Elke keer als er in onze vriendenkring een baby wordt geboren, geven wij een tutpopje of speendoekje met de naam erop geborduurd. Dit is altijd een groot succes! Ouders kunnen dit ook blijven wassen,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een heel leuk speendoekje uitgekozen samen met Marinelle, nadat mijn speendoek niet meer leverbaar was. Het was dezelfde dag al klaar en kon het vrijwel direct ophalen! Top service en super prijs! Ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel erg mooi en netjes geborduurd, prachtig ingepakt en super snel klaar. Echt TOP. Heel tevreden
Via Whatsapp een vraag gesteld, binnen een paar minuten antwoord. Het product werd direct gemaakt & dezelfde dag nog verstuurd! Product netjes afgewerkt, ik bestel zeker nogmaals!
Yritys on vastannut
Wij borduren en bedrukken op door ons geleverde, of zelf aangeleverde artikelen Onze borduurservice staat garant voor snelle levering, goede kwaliteit en een gunstige prijs. Wij borduren met Isacord borduurgaren, wat wij ook per klos kunnen verkopen aan particulierenWij digitaliseren al onze ontwerpen zelf en digitaliseren ook voor andere borduurbedrijven
Willem Beukelszoonstraat 65, 3134 LW, Vlaardingen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Had een knuffel zonder tekst besteld. Kreeg gelijk een app of ik het weel juist had gedaan.
Hele goede en snelle service

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Behulpzaam in het stellen van keuze lettertype

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Een mooie borduring op een schoudertas aangebracht
Jammer genoeg was de paarse tas verkleurd , waarschijnlijk door het in het licht gelegen te zijn
Maar dit is super opgelost door dit bedrijf

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Ik besteld er geregeld, ze denken met je mee en ze geven goede service!

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Bij dit bedrijf werken ze snel en accuraat. Zeker aan te bevelen!

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Snelle levering en denken na met je bestelling wat je wilt. En komen zelf ook met goede ideeën. Zo hebben wij een topkado kunnen geven.

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Zojuist de geborduurde truien opgehaald die bedoeld zijn voor de medewerkers van onze stichting. De kwaliteit is ontzettend goed, service is top en ze hebben ook nog een korting gegeven voor onze stichting. Super bedankt!

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Product netjes afgewerkt, ik bestel zeker nogmaals!

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Je wordt Altijd netjes te woord gestaan.alles gaat makkelijk via whatsapp app.netjes geborduurd en netjes verpakt

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Net even meer dan een klant bij Thema Borduren. Bestelling geplaatst, binnen een uur een reactie voor wat extra informatie, dezelfde dag gemaakt en verstuurd. Hele goede ervaring.

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Kwaliteit, snelheid. Gewoon een superleuk adres, als je iets bijzonders wil kopen voor een kleine prijs

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Ik kan thema borduren zeker aanbevelen! Geweldig!! Uitgebreid assortiment en super snelle service en een paar uur later nog opgehaald! Duidelijke communicatie en heel vriendelijk!!

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Super snelle levering en mooie spullen die we graag cadeau doen.
Gemaakt door themaborduren.

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Heel erg tevreden, super snelle levering en erg vriendelijk. Last minute nog een wijziging kunnen doen terwijl het pakketje al verzendklaar was.

Vastaus yritykseltä Themaborduren
Snelle levering, mooie en goede kwaliteit. De kleine van mijn vriendin is zeer blij met haar naamdoekje!.