Testa Omega 3 Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Good product, good service. I don’t understand why there’s so many negative reviews. I’ve ordered from the Testa eu store for years. I’m based in Dublin. Whenever I needed to stop the subscription,... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Algenolie is beter en zuiverder dan visolie. 100% vegan plantaardige Omega-3 met een hoge dosis DHA en EPA per softgel. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gratis verzending.

Erinomainen

Alles verliep prima.

Alles verliep prima.

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Dankjewel voor deze woorden. Daar doen we uiteraard ook ons best voor. Bedankt voor je vertrouwen in Testa Omega-3!

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke klantendienst toen ik een…

Vriendelijke klantendienst toen ik een vraag had, supergezonde producten

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en onze klanten persoonlijk en vriendelijk te helpen bij vragen. Bedankt voor je vertrouwen in Testa Omega-3! 🌿💙

Fijn bedrijf

Gaat allemaal goed. Als ik wil verzetten geen probleem. En fijne capsules.

25. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Dankjewel voor je mooie review. Bedankt dat jij kiest voor Testa Omega-3!

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling is zoals altijd op tijd…

Bestelling is zoals altijd op tijd geleverd

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Bedankt voor je mooie review. We doen er alles aan zodat jij je Omega-3 consistent kan blijven gebruiken. Bedankt voor je vertrouwen in Testa Omega-3!

Saanut 5/5 tähteä

Prima gezondheidsproduct jaarlijks geleverd op vooraf afgestem tijdstip

Prima gezondheidsproduct jaarlijks geleverd op vooraf afgestem tijdstip.

11. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel ons product. We vinden het belangrijk dat je jouw Omega-3 op het vooraf afgesproken moment ontvangt, zodat je deze dagelijks en consistent kunt blijven gebruiken. Bedankt voor je vertrouwen in Testa Omega-3! 🌿💙📬

Prima service!

Krijg altijd netjes automatisch de algencapsules opgestuurd, met een duidelijk bericht als ze zijn verstuurd.

13. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het gemak van het abonnement. We vinden het belangrijk dat je jouw Omega-3 altijd op tijd in huis hebt om consistent te blijven.Bedankt voor je vertrouwen in Testa Omega-3! 🌿💙📬

Great product

Great product, buying for years..

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3

Thank you for your kind words and your trust in Testa-Omega3!

Testa Omga 3 werkt!…

Via een telefoongesprek met Tyrza heb ik opnieuw Testa Omega 3 besteld. Zij heeft mij vriendelijk en deskundig geadviseerd. Mijn gezichtsvermogen is slechts 30%. Door een langer gebruik van deze capsules kan ik duidelijk een verschil merken. Ik zie scherper en voel mij energieker. Ik ben zeer tevreden met deze Testa Omega 3 capsules en kan ze zeker aanbevelen!
U. de Winter

24. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik lees op de site dat ze "tot dusver…

Ik lees op de site dat ze "tot dusver niks hebben vernomen van gebruikers aangaande allergische reacties". Dit is pertinent onjuist. Na een tijdlang deze algenolie te hebben gebruikt, kreeg ik op de duur wel degelijk buikpijn/opgezette buik. Zelfs aantal keren opnieuw geprobeerd en steeds weer buikpijn. Toen ik een email stuurde naar de klantenservice vertelden ze me dat ze dit nog nooit gehoord hadden, wat ik absoluut niet geloof. Heel jammer.. Ongetwijfeld hebben veel mensen baat bij de olie maar er zijn ook mensen die last ondervinden en de waarheid moet dan ook niet verdoezeld worden.

1. lokakuuta 2025

Beste Lisa,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat u klachten heeft gekregen na het gebruik van onze algenolie. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en niet wat u van ons mag verwachten.

We willen benadrukken dat we reacties zoals die van u zeer serieus nemen. Hoewel we tot nu toe geen meldingen hebben ontvangen van soortgelijke ervaringen, betekent dat absoluut niet dat uw klacht wordt gebagatelliseerd. Integendeel: uw feedback is waardevol en helpt ons om onze producten en informatievoorziening te verbeteren.

Om dit zorgvuldig te kunnen onderzoeken, ontvangen we graag wat aanvullende informatie van u (bijv. batchnummer, gebruiksduur, dosering en eventuele andere producten die u tegelijkertijd gebruikte). Dit helpt ons om mogelijke oorzaken uit te sluiten en zo nodig onze productinformatie of processen aan te passen.

Nogmaals dank voor uw openheid en eerlijkheid. We hopen dat u ons de kans wilt geven dit verder met u op te pakken en af te handelen.

Team Testa

Saanut 1/5 tähteä

Je abonnement is niet te wijzigen…

Je abonnement is niet te wijzigen zonder contact op te nemen. Ook word je niet van te voren geinfomeerd over de verlenging van je abonnement zodat je nog kan schuiven als je nog voorraad hebt. Ik heb daar al meerdere malen om gevraagd, maar nog steeds krijg je het mailtje dat je abonnement verlengd wordt op hetzelfde moment als je factuur en iets later komt de bevestiging. Lekker makkelijk om dat niet te veranderen, zo kan je meer geld verdienen. Het gemak voor de klant is niet belangrijk voor dit bedrijf. Als het niet zo'n fijn product was, was ik allang overgestapt naar een ander merk, maar ik denk dat ik toch op zoek ga want ik heb er elke keer opnieuw stress van.

3. lokakuuta 2025

Tests dha en epa

Ik gebruik al jaren de testa omega dha en epa
Ik ben hier zeer tevreden over.
Het boert geen vis lucht op , en geen nare smaak .
Belangrijk voor mij dat het niet ten kosten gaat van de vissen gaat ! Dus win win , voor mij en de vissen en de natuur!
Het personeel van de klantenservice is altijd zeer behulpzaam en zeer vriendelijk!

1. syyskuuta 2025

Good product

I’ve ordered from the Testa eu store for years. I’m based in Dublin. Whenever I needed to stop the subscription, it was easy.

1. helmikuuta 2025

Super service!

Fijn product, snelle levering. Klantenservice vind ik helemaal top: ik had mijn abonnement tijdelijk gepauzeerd. Ipv dat weer te verlengen had ik per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten tegen een hoger bedrag. Na een mailtje van mij over de prijsverhoging is mijn oude, goedkopere, abonnement weer geactiveerd en het nieuwe, duurdere, afgesloten abonnement stopgezet. Super service!

1. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Abonement is niet mogelijk annuleeren…

Abonement is niet mogelijk annuleeren zonder kontact met bedrijf te hebben, wanneer abonement is geanuleerd en bestelling ook bestelling komt toch en kosten van terug sturen moet je zelf betalen.

3. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb namelijk geen bestelling meer…

Ik heb namelijk geen bestelling meer ontvangen. Die zou 17 november afgesloten moeten zijn met automatische betaling.

Na contact gezocht te hebben hierover beweert mevrouw Esmee:Je hebt een abonnement bij ons afgesloten, zonder automatisch incasso. Dat is niet mogelijk en om deze reden, heb ik jouw abonnement moeten annuleren. Doordat er geen automatische betaling achter hangt, wordt er ook niks verzonden.

Ik ben al jaren klant bij Testa met een abonnement met automatische incasso!

Ik heb hiervan bewijzen toegestuurd, maar krijg nu helemaal geen antwoord meer. Blijkbaar heeft mevrouw Esmee moeite om haar fout te erkennen. Erg kwalijk!!

16. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin