Testmottagningen.se - Nacka Forum Arvostelua 506

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Romansvägen 12, 131 40 Nacka, Nacka, SE

Saanut 5/5 tähteä

Han var väldigt trevlig och fick mig att känna mig trygg. Riktigt proffsig!

Saanut 5/5 tähteä

Proffsigt bemötande o fantastisk service med ett bra pris. Alexander var så trevlig 🤗

Saanut 5/5 tähteä

Hej Super trevlig sjuksköterska som välkomnade oss. Effektivt och snabbt test. (antigentest) Fick papperskopia med oss inom 20 min. Så tacksam. Kan verkligen rekomendera denna klinik. Hälsningar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt bra service! Rekommenderar starkt! Fick snabbt tid, väldigt proffesionellt bemötande och snabbt svar! Super nöjd tack så mycket!

1. Laboratorio
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Paikallinen terveysasema
  4. Työterveyshuolto
  5. Hyvinvointikeskus

Tietoja yrityksestä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Yrityksen kirjoittama

Hälsokontroller Enskilda hälsotester Hälsotest paket Hälsoundersökningar Magnetröntgen Långtids-EKG Sveriges mest prisvärda och personliga hälsotester och hälsokontroller. Vår vision är att fler människor ska få tillgång till sin egen hälsodata.

Förutsättningarna för att må bättre bör inte begränsas utifrån människors finansiella tillgångar eller lokala vårdresurser. På Testmottagningen.se hittar du Sveriges mest prisvärda hälsotester och hälsoundersökningar där du själv bestämmer vad du vill testa och när.

Beställ något av våra 250 tester och lämna ditt blodprov på någon av alla våra 180+ mottagningar.

Så här fungerar det

1. Beställ hälsokontroll eller hälsoundersökning
Välj en färdig hälsokontroll eller hälsoundersökning – eller skapa din egen genom att lägga till valfria blodprover och undersökningar i din varukorg.

2. Aktivera remissen
Aktivera din remiss och välj mottagning som du vill genomföra provtagning eller undersökning på.

3. Besök mottagning
Du besöker sedan vald mottagning för att lämna ditt prov.

4. Provsvar och utlåtande
Du får dina provsvar inom 1-5 arbetsdagar, provsvaren inkommer löpande. När alla provsvar och resultat har inkommit granskas de och utfärdas av en läkare.

Våra hälsokontroller omfattar flera relevanta hälsomarkörer inom hjärta- och kärl, hormonell balans, vitamin- och mineralnivåer, blodstatus och järn samt njurfunktion och leverhälsa.

Välj en hälsokontroll som tillgodoser dina specifika behov, få mer kunskap om dina värden och skapa förutsättningarna för en ännu bättre hälsa.

• Romansvägen 12, 131 40, Nacka, Nacka, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Proffsig och trevlig

Han var väldigt trevlig och fick mig att känna mig trygg. Riktigt proffsig!

18. lokakuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Proffsigt bemötande o fantastisk…

28. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Tack för ditt fina omdöme, roligt att läsa att du är nöjd med ditt besök hos oss. Jag ska hälsa Alexander :)

Snabbt ok lätt

Snabbt ok lätt. Trevlig personal

28. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Tack för ditt fina omdöme, roligt att läsa att du är nöjd med ditt besök!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra och trevligt bemötande!

Mycket bra och trevligt bemötande!! Rekommenderas varmt och hjärtligt!

19. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Vad roligt att läsa, tack för ditt fina omdöme!

Fantastisk service

Fantastisk service! Allt var toppenbra! Kan verkligen rekommenderas.

11. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Tack snälla för ditt fina omdöme, vad roligt att du är så nöjd med ditt besök.

Jättetrevlig personal

Jättetrevlig personal, fräsch ställe, snabbt resultat

14. syyskuuta 2022

Quick

Quick, painless and fast results.

12. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Thank you for your fine review!

Väldigt bra service

11. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Vad roligt att läsa! Tack för ditt fina omdöme!

Jättebra

Jättebra! Tack!

22. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Tack för ditt fina omdöme, roligt att du är nöjd.

Highly recommended!

Snabbt vanlig och effektiv besök. Highly recommended!

22. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Tack så mycket för ditt fina omdöme, glada att läsa att du rekommenderar oss!

very good

simple. easy. efficient.

17. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Nacka Forum

Thank you so much for your review!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin