The Wine Company Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

This company is a disgrace. Have been getting calls from this company for 10 years. Whatever name they are The Wine Company, Oakridge Estate, The Connoisuer Wine. Don't take a hint, calls everyda... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så oerhört sorgligt att höra! Det blir en stor saknad och tomrum efter er. 😢 Vi har haft ett trevligt samarbete och vinerna har varit av högsta kvalitet. Er kundtjänst får toppbetyg för trevlig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Varit kunder i måånga år. Vi har aldrig varit missnöjda. Vinerna har alltid varit superba. Vi har våra favoriter som Rotspon. Fantastiskt prisvärt och gott vin, liksom Gruner Veltliner, vitt och fram... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så tråkigt och beklagligt att ni stänger ner TWC i Sverige! Har varit kund i mer än 10 år och också använt mig av den trevliga Vino Select prenumerationen sedan start. Mycket bra och prisvärda viner... Näytä lisää

1. Viinimyymälä
  2. Online-kotiinkuljetuspalvelu
  3. Viiniseura
  4. Viinien tukkuliike ja maahantuoja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Handla vin på nätet i The Wine Company´s nya vinshop. I vårt breda sortiment finns viner för alla tillfällen. Beställ enkelt online med leverans direkt hem.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

The Wine Company har ett bra sortiment…Bring är riktigt dåliga på leveranser

The Wine Company har ett bra sortiment av bra o prisvärda viner men tyvärr fungerar inte distributionen!
Vid ett flertal tillfällen har BRING i Nybro missat leverans i uppsatt tidsfönster som är mellan,0900-1500, har def ingen större lust att sitta och vänta och sen inte få vinet på utlovad tid! Senast i dag ljög BRING ochpåstod att man gjort ett nytt leveransförsök idag vilket är ren lögn då vi varit hemma hela dagen och haft mobilen påslagen! Så länge BRING är distributör.kommer jag aldrig att handla vin från The Wine Company,tyvärr.

Tack för svar från The Wine Company men tyvärr är det inte enstaka gånger som BRING NYBRO strular det har hänt 5-6 gånger under de senaste 2 åren! Att det strular någon gång är helt ok men inte 5-6 gånger då,är det rent slarv o nonchalans!

28. helmikuuta 2023
The Wine Company-logo

Vastaus yritykseltä The Wine Company

Hej Kennerth. Vi beklagar att det inte fungerade med leveransen. Oförutsedda händelser kan tyvärr ibland göra att Bring inte kan leverera i utsatt tid och det är förstås tråkigt varje gång det sker.
Vi arbetar nära Bring Express med att kvalitetssäkra leveranserna och det är totalt sett väldigt sällan som leveranserna misslyckas.
Vi hoppas att du i framtiden återkommer som kund hos oss och att leveransen då går smärtfritt. Du är givetvis välkommen att kontakta oss direkt vid frågor. Våra medarbetare finns på plats mellan Måndag och Fredag, kl 09:00 - 18:00 helgfri vardag. MVh Björn, The Wine Company

Vi beklagar felfrekvensen du upplevt. Vi ska kontakta Bring Express i Nybro och be dem undersöka vad som hänt. Som vi skrev till dig i vår e-mailkonversation tidigare jobbar vi ständigt med att kvalitetssäkra med Bring och det är viktigt för oss att våra kunders kritik blir hörd. Tack för ditt engagemang.

Älskar Wine Company!

Älskar Wine Company!
Beställare allt vin hos dom! Snabb leverans ända till dörren 👌
Förutom om man köper en box! Det händer!

24. helmikuuta 2023
The Wine Company-logo

Vastaus yritykseltä The Wine Company

Tack Lena - jätteskönt att du är nöjd :) Torbjörn / The Wine Company

Saanut 3/5 tähteä

Fina viner men tyvärr återkommer jag ej…

Fina viner men tyvärr återkommer jag ej som kund så länge som Ni har Bring som speditör. De tar ej ansvar för sin egna misstag, lägger över det på kunden och ber inte ens om ursäkt för de besvär Brings misstag orsakar kunden...så tyvärr.

9. marraskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Smidigt och lätt

Smidigt och lätt. Har alltid fått korrekt leverans. En stjärna ryker tyvärr för pappersreklamen de skickar ut till sina kunder som inte går att tacka nej till.

22. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin