Mansour® Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Na een moeizame start, lastig contact te krijgen, is het uiteindelijk gelukt om in contact te komen. Door drukte had de bestelling vertraging. Men ziet in dat er bij dit soort gevallen beter gecommuni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit van de kleding is goed. Verbeterpunt is de communicatie. Er wordt namelijk niet gecommuniceerd als er problemen zijn met de bestelling. Hier moet het bedrijf in verbeteren. Verder prima en e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Kleding besteld bij Mansour, na een hoop moeite kreeg ik mijn bestelling na 2 weken binnen. Vond de kwaliteit niet goed genoeg voor het geld dus shirt geretourneerd, nu 2 weken later geen enkel berich... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie op mailtjes. Levertijd minimaal 2 weken, terwijl op website staat wordt binnen 1 dag verzonden. Vermeld dan ook even dat het minimaal 2 weken duurt. Kwaliteit van shirts gemiddeld; €12... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Haute Couture ‑muotitalo

Yrityksen kirjoittama

Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Krijg geen retourlabel

Hallo,
Ik heb onlangs een shirt besteld bij deze winkel. Helaas viel het artikel voor mij wat te groot uit, wat natuurlijk kan gebeuren.

Daarom heb ik op 20 maart een retourlabel aangevraagd. Tot nu toe heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. Ik begrijp dat het soms druk kan zijn en dat we allemaal niet alles tegelijk kunnen, maar ik zou het fijn vinden als hier alsnog naar gekeken wordt.

Verder verliep de bestelling zelf prima, dus ik hoop dat de klantenservice dit nog netjes kan oplossen.

Groet Mart

31. maaliskuuta 2026

Hi Mart,

Dank voor je bericht.
Heb je ons een mail gestuurd? Want wij hebben geen mail ontvangen. Kan je een mail sturen naar info@themansour.com? Dan ontvang je morgen vroeg direct een label.

Groet!
Team mansour

Pakketje niet ontvangen maar

Na lang te wachten op mijn pakket en niet aangekomen. ( denk door de drukte van kerst ). Heb ik een bericht gestuurd en ben heel vriendelijk en vlug geholpen. Daardoor krijg ik het desbetreffende item alsnog op de kosten van Mansour. Complimenten naar de klantenservice.

22. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Niks ontvangen-slechte communicatie

Op 4 augustus bestelling gedaan. Netjes de automatische mails ontvangen (bevestiging, factuur, link naar dhl en week later wat ik van het artikel vindt).
Echter nooit niks ontvangen. DHL ook niet. Mails gestuurd, app gestuurd. Geen reactie. Er zit echt een paar dagen tussen dus mijns inziens hebben ze tijd genoeg gehad om te reageren. Ik ga nu verder uitzoeken hoe het zit, desnoods met een geschillencommissie of ik rij naar de winkel in Breda (mocht die echt bestaan...).

Inmiddels is het geld netjes teruggestort. Artikel was niet voorradig. Pas contact na deze review en dus niet op mijn berichten.

14. elokuuta 2025

Hi Harm,

Dank voor je bericht! Vervelend om te horen dat je jouw order nog niet hebt ontvangen! We gaan dit uiteraard voor je oplossen. Je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Breda (en ja die bestaat echt ;)).

Nogmaals excuses voor het ongemak! Een van mijn collega’s neemt vandaag nog contact met je op.

Fijn contact & goede kwaliteit

3 items besteld, 1 artikel zat helaas niet bij de levering maar hier heeft Mansour netjes mee geholpen. Overige twee artikelen wat zijn binnen gekomen zijn van goede kwaliteit!

Hier gaan we zeker nog eens wat bestellen!

9. elokuuta 2025

Bestelling goed afgehandeld

Ik heb onlangs 2 shirts besteld en volledig betaald via de website van Mansour. In de bevestigingsmail stond duidelijk dat beide shirts geleverd zouden zijn, maar bij ontvangst bleek er slechts één shirt in het pakket te zitten.

Maar na contact op genomen te hebben via de app en trustpilot is de situatie netjes opgelost!

