Tester Aan Huis Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het was voor ons belangrijk dat de test goed afgenomen zou worden omdat wij onze reis niet konden uitstellen. Daarom kozen we voor Tester Aan Huis. Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dinsdagavond heb ik mij laten testen. Brenda weet hoe ze mensen moet geruststellen en heeft het supergoed gedaan. Ik heb een gevoelige neusholte en mijn ogen tranen snel, maar ik voelde nauwelijks wat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We wilden zo snel mogelijk naar onze vrienden in Hodonin, Tsjechië, om mee te helpen na de tornado die daar is geweest. We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Echt geweldige service! Er wordt goed contact gehouden via WhatsApp, voor vragen en informatie. Vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan. Een collega uit Almere is zelfs naar Amsterdam gereden... Näytä lisää

1. Kunnallinen terveyskeskus

Yrityksen kirjoittama

Bent u niet in de gelegenheid om naar een teststraat te gaan? Of past het niet in uw drukke schema? Wij zijn binnen een dag bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig de deur uit hoeft en verkleinen wij samen de kans tot verdere besmetting. Na afname van de test door onze zorgprofessional, weet u bij een sneltest binnen 15 minuten of u besmet bent met COVID-19. Bij een PCR test krijgt u de volgende dag de uitslag (en - bij een negatieve uitslag - ook gelijk het reiscertificaat). Wij maken gebruik van door het RIVM erkende antigeen sneltesten van Roche. Dit zijn dezelfde testen die de GGD gebruikt bij de snelteststraten. Daarnaast werken wij samen met een erkend (ISO gecertificeerd) laboratorium voor de PCR test. Ons team van zorgprofessionals wordt geleid door BIG-geregistreerde artsen. Na het maken van een afspraak komt een zorgprofessional bij u thuis (of op uw werkplek of een andere locatie naar uw keuze) om de test af te nemen. Hierbij nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de test op de meest veilige manier voor u en voor onze zorgprofessional af te nemen. Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Absolute aanrader

Afspraak plannen is gemakkelijk en snel. Uitslag komt op tijd. Vriendelijke mensen en zeer professioneel!
Aanrader voor iedereen die voor het gemak van een test aan huis kiest!!!

Hartstikke bedankt hiervoor!!

Vriendelijke professionele en…

Vriendelijke professionele en efficiënte tester voor een goede prijs !

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

Hoi Paula, hartelijk bedankt voor uw review! We waarderen het enorm.

Warme groet namens het team van Tester Aan Huis

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend telefonisch contact om de…

Uitstekend telefonisch contact om de afspraak te maken en een voorkeur voor tijdslot werd uitgevoerd. Vriendelijk en aardige tester aan huis, goede uitleg procedure en binnen 10 minuten alles afgehandeld. Betaald via pin en de volgende netjes via email PCR en reisdocument ontvangen !

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

Wat zijn we u dankbaar voor deze mooie review Mark!
Enorm bedankt dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen.

Saanut 5/5 tähteä

Een vriendelijke jongeman kwam bij ons…

Een vriendelijke jongeman kwam bij ons thuis de test afnemen, dat deed hij goed, en hij hield rekening met onze zenuwen. Vragen werden telefonisch goed en behulpzaam beantwoord. Tester aan huis is ideaal als je jezelf een ritje naar de test straat wil besparen

28. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

Heel erg bedankt voor jouw uitgebreide review Emma. We waarderen dat je de tijd en moeite hiervoor hebt genomen! Dankjewel dat we je van dienst mochten zijn.

Goeie service

Goeie service! Komen hun afspraken na. Top!

27. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

Hartstikke bedankt voor uw compliment en uw review.

Top Service!

Binnen 24 uur resultaat zoals beloofd. Zeker een aanrader.

27. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

Heel erg bedankt voor jouw review Liv! We waarderen het enorm!

enorm bedankt

Zo’n stokje in mijn hersens, ik heb het nu zo’n 20 keer meegemaakt, en leuker wordt het niet. Maar de vriendelijke arts die het deed, en de keurige afhandeling, zorgen dat ik de volgende keer jullie weer te hulp roep.

25. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

U heeft helemaal gelijk.. leuk wordt het nooit!
Dank dat we u van dienst mochten zijn, dank voor uw review, en we zien u graag terug. Hele hartelijke groet namens het team!

Saanut 5/5 tähteä

Onze vakantie 2 dagen van te voren…

Onze vakantie 2 dagen van te voren geboekt. In de stress een PCR-test uitzoeken. Overal 24-36 uur voordat de uitslag er was. Om 16.00 uur vakantie geboekt en om 19.00 uur de test bij ons thuis. Geweldig. Volgende dag om 18.30 de uitslag met het certificaat. En dat op eerste pinksterdag. Door mijn fout een verkeerde naam op het certificaat. Een belletje en 15 min later het juiste certificaat. Over 4 weken gaan wij weer naar Spanje en zullen wij zeker weer gebruik maken van de goede en snelle service.

24. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Tester Aan Huis

Beste Judith, we willen u bij deze heel hartelijk bedanken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om deze review te schrijven! We waarderen dit enorm. Fijn dat onze dienst u zo goed bevallen is. We zien u graag terug! Voor nu een hele fijne vakantie gewenst.

Warme groet namens het team van Tester Aan Huis

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin