Jättefina lite varmare och tjockare tights som satt supersnyggt! Skönt med hög midja, att äntligen hitta ridtights med mocka istället för silikon skoning. Benen var kanske i längsta laget men hellre d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ridbyxorna hade helt fel passform för mig och var för stora trots att jag mailat i förväg för att ta redan på vilken storlek jag borde beställa. Jag gillade inte heller materialet. Kostnaden för att r... Näytä lisää
Super fornøyd med ridebuksene, både sommer og vintervariantene. De er så myke og behagelige på, digger mobillommene og at kvaliteten på stoff og sømmer er god. Har t-shirts i alle de fine fargene, og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans, kundtjänst som svarade nästföljande vardag när jag hade en fråga. Jätte sköna tajts. Trodde dock att fuskmockan skulle ge mer grepp men helt ok. Jag har strl M i Maya Delores rid t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Equestrian fashion brand with high quality products for Horse and Rider
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Så sköna att ha på sig och är som ett andra skinn i sadeln <3
Snabb leverans. Snygga ridtights. Lite tunnare än vad jag trott, men jag är nöjd. Storleken stämde.
Fick varan snabbt men då den inte passade så har jag försökt komma i kontakt med bolaget i över 2 veckor för att kunna returnera. Utan svar... Känns inte seriöst även om det står att svar kan dröja under "hektiska perioder".

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse
Uppfyllde inte mina förväntningar och hade inte kollat i förväg hur krångligt det är att returnera varan.

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse
Passformen var lite konstig. Köpte L och benen är tight men midjan väldigt lös. Är ganska "normal" i kroppen och har aldrig haft det problemet förut..
De var även ganska låga baktill, nästan så troskanten syns när man sitter i sadeln!

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse
Snabb leverans och bra passform. Har redan ett par i en annan färg.
Snabb leverans och jag är mycket nöjd med Yogi jackan
Jag har mejlat, varje dag under 14 dagar utan någon som helst respons. Köp går snabbt och smidigt, behövs en retur så tycks det däremot omöjligt.

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse
Dom är bra i midjan, men trånga för mina lår och vader, men har bara provat dem så kanske de ger med sig lite vid mer användning
Bästa byxan med två sido fickor och bra ”mocka” skoning. Tredje byxan nu ! Snabb leverans :-)

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse
Snabb leverans och bra sköna ridbyxor för sommaren

Varan har inte kommit på 6 veckor
Köpte de nya bruna ridbyxorna, så himla snygga! Nu önskar jag bara fler färger på toppar som passar till 😍
Hyfsat snabb leverans. Skulle önska något högre midja i ridbyxorna.

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse
Have still not received the order after two weeks.