7. elokuuta 2025

Hi Bjorn!

Dat is vervelend om te horen, heb je ons geprobeerd via whatsapp te bereiken? Daar kunnen we doorgaans veel sneller antwoorden.

Kan je een ordernummer met ons delen? Dan lossen we dit direct voor je op.

Ontzettend slechte klantenservice

Ontzettend slechte klantenservice. Bestelling gedaan en pakketje netjes ontvangen echter vond ik het zelf te duur voor wat je krijgt. Pakketje geretourneerd en DHL gaf aan dat het pakketje afgeleverd was, echter bleef de bevestiging van Mansour uit. Na een aantal dagen een bericht gestuurd via de mail en app en hier nooit een reactie op gekregen. Ik heb het geld terug maar hoe slecht is dit! Zeer amateuristisch bedrijf.

23. kesäkuuta 2025

Hi Twan,

Dank voor je bericht. Laat ik beginnen met dat ik het erg vervelend vindt dat je dit zo ervaart, maar.. ik vindt dit een beetje een overtrokken reactie als ik eerlijk ben.

Je hebt je pakket super snel ontvangen, je hebt een retour aangevraagd, en van ons een gratis retourlabel ontvangen. Je retour is bij ons de 17-6 binnen gekomen, en wij hebben op 20-6 de terugbetaling al gedaan, waar normaal gesproken 5 werkdagen voor staat?

We hebben meerdere malen contact met je proberen op te nemen, en krijgen geen reactie.

Wat hadden wij volgens jou beter kunnen doen in deze situatie?

Wij zijn een kleine organisatie die al zijn klanten tevreden wilt houden, en baal daarom van deze in mijn ogen een vrij onterechte 1-sterrenreview.

Het zou fijn zijn als je deze kan herzien.

Groet,
Hosang

Saanut 5/5 tähteä

Vermist pakket maar heel netjes opgelost!

Pakketje netjes verzonden door Mansour maar nooit aangekomen op mijn adres.
Mansour heeft hun best gedaan om erachter te komen wat er mis gegaan was, echter kwam er niets anders uit het onderzoek en heeft Mansour mij netjes terug betaald.
Erg tevreden over de service en fijn dat het zo opgelost is.
Dankjewel!

3. maaliskuuta 2025

High end kwaliteit!

Veruit één van de beste merken die Nederland te bieden heeft. De fit is perfect en de kwaliteit van de stoffen is echt high end! Komend seizoen kom ik weer!

7. maaliskuuta 2025

Top kwaliteit

Top kwaliteit ! Super geholpen, ga hier zeker vaak terug komen !

15. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mansour®

Hi Rick, dank voor je toffe review en voor het langs komen!

Negeren eigen retourbeleid

Hun eigen retourbeleid geeft aan dat ze binnen 30 dagen producten terug nemen maar dit doen ze niet.

27. marraskuuta 2024

Hi Jesse,

Dank voor je review.

Volgens ons retourbeleid moet jouw retour binnen 30 dagen bij ons terug zijn, jij hebt op de 29ste dag je retour aangevraagd, wat het dus onmogelijk maakt om het binnen 30 dagen bij ons terug te krijgen.

Je had ook even direct contact met ons kunnen opnemen, dan hadden we vast wel een oplossing gevonden. Dus ik stel voor om dit alsnog te doen, of loop even binnen bij de winkel.

Groet!
Team Mansour.

super kwaliteit!!

Heb nu al 3 t-shirts van Mansour. De kwaliteit is top. Valt perfect op je lichaam niet te strak maar ook niet te los. Dik katoen stof wat heerlijk comfortabel zit. Ben verwend,kan geen andere merk meer dragen. Snelle verzending, en krijgt altijd een super mooie katoen tas erbij.

3. heinäkuuta 2024

Top service!

Klant vriendelijkheid is top maar de service die "Mansour" leverd heb ik nog niet eerder mee gemaakt! Ik schrijf meestal geen reviews maar op het moment dan je om 21.45uur nog geholpen wordt is dit wel het minste wat ik kan doen. 5 sterren!

4. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin