Banner for Theorie Foutloos

Theorie Foutloos Arvostelua

1 033
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De uitleg video’s, documenten en oefentoetsen waren heel erg handig en hebben we me enorm geholpen! Bij de oefentoetsen kwamen er af en toe wel dingen in die niet voorkwamen in de uitleg, maar zo kon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk geslaagd!! Helaas ben ik hiervoor met Meijer theorie 2x gezakt. Een half jaar niks meer aangedaan omdat ik het zat was. Betaald voor een theorie en vervolgens alsnog zakken. Uit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik wil jullie graag bedanken. Dankzij jullie video’s heb ik heel veel geleerd. Jullie leggen alles heel duidelijk uit, waardoor ik veel beter voorbereid was op het examen. Dankzij de video’s en d... Näytä lisää

1. Ajoneuvohallintokeskus

Yrityksen kirjoittama

Theorie Foutloos helpt je met het slagen voor het auto, motor en bromfiets theorie examen. Met onze online videocursus, oefenexamens en geld terug garantie ga je zelfverzekerd en volledig voorbereid het CBR theorie examen in! En slaag je onverhoopt toch niet? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Je hebt dus niks te verliezen. Met de 'Niet geslaagd? Geld terug!' garantie zijn wij zeker van onze zaak. Nu jij nog!

Onze geld terug garantie

Niet geslaagd? Geld terug!

Volg je onze cursus en slaag je toch niet voor het CBR theorie-examen? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Zonder kleine letters.

#1 Theoriecursus van ★ Trustpilot

Theorie Foutloos is de best beoordeelde theoriecursus van Trustpilot.

Erinomainen

(1 033)

284 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Super super slechte oefen examens zou…

Super super slechte oefen examens zou deze 1000% afraden !!

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Theorie Foutloos

Wat vervelend om te horen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad met de oefenexamens. We proberen onze vragen juist zo goed mogelijk aan te laten sluiten op het huidige theorie-examen en helpen dagelijks veel leerlingen om wél te slagen. Daarom vinden we het jammer om te lezen dat dit voor jou niet zo heeft gewerkt.

We nemen je feedback serieus en zouden graag beter begrijpen wat je minder vond, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing én eventueel verbeteringen kunnen doorvoeren. Je mag ons altijd even een bericht sturen via support.

Hopelijk krijgen we de kans om dit alsnog netjes met je op te lossen.

Groetjes Maud van Theorie Foutloos

Saanut 3/5 tähteä

Jammer genoeg

Ik vond de een groot verschil met de iefen vragen en examen met de echte CBR examen, dat viel tegen .

6. huhtikuuta 2026

Top!

Perfect gewoon!! Precies als theorie-examen zelf, sommige vragen kwamen er letterlijk op!

2. huhtikuuta 2026

Yess! Wat goed! Gefeliciteerd met je theorie! 🎉
En fijn om te horen dat de vragen zo goed overeenkwamen. Daar zijn we elke dag mee bezig, zodat jij met vertrouwen je examen in gaat! Succes met je praktijkexamen!

Top ervaring

Top ervaring
Leerzaam en net een echt examen

5. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Super om te horen! 🙌
Fijn dat je er echt iets aan hebt en dat het zo realistisch is. Dat maakt het leren een stuk makkelijker en efficiënter. Ga zo door!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn ervaring

Zeer tevreden over mijn ervaring! De uitleg was duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik de stof snel begreep. De oefeningen sloten goed aan bij het examen en hielpen mij echt om zelfvertrouwen op te bouwen. Ook de website werkt prettig en is makkelijk te gebruiken. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn theorie in één keer wil halen!”

30. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Yess! Gefeliciteerd!! 🎉
Wat goed om te lezen dat je de stof snel begreep én met meer zelfvertrouwen je examen in ging. Dit is precies waar we het voor doen. Echt top gedaan 👊

Saanut 1/5 tähteä

Slecht advies

Opeens is mijn pakket stop gezet zonder bericht. Ook komt de lesstof niet overeen met het CBR examen.

19. maaliskuuta 2026

Bedankt voor je review.
We vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben meerdere keren geprobeerd contact met je op te nemen om dit samen op te lossen, maar hebben helaas geen reactie meer ontvangen.
Wat betreft je pakket: na het aflopen van je lidmaatschap is de cursus inderdaad niet meer toegankelijk. Dit wordt vooraf bij de aankoop en ook in het dashboard na aankoop zo duidelijk mogelijk aangegeven. Het is natuurlijk jammer dat dit bij jou niet helemaal duidelijk is geweest.
We hadden hier graag samen naar gekeken om tot een passende oplossing te komen.
Daarnaast doen we er alles aan om onze lesstof zo goed mogelijk aan te laten sluiten op het CBR-examen. Het kan voorkomen dat vragen net iets anders geformuleerd zijn, waardoor het soms verwarrend kan zijn. Onze oefenexamens en videocursus zijn echter zo examengericht mogelijk opgesteld om je optimaal voor te bereiden.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan helpen we je uiteraard graag verder om samen naar een passende oplossing te kijken.

Groetjes Emma van Theorie Foutloos

Saanut 5/5 tähteä

Geslaagd met behulp van theoriefoutloos

Ik was al twee weken bezig met leren voor mijn theorie en niks kwam maar binnen en voor al mijn oefenexamens zakte ik. De avond voor mijn examen zag ik op sociale media dat ik theoriefoutloos moest proberen, eerst had ik mijn twijfels erover want binnen een paar uurtjes alles nog leren zou natuurlijk kansloos zijn, maar tot mijn verbazing begreep ik met de hulp van de videos van theoriefoutloos alles helemaal en slaagde ik voor elk oefen examen. De oefenexamens lijken ook enorm erg op de echte examens. Tijdens me examen kwam ik veel vragen tegen die ik ook tijdens de oefenexamens had gemaakt. Gelukkig geslaagd met 3 fout. Maar denk dat het niet zou kunnen zonder theoriefoutloos.

26. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik merk dat de website soms wat traag…

Ik merk dat de website soms wat traag reageert.

16. maaliskuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je hebt ervaren dat de website soms traag reageert. Dit is voor ons de eerste keer dat we dit horen en we hebben dit na enkele tests nog niet kunnen vaststellen.

We zouden daarom graag beter begrijpen waar dit precies gebeurt, zodat we dit kunnen onderzoeken en eventueel ook verbeteren.
We zien dat je alle examens hebt kunnen maken en dat je voor een groot deel ook bent geslaagd. We hopen dat je wel goed hebt kunnen oefenen.
Mocht je je ervaring verder willen toelichten, horen we dat graag.

Emma van Theorie Foutloos

Saanut 5/5 tähteä

Het was mij ontgaan dat er een periode van 7 dagen op het pakket zat waardoor ik de periode gemist heb om te leren. Er is contact met mij opgenomen om de termijn op te schuiven zodat ik er alsnog gebruik van kan maken dus ik ben erg blij met de service!

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Theorie Foutloos

Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was hoelang je pakket geldig is en dat deze inmiddels is verlopen.
We proberen dit zo duidelijk mogelijk aan te geven, zowel tijdens het afrekenen als in het dashboard. We zien dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen, dus ik heb je zojuist een mailtje hierover gestuurd. We kijken graag samen naar een oplossing, zodat jij in één keer kunt slagen bij het CBR!

Groetjes Emma van Theorie Foutloos

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin