The Bohemian Horse Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jättefina lite varmare och tjockare tights som satt supersnyggt! Skönt med hög midja, att äntligen hitta ridtights med mocka istället för silikon skoning. Benen var kanske i längsta laget men hellre d... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ridbyxorna hade helt fel passform för mig och var för stora trots att jag mailat i förväg för att ta redan på vilken storlek jag borde beställa. Jag gillade inte heller materialet. Kostnaden för att r... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fornøyd med ridebuksene, både sommer og vintervariantene. De er så myke og behagelige på, digger mobillommene og at kvaliteten på stoff og sømmer er god. Har t-shirts i alle de fine fargene, og... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans, kundtjänst som svarade nästföljande vardag när jag hade en fråga. Jätte sköna tajts. Trodde dock att fuskmockan skulle ge mer grepp men helt ok. Jag har strl M i Maya Delores rid t... Näytä lisää

1. Ratsastustarvikkeet
  2. ja myös
  3. Ratsastuskenttä

Yrityksen kirjoittama

Equestrian fashion brand with high quality products for Horse and Rider

Hyvä

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Inget svar från kundtjänst!

Fick varan snabbt men då den inte passade så har jag försökt komma i kontakt med bolaget i över 2 veckor för att kunna returnera. Utan svar... Känns inte seriöst även om det står att svar kan dröja under "hektiska perioder".

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse

Hej Anna! Så tokigt att du inte kommit fram! jag ska se på saken så skickar vi retursedel till dig🌸. Ha en fin dag! Vänligen Team TBoH

Saanut 1/5 tähteä

Uppfyllde inte mina förväntningar och…

Uppfyllde inte mina förväntningar och hade inte kollat i förväg hur krångligt det är att returnera varan.

23. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse

Hej Maria! Så tråkigt att produkten inte motsvarade din förväntning! På hemsidan står det att du ska maila support@thebohemianhorse.com för att få retursedel men vi kan inte hitta något mail från dig?😊🌸. Vi har skickat retursedel till dig nu. Ha en fin dag! Vänligen Team TBoH

Saanut 3/5 tähteä

Passformen var lite konstig

Passformen var lite konstig. Köpte L och benen är tight men midjan väldigt lös. Är ganska "normal" i kroppen och har aldrig haft det problemet förut..
De var även ganska låga baktill, nästan så troskanten syns när man sitter i sadeln!

10. elokuuta 2025

Supersköna

Leveransen var snabb och byxorna är sköna och sitter perfekt.

27. heinäkuuta 2025

Tack för fin feedback 🥰. //Team TBoH

Går ej att returnera

Jag har mejlat, varje dag under 14 dagar utan någon som helst respons. Köp går snabbt och smidigt, behövs en retur så tycks det däremot omöjligt.

6. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse

Hej Maria! Så tråkigt att du fått den upplevelsen hos oss. Vart har du skickat mail? Jag kan inte hitta något mail från dig i varken support@thebohemianhorse.com eller Hi@thebohemianhorse.com. Jag ser att du lagt in ditt ordernumner så jag skickar en retursedel till dig imorgon!😊🌸. Vänligen Team TBoH

Saanut 3/5 tähteä

Inte helt nöjd

Dom är bra i midjan, men trånga för mina lår och vader, men har bara provat dem så kanske de ger med sig lite vid mer användning

11. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra sköna ridbyxor…

Snabb leverans och bra sköna ridbyxor för sommaren

22. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse

Tack Anna! Så roligt att du gillar dem. Hoppas du får många fina ridturer i sommar🌸🐴. Hälsningar Team TBoH

Saanut 1/5 tähteä

Have still not received the order after…

Have still not received the order after two weeks.

17. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä The Bohemian Horse

Hi Catherine! You have mad a pre-order so the products are not yet in stock😊🌸. As soon as they arrive (approx next week) they will be sent to you asap. Have a nice evening! Best regards Team TBoH

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin