Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hurtig levering. Ordre var godt pakket ind hvorfor alle bestilte varer ankom ubeskadiget. Jeg kan kun anbefale folk at bestille herfra.
Super god hjemmeside, gode videoer som viser hvordan de forskellige produkter virker og skal bruges. Produkter som bare virker og til gode priser. TheDetailer er blevet mit fortrukne sted at købe bl... Näytä lisää
Det er altid en virkelig god oplevelse at handle ved The Detailer. Der er super hurtig levering - bestiller søndag aften, og tirsdag morgen var den klar til afhentning. Gode priser på nogle virkelig g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig levering og fantastisk produkt!
Mega godt produkt
Mega godt produkt, og mega god kundeservice
Billigste pris på Koch Chemie og god indpakning
Super god købsoplevelse! Varerne var utroligt godt og sikkert pakket ind, så alt ankom i perfekt stand. Hurtig forsendelse, hvilket altid er et stort plus.Derudover var det en virkelig positiv overraskelse at få 2 bonusprodukter med i ordren – mange tak for det! Priserne på de produkter, jeg skulle have, var i øvrigt de billigste, jeg kunne finde.Alt i alt en rigtig god oplevelse😁
God oplevelse
Bestiller den ene dag, levering den næste👍🏻
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Ordre var godt pakket ind hvorfor alle bestilte varer ankom ubeskadiget.
Jeg kan kun anbefale folk at bestille herfra.
Altid god service
Altid god service, og hurtig levering.
derudover mange varer samt gode tilbud i shoppen.
Der er ingen kundeservice
Der er ingen kundeservice, hvis jeres produkt går istykker efter at være brugt 2 gange.. jeg har skrevet til Thomas flere gange om en retur label uden nogen svar.. Så nu har jeg købet et nyt produkt, ved nogen som virklig mener at service også er en del af det at drive virksomhed..

Vastaus yritykseltä Thedetailer
Godt produkt og hurtigt levering kan…
Godt produkt og hurtigt levering kan anbefales
Hurtig levering,alt var som det skulle…
Hurtig levering,alt var som det skulle være, kan klar anbefale dem til andre 👍👍
Dejlige produkter
Dejlige produkter, dog har jeg ikke helt haft den store succes med deres kalkfjerner. Men alt det andet jeg købte var godt....
Rigtige produkter
Og de virker
Kan helt klart anbefales
Har bestilt mange gange derfra, og har været tilfreds hver gang hurtig levering gode produkter til billige penge
Købte en Active 2.0 pakke
Købte en Active 2.0 pakke. Den er uden sammenligning den bedste maskine, jeg har brugt til vask af bil. Den har det sindsygt vandflow, og lever fuldt op til mine forventninger, og mere til. Skal man have en maskine til at vaske bil, kan den klart anbefaldes. Levering kom som lovet, og der er ikke en finger at sætte på, sælger, pris, produkt og levering. Ikke sidste gang jeg handler her
Hurtig betjening og fejl fri levering
Hurtig betjening og fejl fri levering
Super hurtig levering og god oplysning…
Super hurtig levering og god oplysning om forsendelse
Super hurtig levering og god…
Super hurtig levering og god information undervejs. Mega glad for mine produkter
let overskuelig hjemmeside
let overskuelig hjemmeside, nem og hurtig levering, kan varmt anbefales.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.