Testmottagningen.se - Göteborg Arvostelua 945

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Kastellgatan 17, 413 07 Göteborg, Västra Götaland, SE

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt svar och tydlig och lättbegripligt läkarutlåtande. Tacksamt med rekommendationerna.

Saanut 4/5 tähteä

Jättebra men hade önskat att man kunde svarat läkaren och sedan fått svar på de frågor man hade, då hade det varit tio poäng.

Saanut 5/5 tähteä

Kort väntetid och efter provtagningen ringde till och med en läkare för att hänvisa att en vidare behandling är nödvändigt… Tack!!!

1. Laboratorio
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Paikallinen terveysasema
  4. Työterveyshuolto
  5. Hyvinvointikeskus

Tietoja yrityksestä Testmottagningen.se - Göteborg

Yrityksen kirjoittama

Hälsokontroller Enskilda hälsotester Hälsotest paket Hälsoundersökningar Magnetröntgen Långtids-EKG Sveriges mest prisvärda och personliga hälsotester och hälsokontroller. Vår vision är att fler människor ska få tillgång till sin egen hälsodata.

Förutsättningarna för att må bättre bör inte begränsas utifrån människors finansiella tillgångar eller lokala vårdresurser. På Testmottagningen.se hittar du Sveriges mest prisvärda hälsotester och hälsoundersökningar där du själv bestämmer vad du vill testa och när.

Beställ något av våra 250 tester och lämna ditt blodprov på någon av alla våra 180+ mottagningar.

Så här fungerar det

1. Beställ hälsokontroll eller hälsoundersökning
Välj en färdig hälsokontroll eller hälsoundersökning – eller skapa din egen genom att lägga till valfria blodprover och undersökningar i din varukorg.

2. Aktivera remissen
Aktivera din remiss och välj mottagning som du vill genomföra provtagning eller undersökning på.

3. Besök mottagning
Du besöker sedan vald mottagning för att lämna ditt prov.

4. Provsvar och utlåtande
Du får dina provsvar inom 1-5 arbetsdagar, provsvaren inkommer löpande. När alla provsvar och resultat har inkommit granskas de och utfärdas av en läkare.

Våra hälsokontroller omfattar flera relevanta hälsomarkörer inom hjärta- och kärl, hormonell balans, vitamin- och mineralnivåer, blodstatus och järn samt njurfunktion och leverhälsa.

Välj en hälsokontroll som tillgodoser dina specifika behov, få mer kunskap om dina värden och skapa förutsättningarna för en ännu bättre hälsa.

• Kastellgatan 17, 413 07, Göteborg, Västra Götaland, Ruotsi

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Seriös och snabb respons

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Vi blir väldigt glada av att läsa ditt omdöme – tack för att du delar med dig! 💜 Det betyder så mycket för oss! 🙏

Proffsigt och gott bemötande

Proffsigt och gott bemötande

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme, vad glada vi blir av att se att du är nöjd och läsa om din upplevelse. 💜🙏

Saanut 5/5 tähteä

Bra tester. Hyfsade priser.

Bra utbud. Helt ok priser. Smidigt.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme. 🙏 Vad roligt att du är nöjd med utbudet och priserna och upplever processen som smidig. Tack för att du delade med dig. 💜

Mycket nöjd och tack.

Bra beskrivning om vad ska man göra innan blodprovstagningen, trevlig bemötande, snabbt, tydligt och kompetent svar från läkare.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack för ditt fina omdöme och för att du har tagit dig tiden att lämna en beskrivning av din upplevelse som helhet. 💜🙏 Så roligt att läsa att du är nöjd.

Kort väntetid med läkaresamtal

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt omdöme, detta gör oss så glada att läsa. 💜🙏 Vad roligt att du är nöjd.

Trevlig bemötande vid provtagningen

Trevlig bemötande vid provtagningen, snabbt provsvar och utförligt läkarutlåtande. Tack!

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack för ditt fina omdöme och för att du har tagit dig tiden att berätta om din upplevelse. Det gör oss så glada att du är nöjd. 💜🙏

Snabbt och lätt

Snabbt o lätt

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att du är nöjd med tjänsten. 💜🙏 Tack för att du lämnade ett omdöme!

De var jätte correct

De var jätte correct Och hjälpsam

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme, vad roligt att läsa att du är nöjd! 💜🙏

Snabbt och lätt att få remiss

Snabbt och lätt att få remiss
Bra erbjudande
Lätt att lämna prov

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack för ditt fina omdöme och för att du har tagit dig tiden att lämna ett. 💜🙏 Så roligt att du är nöjd med tjänsten som helhet.

Väl omhändertagen

Väl mottagande. Ödmjuk personal som lyssnade och tog väl hand om mig. Jag kan svimma när jag tar blodprov, är svårstucken.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa om det bemötande du fick när du var på plats för att genomföra provtagningen. 💜🙏

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att boka de prover man vill ha…

Enkelt att boka de prover man vill ha tagna på hemsidan. Inga köer. Svar efter en dag. Jag är väldigt nöjd.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt superfina omdöme! 💜🙏 Vad glada vi blir av att läsa om din upplevelse av tjänsten och besöket på mottagningen. Jättekul att du är nöjd!

Saanut 4/5 tähteä

Jättebra men hade önskat att man kunde…

29. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd överlag! För att ställa frågor till läkaren (om du har fått ett läkarutlåtande) kan du kontakta kundtjänst så får du hjälp med att låsa upp möjligheten att ställa din fråga via meddelandefunktionen i provsvarstjänsten.💜🙏

Saanut 2/5 tähteä

Tolkning av resultatet på proverna är…

Tolkning av resultatet på proverna är för luddiga

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack för din feedback! Vad tråkigt att du inte upplever tolkningen av resultatet tillräckligt tydligt. Kan det vara så att du inte har sett provsvaren under "provsvar" och bara under fliken "utlåtande"? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst om du har någon fråga eller fundering så vi kan hjälpa dig få ut det bästa av provsvarstjänsten. 💜

De var trevliga

Allt gick bra och de var trevliga.

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad roligt att du upplever att du har blivit bemött på ett trevligt sätt. 💜🙏

Bra upplevelse

Proffsig bemötande från personalen, smidig app och fick mycket hjälp från läkarens utlåtande.

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme! 💜 Vi blir så glada av att läsa om din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med det omfattande…

Jag är mycket nöjd med det omfattande blodtestpaketet jag genomgick. Det har gett mig möjlighet att granska, jämföra och förstå mina resultat på ett djupare plan. Dessutom fick jag en utförlig förklaring från en läkare som ytterligare förbättrade min förståelse för min hälsostatus.

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt otroligt fina omdöme. 💜🙏

Saanut 3/5 tähteä

Helt ok test mottagning

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack för att du har lämnat ett omdöme, vi hade gärna tagit del av din feedback kring hur din upplevelse skulle kunnat vara bättre. Du får gärna höra av dig till vår kundtjänst om du vill framföra något mer. 💜

Saanut 5/5 tähteä

Det gick snabbt som utlovat

Det gick snabbt som utlovat! Smidigt att välja testställe också!

22. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Testmottagningen.se - Göteborg

Tack snälla för ditt fina omdöme. 💜 Roligt att läsa att du är nöjd med din upplevelse av tjänsten som helhet.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin