Na een moeizame start, lastig contact te krijgen, is het uiteindelijk gelukt om in contact te komen. Door drukte had de bestelling vertraging. Men ziet in dat er bij dit soort gevallen beter gecommuni... Näytä lisää
Kwaliteit van de kleding is goed. Verbeterpunt is de communicatie. Er wordt namelijk niet gecommuniceerd als er problemen zijn met de bestelling. Hier moet het bedrijf in verbeteren. Verder prima en e... Näytä lisää
Kleding besteld bij Mansour, na een hoop moeite kreeg ik mijn bestelling na 2 weken binnen. Vond de kwaliteit niet goed genoeg voor het geld dus shirt geretourneerd, nu 2 weken later geen enkel berich... Näytä lisää
Geen reactie op mailtjes. Levertijd minimaal 2 weken, terwijl op website staat wordt binnen 1 dag verzonden. Vermeld dan ook even dat het minimaal 2 weken duurt. Kwaliteit van shirts gemiddeld; €12... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.
Tussendonk, 1078AM, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Krijg geen retourlabel
Hallo,
Ik heb onlangs een shirt besteld bij deze winkel. Helaas viel het artikel voor mij wat te groot uit, wat natuurlijk kan gebeuren.
Daarom heb ik op 20 maart een retourlabel aangevraagd. Tot nu toe heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. Ik begrijp dat het soms druk kan zijn en dat we allemaal niet alles tegelijk kunnen, maar ik zou het fijn vinden als hier alsnog naar gekeken wordt.
Verder verliep de bestelling zelf prima, dus ik hoop dat de klantenservice dit nog netjes kan oplossen.
Groet Mart

Vastaus yritykseltä Mansour®
Mooie producten en een geweldige…
Mooie producten en een geweldige service. Een bestelling was in eerste instantie niet bezorgd, maar dit werd meteen opgepikt en opgelost.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, goede kwaliteit
Pakketje niet ontvangen maar
Na lang te wachten op mijn pakket en niet aangekomen. ( denk door de drukte van kerst ). Heb ik een bericht gestuurd en ben heel vriendelijk en vlug geholpen. Daardoor krijg ik het desbetreffende item alsnog op de kosten van Mansour. Complimenten naar de klantenservice.
Niks ontvangen-slechte communicatie
Op 4 augustus bestelling gedaan. Netjes de automatische mails ontvangen (bevestiging, factuur, link naar dhl en week later wat ik van het artikel vindt).
Echter nooit niks ontvangen. DHL ook niet. Mails gestuurd, app gestuurd. Geen reactie. Er zit echt een paar dagen tussen dus mijns inziens hebben ze tijd genoeg gehad om te reageren. Ik ga nu verder uitzoeken hoe het zit, desnoods met een geschillencommissie of ik rij naar de winkel in Breda (mocht die echt bestaan...).
Inmiddels is het geld netjes teruggestort. Artikel was niet voorradig. Pas contact na deze review en dus niet op mijn berichten.

Fijn contact & goede kwaliteit
3 items besteld, 1 artikel zat helaas niet bij de levering maar hier heeft Mansour netjes mee geholpen. Overige twee artikelen wat zijn binnen gekomen zijn van goede kwaliteit!
Hier gaan we zeker nog eens wat bestellen!
Bestelling goed afgehandeld
Ik heb onlangs 2 shirts besteld en volledig betaald via de website van Mansour. In de bevestigingsmail stond duidelijk dat beide shirts geleverd zouden zijn, maar bij ontvangst bleek er slechts één shirt in het pakket te zitten.
Maar na contact op genomen te hebben via de app en trustpilot is de situatie netjes opgelost!

Ontzettend slechte klantenservice
Ontzettend slechte klantenservice. Bestelling gedaan en pakketje netjes ontvangen echter vond ik het zelf te duur voor wat je krijgt. Pakketje geretourneerd en DHL gaf aan dat het pakketje afgeleverd was, echter bleef de bevestiging van Mansour uit. Na een aantal dagen een bericht gestuurd via de mail en app en hier nooit een reactie op gekregen. Ik heb het geld terug maar hoe slecht is dit! Zeer amateuristisch bedrijf.

Vastaus yritykseltä Mansour®
Vermist pakket maar heel netjes opgelost!
Pakketje netjes verzonden door Mansour maar nooit aangekomen op mijn adres.
Mansour heeft hun best gedaan om erachter te komen wat er mis gegaan was, echter kwam er niets anders uit het onderzoek en heeft Mansour mij netjes terug betaald.
Erg tevreden over de service en fijn dat het zo opgelost is.
Dankjewel!
High end kwaliteit!
Veruit één van de beste merken die Nederland te bieden heeft. De fit is perfect en de kwaliteit van de stoffen is echt high end! Komend seizoen kom ik weer!
Top kwaliteit
Top kwaliteit ! Super geholpen, ga hier zeker vaak terug komen !

Probleem levering top opgelost
Shirts van topkwaliteit en problemen met levering netjes opgelost en te woord gestaan door Hosang en Sanne!
Thanks nogmaals!
Negeren eigen retourbeleid
Hun eigen retourbeleid geeft aan dat ze binnen 30 dagen producten terug nemen maar dit doen ze niet.

Fantastische kwaliteit
Fantastische kwaliteit, goeie klanten service die snel reageert, snelle verzending. 10 uit 10!
Snelle service & contact
Snelle service & op app.
Goede kwaliteit en fijn contact
Een hele fijne webwinkel
Een hele fijne webwinkel. Snelle service en een vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Top kwaliteit
Top kwaliteit, snelle levering, en goede support!
super kwaliteit!!
Heb nu al 3 t-shirts van Mansour. De kwaliteit is top. Valt perfect op je lichaam niet te strak maar ook niet te los. Dik katoen stof wat heerlijk comfortabel zit. Ben verwend,kan geen andere merk meer dragen. Snelle verzending, en krijgt altijd een super mooie katoen tas erbij.
Top service!
Klant vriendelijkheid is top maar de service die "Mansour" leverd heb ik nog niet eerder mee gemaakt! Ik schrijf meestal geen reviews maar op het moment dan je om 21.45uur nog geholpen wordt is dit wel het minste wat ik kan doen. 5 sterren!