retfærdiggør en rabatkode ikke at betingelserne for arrangementet ikke blev overholdt.

Arrangørens lokkedue var ikke bare en der tilfældigt "kender nogen i forvejen". Hun er personligt involveret med arrangøren, og oplyser ikke at man har ret til at få pengene retur på trods, af rabatkode når hun - først dagen før selve arrangementet - oplyser hvor få tilmeldte der i virkeligheden er...
Så jeg er på ingen måde unfair i min anmeldelse af dette koncept.
----------------------------------------

Jeg tilmeldte mig fordi der i betingelserne for tilmelding stod anført, at eventet kun ville blive afholdt hvis vi blev mindst 60 deltagere. Ellers ville arrangementet blive aflyst, og vi ville få vores penge retur.
Jeg blev så lokket med en rabatkode til at deltage, men uden at få besked om at kun ca. 32 personer var tilmeldt arrangementet.

Da selve dagen oprandt fik vi ved ankomsten oplyst at 5 personer havde meldt afbud, og yderligere to personer var udeblevet...

Jeg føler mig bondefanget, for jeg ville jo netop undgå at deltage i et arrangement med kun så få deltagere... Derudover blev jeg lokket med via en "Kun for kvinder gruppe", men vedkommende som inviterede mig medbragte en tidligere mandlig flirt, samt er selv personligt involveret med arrangøren...

Det er et for utroværdigt og et for useriøst koncept for mig...

24. kesäkuuta 2023
TheSingleGame Danmark-logo

Vastaus yritykseltä TheSingleGame Danmark

Hej Maiken

Jeg beklager at du ikke har haft en god oplevelse, men jeg synes ikke at din bedømmelse er fair.

Som jeg læser det du skriver, så er du primært negativ over, at antallet af deltagere i Aarhus ikke blev så højt denne gang, og du så derfor hellere at jeg havde aflyst arrangementet.
Du blev oplyst nogle dage inden arrangementet omkring antallet af tilmeldte deltagere, og havde du blot givet mig besked og sagt at du så ikke ønskede at deltage alligevel, så havde jeg naturligvis refunderet din billet.

Til information kan jeg oplyse om, at jeg tidligere har måtte aflyse nogle events med 30-40 personer tilmeldt, hvor rigtig mange har været virkelig ærgerlige over det, og spurgt om vi ikke bare kunne afholde eventet alligevel. Da eventet i Aarhus var det sidste af en lang række ”SingleNight” arrangementer her i sommerperioden, så besluttede jeg at afholde eventet på trods af deltagerantallet.

At nogle deltagere af forskellige årsager vælger at melde afbud dagen før et event, eller simpelthen bare ikke dukker op på selve dagen, har jeg som arrangør ret svært ved at gøre noget ved, det håber jeg at du kan sætte dig ind i.

At du var ekstraordinært heldig at komme billigere med til eventet end andre deltagere, opfatter jeg ikke som noget negativt...
I øvrigt var meningen med denne helt særlige rabatkode, at en veninde kunne invitere sine single venner og veninder fra området med til eventet, så vi kunne samle så mange singler som muligt. Jeg kender ikke noget til nogen kvindegruppe, og jeg har bestemt ikke lokket dig på nogen måde.

At den/de personer som du vælger at tage til eventet sammen med kender nogle af de andre deltagere i forvejen, har jeg svært ved at forbinde med et useriøst koncept.
”Bondefanget”, ”utroværdigt” og ”useriøst” er meget voldsomme ord at bruge, efter at du er blevet godt underholdt i 5 timer en lørdag aften inklusiv mad for et par hundrede kroner.

Jeg synes, at din anmeldelse/bedømmelse er unfair, men jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden.

Mvh.
Thomas fra TheSingleGame

God, sjov og hyggelig begivenhed fra TheSingleGame Danmark

Min oplevelse af begivenheden fra TheSingleGame inde på The Old Irish Pub var ret hyggelig, sjov og rigtig meget imødekommende, da man fik lært forskellige slags mennesker at kende til selve begivenheden. Her var der stillet op til nogle forskellige lege, hvilket jeg synes var rigtig sjovt, hvor vi bl.a. også skulle være på speed-dating. I bund og grund synes jeg, at det var et rigtig hyggeligt arrangement med fokus på (i mit tilfælde) at approache kvinder ved at præsentere sig selv og snakke med dem ift. at åbne en dialog op, hvilket både var nemt og udfordrende på samme tid.

17. tammikuuta 2023

Single night i Odense

Jeg var med til single night i Odense, og det er et ret fedt koncept med at møde nye mennesker over et par konkurrencer 😊
Jeg skal med igen, hvis ikke jeg når at komme af markedet inden næste event 👍

18. tammikuuta 2023