Thaigadekoekken Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Helt fantastisk mad, store portioner, dejlig friske råvarer og nok det eneste sted hvor de kan finde ud af at lave dobbelt thaistærk. Dejlig rent miljø og hurtig levering. Altid søde og smilen... Näytä lisää

Bestilte en ret nr 9, fik af vide den var mild med chili. Da vi kom hjem med den, var der mere rødt i bakken end noget andet. Der var så meget chili i, at efter bid nr 4 måtte jeg opgive og smide den... Näytä lisää

En super madoplevelse. Gode råvarer og man kunne se og smage det var hjemmelavet. Vi prøvede lidt forskelligt som forårsruller, kylling Stay og deres Kylling Cashew. Fornuftig størrelse portion. Ikke... Näytä lisää

Min første bestilling fra Thai Gade Køkken, Jeg bor i nabokommunen og har overvejet stedet flere gang, men har altid valgt noget jeg kendte. I går skete det så og sikke en smagsoplevelse! selvom... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Klar anbefaling🤩 10/10

Klar anbefaling🤩 10/10
Helt vildt god mad! Kun blevet bedre med den nye kok.
Super hjælpsomt og flinkt personale.
Servicen var god og maden var godt pakket ind og stadig varm da jeg var hjemme.

1. syyskuuta 2024

Det smagte skide godt

Det smagte skide godt. Forårsruller i verdensklasse. Hammer god sovs. Lidt store og dominerende peberfrugter, men lækre crunchy. Fuking lækkert.

14. kesäkuuta 2024

Det værste thai-mad

Det værste thai-mad, jeg nogensinde har smagt. Restauranten har fået en ny ejer og kok, som tilsyneladende ikke ved, hvordan man laver autentisk thai-mad. Jeg blev meget skuffet. Lad dig ikke narre af de seneste anmeldelser, som har givet fem stjerner. Hvis du prøver stedet, vil du fortryde at have købt mad derfra.

8. kesäkuuta 2024

Meget lækker og autentisk thaimad

Meget lækker og autentisk thaimad. Især de hjemmelavede forårsruller og kyllingespyd må du ikke snyde dig selv for. Jeg fik en Phat Gai nudelret med meget mør og saftig kylling i. De nye ejere gør et rigtig godt stykke arbejde.

2. kesäkuuta 2024

Det er super lækker autentisk thai mad

Det er super lækker autentisk thai mad. Man kan smage at maden er lavet fra bunden og dette er med til at skabe en lækker smagsoplevelse. Udover maden har de også et lækkert udvalg af specielle drikkevarer, som passer super godt til maden. Alt i alt en dejlig oplevelse og kan klart anbefales!

9. kesäkuuta 2024

Super lækker autentisk thai mad i lille Måløv.

Super lækker autentisk thai mad i lille Måløv. Til forskel fra andre thai steder så er her et lille take-away sted, hvor grønsagerne ikke er helt udkogte, men derimod stadig har noget bid og virker til at være helt friske. Samtidig er særligt retter med kylling virkelig gode, da kyllingekødet er dejlig mørt og saftigt. Det kan hos andre thai steder godt være mere tørt. Klar anbefaling herfra!

11. kesäkuuta 2024

Autentisk og lækkert

Vi har nu 2 gange været forbi og begge gange var maden meget lækkert.
Ud over at maden holdte sig varmt længe og smagte meget autentisk - så var servicen også god, vi er blevet mødt af smil.

8. kesäkuuta 2024

Virkelig godt og velsmagende..

Virkelig godt og velsmagende..
Har nu været forbi to gange og bestille mad fra Thai Gade Køkken efter de nye ejere har overtaget. Det er blevet rigtig godt og kan kun anbefales. Portions størrelserne er gode.
Kommer helt sikkert igen…

6. kesäkuuta 2024

Det er godt nok dyrt at spise her ifht…

Det er godt nok dyrt at spise her ifht portionerne. Dog hvis man skal have lidt chilli, bliver der ikke sparet på det og man kan næsten ikke spise det når der proppes så meget chilli i når man kun beer om lidt. Oven i det taksere de f***** 12 kr for chilliflager de drysser på. Det er det rene snyd. 130 kr for en ret en 9 årig dreng kan spise 2 af. Jeg kommer ikke her igen.

24. kesäkuuta 2023

Smagen af friskhed

Det er nok det bedste thai mad vi nogen sinde har fået, ualmindelig frisk og lækkert, der var rigtig meget smag i maden, så det var slet ikke brug for det ekstra krudt vi havde fået med.
Vi havde bestilt maden til levering på vores adresse til min søns konfirmation, manden kom præcis til tiden.
Alle gæster var vilde med det.
Men kunne virkelig smage der var brugt friske grønsager og så var der utrolig meget kød til hver af de retter vi havde bestilt.
Vi havde valgt en buffe i samarbejde med køkkenet.

18. toukokuuta 2023

Fra stjerne mad til øv….

Vi har altid købt mad der gennem mange år og har altid været tilfredse
Men det mad vi fik i dag var det ene kylling spyd råt og det kylling vi fik i vores retter var trævlede og totalt udkogt
Øv øv

14. lokakuuta 2022

Smagsoplevelse i verdensklasse

Min første bestilling fra Thai Gade Køkken,
I går skete det så og sikke en smagsoplevelse! selvom jeg havde et kort stop på vejer hjem, var maden dejlig varm og smagte himmelsk, -det bedste asiatiske mad jeg har fået i årevis.
Jeg kommer igen og vil varmt anbefale stedet, der havde behageligt personale bag disken

4. elokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili