The Car Parfum Arvostelua 845

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 5/5 tähteä

Op 19-1-2026 om 9:52 een mail gestuurd mbt dat mijn carbar op een connectienaadje was gebroken. Gevraagd of dit binnen de garantie valt en of er nog wat aan gedaan kon worden (wie niet waagt wie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helaas waren er 2 flesjes aan het lekken en hierdoor veel vloeistof verloren. Hierdoor weinig tot geen plezier gehad van deze 2 geuren. Klantenservice heeft contact met me opgenomen en ik mocht e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Nr. 5 Fresh cotton en nr.3 Million 100ml zijn mijn favorieten! Jammer dat er geen navulling beschikbaar is zonder sproeikop, die zou dan een stuk goedkoper kunnen worden aangeboden. Ik zal voortaan... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Na alle geuren uit de variatiebox geprobeerd te hebben. Besloten om een 100ml aan te schaffen. Deze valt helaas erg tegen. De geur is net zo lekker als degene in de variatiebox maar veel minder sterk.... Näytä lisää

1. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Niemand wil een auto die muf of onfris ruikt. Toch blijkt het soms moeilijk te zijn om vervelende geurtjes uit je auto verwijderd te krijgen. Gelukkig bieden onze autogeurtjes de oplossing! The Car Parfum verkoopt diverse luchtjes die jouw auto weer heerlijk fris laten ruiken. Bekijk snel ons assortiment auto geuren en bepaal welke geur jou het meeste aanspreekt!

3,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Waar zou ik beginnen

Waar zou ik beginnen
Vind het goedkoop de geur valt echt tegen en veelste duur
Sorry maar geef mij maar Rituals
Daar heb je ten eerste veel meer geuren van en dan krijg je een mooi hout blokje voor in de auto
Voor mij 2 sterren
Mvg mike kennedy

2. huhtikuuta 2026

Uiterst professionele service & communicatie

Op 19-1-2026 om 9:52 een mail gestuurd mbt dat mijn carbar op een connectienaadje was gebroken. Gevraagd of dit binnen de garantie valt en of er nog wat aan gedaan kon worden (wie niet waagt wie niet wint)

Op 19-1-2026 om 10:28 een top reactie gekregen dat er vandaag nog een nieuwe carbar opgestuurd worden.

uitstekende service & communicatie The Carparfum!!! Mag menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Klasse!

19. tammikuuta 2026

Top Service!

Top Service!
Meermaals besteld bij The CarParfum en elke keer goed. Bij mijn laatste bestelling was er een flesje die lekt, een mailtje naar de klantendienst en dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd gekregen! Top producten en top service.

29. joulukuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Me bestelling niet ontvangen,netjes…

Me bestelling niet ontvangen,netjes aangeven en ik kreeg mail terug dat het product opnieuw zou worden opgestuurd......dit is 4dagen geleden.
18euro voor een carbar die ik nog niet heb ontvangen geen top service.....ben benieuwd hoe het product aankomt..............
Update,klantenservice heeft contact met mij opgenomen en ik krijg een nieuwe carbar en een 100ml als een sorry.....top opgelost heren en dames, blij met de snelle oplossing

8. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Twee weken geleden iets besteld

Twee weken geleden iets besteld. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan bij PostNL. Kan gebeuren, na een week contact gehad. Er is toegezegd dat het pakketje opnieuw zou worden bezorgd. Tot op de dag van vandaag niets gehoord en weer navraag gedaan. Zo werkt het dus niet. Geen idee waarom ik als klant telkens moet nagaan hoe het ermee zit. Het zal vast een keer goed komen maar het is niet iets waar ik mee bezig wil zijn.

26. helmikuuta 2023

Kan beter

Geur is oke, valt alleen hele tijd eraf en het geurstukje kwam al met allemaal krassen binnen.

31. tammikuuta 2023

Goed product en service!

Erg goede service. Het flesje dat ik kreeg was gaan lekken tijdens de verzending. Gemaild naar The Car Parfum en meteen te horen gekregen dat zij een nieuwe naar mij verzenden. Echt top service! En bovendien heerlijke geuren!

26. joulukuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin