The Gummyfactory Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vanwege vitamine en ijzer te kort had ik steeds last van veel haaruitval Daardoor had ik heel veel kale plekjes op mijn voorhoofd die echt teveel te zien was Ik heb bij verschillende bed... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bijna een week geleden besteld en nog steeds niks binnen

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Deze Black Seed Oil organic vitamin gummies zijn ontworpen om gezondheid binnen handbereik te brengen voor het hele gezin, van jong tot oud! Haal het beste uit elke hap met onze zwarte zaadolie gummies met honing. Voeg dit smakelijke supplement vandaag nog toe aan je dagelijkse routine en omarm een gezonde levensstijl met The Gummy Factory!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader

De zwarte zaad gummies van the gummy factory, zijn lekker van smaak en je merkt dat je beter in je vel gaat voelen. Zeker een aanrader

29. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik zal ze altijd via hier bestellen

Vanwege vitamine en ijzer te kort had ik steeds last van veel haaruitval
Ik heb bij verschillende bedrijven geprobeerd met Gummies maar geen resultaat geboekt

Op 24 december was ik bij de Fest-i Ala evenement en zag The Gummy Factory
Ik heb daar 2 pakket gekocht voor 2 maanden en ben erg tevreden
Mijn haren zijn zijdezacht en heb minder haaruitval na het douchen
Ook zag ik dat mijn haar was gegroeid en dat mijn voorhoofd niet meer kaal was

Ik heb nu voor de 3e keer een pak besteld
Iedereen in mijn omgeving zag dat mijn haar voller uitzag en wat ik ging gebruiken

Zal aan iedereen adviseren om het te gebruiken

Dankjewel The Gummy Factory!

29. helmikuuta 2024

Geweldig product!!!

bij het gebruik van een supplement ben ik altijd een beetje bang dat ook de groei van gezichts-en lichaamshaar gestimuleerd wordt. Maar het supplement van gummy factory bevat geen hormonen dus het heeft gelukkig geen effect hierop! Wel heeft het effect op mijn haar wat alweer behoorlijk lang is geworden na de laatste knipbeurt. Ik heb ook nauwelijks haaruitval, iets waar ik regelmatig last van kan hebben. En mijn haar glanst weer, ook in de haarlengtes. Ook merk ik dat ik vele malen minder moe ben. De gummys zijn klein en de smaak is echt lekker net een snoepje lekker makkelijk weg te kauwen. Inmiddels heb ik de eerste 30 gummys opgebruikt en ga ik met veel vertrouwen door naar de volgende 30 gummys. Ik vind the gummy factory een mooi product. Vaste klant erbij♥️

1. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk haargroei sinds de black seed oil gummies

Ik loop al 5 jaar lang tegen mijn haargroei aan, ik heb van alles geprobeerd maar sinds ik de black seed oil gummies van The gummy factory heb gebruikt groeien de lokken van me haren ook flink! Ik ben zo tevreden en ik raad dit echt aan iedereen aan. Ze smaken ook heerlijk en je proeft ook dat er geen chemicale stoffen in zitten, dankjewel voor het uitbrengen van dit geweldige product op de markt!

10. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin