The Clinic Arvostelua 1 827

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Det ska sägas omedelbart att Marius är en sällsynt duktig kiropraktiker. Desutom synnerligen trevlig som person. När man är under hans behandling känner man sig trygg och resultatet talar för sig själ... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

1. Damen som tog hand om min häl och hälsena intervjuade mig om problemet och förklarade på ett enkelt sätt om varför och därför man gör behandligen. 2. Fick bra tips på hur man förbättrar situation... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hon var väldigt skicklig och professionell i sitt arbete. Jag hade mycket ont i nacken när jag kom dit, men hon såg till att det kändes betydligt bättre innan jag gick därifrån. Jag kände mig verklige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag gick hit för att betyget var högt på kliniken. Tyvärr var dom inte anslutna till sjukvården, utan verksamheten bedrivs som privat klinik. Jag blev erbjuden att boka av tiden utan kostnad. Jag tack... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Rekommendation från vän

Rekommendation från vän. Bra mottagande. Bra massage

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du uppskattade massagen och vårt mottagande efter rekommendationen. Tack för din återkoppling!

Jättenöjd!

Efter tre behandlingar börjar jag verkligen märka effekten, min kropp känns redan starkare och bättre. Rekommenderar till alla jag träffar

23. maaliskuuta 2026

Mycket bra

Dem har tålamod

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi uppskattar er återkoppling och är glada att ni är nöjda med vår service. Tack så mycket!

Tack Emma!

Emma hjälpte mig. Evigt tacksam. Snabb och professionell men samtidigt tillmötesgående och trevlig.

(Redigerade felstavning)

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att höra att du upplevde sådan bra service. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet och dina vänliga ord!

Saanut 5/5 tähteä

Eddie var toppen och fick verkligen…

Eddie var toppen och fick verkligen loss spänningarna i min rygg.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att höra att du upplevde en sådan lättnad och att besöket motsvarade dina förväntningar. Tack för din återkoppling!

Saanut 5/5 tähteä

Proffsigt bemötande samt en informativ…

Proffsigt bemötande samt en informativ bedömning av mitt besvär. Förtroendeingivande behandling.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du upplevde ett professionellt och informativt bemötande och att du kände förtroende för vår behandling. Tack för din återkoppling!

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd. Dom är duktiga och kan sina saker

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du är nöjd och att våra medarbetare kunnat hjälpa dig på bästa sätt. Tack för din återkoppling!

Saanut 5/5 tähteä

Jättenöjd med mitt besök hos…

Jättenöjd med mitt besök hos fysioterapeuten i Bjärred. Bra bemötande, service och övningar. Rekommenderas!

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä The Clinic

Vi är glada att du är så nöjd med ditt besök hos oss! Tack för din rekommendation och fina ord om vårt bemötande, service och övningar.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin