Jeg er superfornøyd med min siste bestilling fra The Cabinet! Det var en gave til min venninne, og jeg fikk det nydelig pakket inn (genialt at man kan huke av det ved bestilling!), og det ble levert p... Näytä lisää

Ryddig nettside, men det viktigste er at kommunikasjon har vært god og at varen har kommet uten forsinkelser, eller andre forstyrrelser.

Ønsker gjerne tidligere markering av hva man kjøper. Det står i liten skrift at det er «singel» men som regel virker det mest logisk å kjøpe 2 øredobber om gangen. Skjønner at det er mye mer interresa... Näytä lisää

God og rask service. Ble også oppringt fordi jeg hadde bestilt to like øredobber, skulle hatt en venstre og en høyre.Det var supert å få ordnet før gaven skulle gis bort! Pen innpakning😊

1. Koruliike
  2. Verkkokauppapalvelu

Et unikt univers av smykker i sølv og gull fra de fremste smykkedesignerne i Norden! The Cabinet er en norsk multibrand nettbutikk spesialisert innen smykker i sølv og gull fra high-end fashion smykkemerker. Vi tilbyr et utvalg smykker fra noen av de fremste nordiske smykkemerkene på markedet. Smykkene du finner hos oss er av ypperste kvalitet, og vi fremmer bærekraftig produksjon med bruk av resirkulert sølv der det er mulig. Gullforgylningen på våre smykker er av beste kvalitet med tanke på tykkelse og slitestyrke. The Cabinet vil alltid være fylt med en blanding av nøye utvalgte klassikere ispedd spennende nyheter, men aldri så mye at du mister oversikten. Hos oss finner du de mest spennende smykkene fra de fremste nordiske designerne

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Kan anbefales

4. elokuuta 2024

Superfornøyd

Valgte en Maria Black Axton 9 Huggie Silver ørering i sølv til mannen i huset, han ble veldig fornøyd. Tok med et kult handlenett også! Kjapt og korrekt levert. God informasjon underveis.

7. huhtikuuta 2024

Fin nettbutikk

Fin nettbutikk. Kjøpte smykker og tilbehør; kluter, sølv/gull puss. Alle produktene tilsvarte forventningene mine og ankom raskt. Handler gjerne her igjenn.

8. tammikuuta 2024

Fabelaktig!

Nydelige smykker og delikat nettside. Servicen var meget positiv. Leveringsmulighetene før jul var svært løsningsorientert. Strålende! Her skal jeg handle mer! 🎯

19. joulukuuta 2023

Kjempe fornøyd!

Kjempe fornøyd med produktene jeg kjøpte! Er du på utkikk etter førsteklasses service, kvalitet og konkurransedyktige priser kan du trygt kjøpe her!

31. elokuuta 2023