The Clinic Arvostelua 1 830

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Det ska sägas omedelbart att Marius är en sällsynt duktig kiropraktiker. Desutom synnerligen trevlig som person. När man är under hans behandling känner man sig trygg och resultatet talar för sig själ... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

1. Damen som tog hand om min häl och hälsena intervjuade mig om problemet och förklarade på ett enkelt sätt om varför och därför man gör behandligen. 2. Fick bra tips på hur man förbättrar situation... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hon var väldigt skicklig och professionell i sitt arbete. Jag hade mycket ont i nacken när jag kom dit, men hon såg till att det kändes betydligt bättre innan jag gick därifrån. Jag kände mig verklige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag gick hit för att betyget var högt på kliniken. Tyvärr var dom inte anslutna till sjukvården, utan verksamheten bedrivs som privat klinik. Jag blev erbjuden att boka av tiden utan kostnad. Jag tack... Näytä lisää

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Alltid nöjd med Ossian och han fixar…

Alltid nöjd med Ossian och han fixar och donar just nu med min fot 🦶

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du är nöjd och att vi kan hjälpa dig med din fot! Tack för din återkoppling.

Bra bemötande

Bra bemötande. Noggrann.
Bra tipps på övningar.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande och noggrannhet. Tack för dina vänliga ord!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevligt och vänligt bemötande

Mycket trevligt och vänligt bemötande. Fick förtroende och behandlingen upplevdes professionellt.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du upplevde ett trevligt och vänligt bemötande och att behandlingen kändes professionell. Tack för din återkoppling!

Förtroende

Jag vet egentligen inte, men det kändes bra redan från början

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Naprapati

Mycket prisvärt för vad man får. Önskvärt om passet hade varit lite längre än 30 min dock. Annars var naprapaten väldigt duktigt och visste precis vad han gjorde och förklarade inför varje steg som gjordes.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du uppskattade naprapatens kunnighet. Vi noterar din önskan om längre behandlingstid och tar det i beaktning för framtida förbättringar.

Saanut 5/5 tähteä

Som alltid 10 av 10 bemötande och fick…

Som alltid 10 av 10 bemötande och fick precis den hjälp jag behövde!

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är så glada att vårt bemötande var bra och att vi kunde hjälpa dig! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Great

Competent and friendly physiotherapist

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Thank you for your kind review!

Saanut 3/5 tähteä

Bra kiropraktiker men hjälpte inte mitt…

Bra kiropraktiker men hjälpte inte mitt problem

31. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Beklagar att vi inte kunde lösa ditt problem. Vi uppskattar din återkoppling och hoppas att du fått den hjälp du behöver så att du kan bli kvitt dina besvär.

Saanut 5/5 tähteä

Jag har gått till The Clinic i över…

Jag har gått till The Clinic i över fyra år nu, och jag kan ärligt säga att det är den bästa kiropraktiska vård jag någonsin har fått. Resultaten har alltid varit fantastiska och servicen är på topp varje gång.

Ett stort tack till ägaren Niklas, som alltid bemöter en professionellt och med genuin omtanke. Och ett lika stort tack till Marius, som också gör ett fantastiskt arbete och får en att känna sig trygg och väl omhändertagen.

Rekommenderas varmt till alla som söker riktigt bra kiropraktisk behandling och förstklassig service. På Malmö Kirsberg och Malmö Nyhamn

31. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att höra att du har haft fantastiska resultat och förstklassig service under dina fyra år hos oss. Tack för dina vänliga ord om vårt team och vår omtanke. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Bra och trevligt bemötande 😀

Bra och trevligt bemötande 😀.
Behandlingen gjorde susen för min del.

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att behandlingen hjälpte dig och att du upplevde ett bra bemötande. Tack för din återkoppling!

Toppen!

Att en, som inte är "knuten" till regionen gav mig tel nr till den av er, som ÄR det! Det var jättefint för en fattig pensionär!!!!
Bägge två är vänliga och service- minded!

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att höra att du fick bra hjälp och att du upplevde vänlighet och serviceanda. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Seriösa och Kunniga

Har både varit hos Martin och Imme på The Clinic pga ryggproblem.
Väldigt seriösa och duktiga, mina ryggproblem blir bättre och bättre mycket pga deras behandlingar och övningar.

8. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

De är trevligt

De är trevligt, frågade hur mår jag, mmmmm

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och omtänksamhet. Tack för din återkoppling!

Bra bemötande

Bra bemötande, bra behandling

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att höra att du uppskattade bemötandet och behandlingen. Tack för din återkoppling!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin