Zeer snelle levering, producten werken prima, makkelijk aan te brengen en mooi resultaat. Een van mijn bestellingen bleef hangen bij PostNL. Er werd zonder enige discussie direct nieuw verzonden. 1e l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een geweldige service! Geen enkele moeite is Ryan teveel om een klant te helpen. Hij is echt een zeldzaamheid in deze tijd. Zo blij en vooral ook dankbaar voor die extra stappen die hij zet! Zo... Näytä lisää
De producten van The Paddock zijn zo super dat het wassen en poetsen echt een genot is. Per bestelling word je keurig op de hoogte gehouden. Ook voor extra vragen aangaande de producten word er netjes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij The Paddock! Bij The Paddock zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige schoonmaak- en onderhoudsartikelen voor motorfietsen, auto's en fietsen. Onze missie is om jouw rijervaring te verbeteren door producten van topkwaliteit aan te bieden die zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken zijn. Wat ons onderscheidt, is onze constante streven naar innovatie en verbetering. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de norm uit te dagen en producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een krachtige reiniger voor je motorfiets, een glansversterkende wax voor je auto, of een milieuvriendelijke ontvetter voor je fiets, we hebben het allemaal. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten en ervaar zelf het verschil met The Paddock. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te helpen jouw voertuig in topconditie te houden! www.the-paddock.nl
Witte Paal 121a, 1742NX, Schagen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hier mijn eerste bestelling gedaan een halfjaar geleden voor beide kawasaki motoren, en van de week weer een doos binnen gekregen, ik gebruik mijn motoren voor veel evenementen en heb nooit echt het juiste product gevonden tot ik hier terecht kwam.
Kwaliteit in zowel de producten, de foam als in de doeken en handdoeken en dat voor een leuke prijs, een top website en snelle verzending gegarandeerd

Vastaus yritykseltä The Paddock
Website is duidelijk,Niet te duur.Snelle verzending .
Volgens mij goed spul.

Vastaus yritykseltä The Paddock
Betaald snel verzonden netjes verpakt en motor is deftig geworden

Vastaus yritykseltä The Paddock
Goede spullen met uitleg in gebruik. En snel geleverd.

Vastaus yritykseltä The Paddock
De bestelling kwam netjes op tijd binnen.
Nu nog wachten op magnic handoek

Vastaus yritykseltä The Paddock
Snelle levering en goede kwaliteit producten! De washandschoen maakt de motor heel fijn en makkelijker schoon.

Vastaus yritykseltä The Paddock
Bedankt voor de goede service, goede en persoonlijke communicatie, en goede kwaliteitsproducten.
Goed verpakt, tijdig verzonden. Zo hoort het ! S.

Vastaus yritykseltä The Paddock
Zeer tevreden met dit bedrijf.
alles is boven verwachting gegaan.
producten zijn heel goed werkt prima met een mooie resultaat.
dank voor de goede service christiaan!

Vastaus yritykseltä The Paddock
Bestelde spullen nog niet gebruikt, behalve microvezeldoek. Deze werkt goed, zelfs om mijn bril mee schoon te maken. De microvezeldoek kwam in een plastic verpakking met zipsluiting. Oogt net wat professioneler dan los in de doos. Dik tevreden dusver.👻

Vastaus yritykseltä The Paddock
Snel geleverd goed verpakt met een persoonlijke note. Nog geen gelegenheid gehad om sealer toe te passen

Vastaus yritykseltä The Paddock
Ik werd erg goed geholpen en de producten zijn keurig bezorgd

Vastaus yritykseltä The Paddock
Makkelijk bestelproces, persoonlijk bedankje middels een kaartje.

Vastaus yritykseltä The Paddock
Super bedrijf, wij onderhouden onze beide motoren met deze producten en ze zijn schonen dan ooit? Ook super service