Yritys on vastannut
Good product, good service. I don’t understand why there’s so many negative reviews. I’ve ordered from the Testa eu store for years. I’m based in Dublin. Whenever I needed to stop the subscription,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Algenolie is beter en zuiverder dan visolie. 100% vegan plantaardige Omega-3 met een hoge dosis DHA en EPA per softgel. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gratis verzending.
Overhoeksplein 2, 1031 KS, Amsterdam, Hollanti
- +31 (0) 20 820 4529
- service@testa-omega3.com
- testa-omega3.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3
Vriendelijke klantendienst toen ik een…
Vriendelijke klantendienst toen ik een vraag had, supergezonde producten

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3
Fijn bedrijf, zeer tevreden!

Fijn bedrijf
Gaat allemaal goed. Als ik wil verzetten geen probleem. En fijne capsules.

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3
Bestelling is zoals altijd op tijd…
Bestelling is zoals altijd op tijd geleverd

Goed produkt
Goed produkt. Fijn om abonnement te kunnen nemen.
Verzending stipt.
Prima gezondheidsproduct jaarlijks geleverd op vooraf afgestem tijdstip
Prima gezondheidsproduct jaarlijks geleverd op vooraf afgestem tijdstip.

Prima service!
Krijg altijd netjes automatisch de algencapsules opgestuurd, met een duidelijk bericht als ze zijn verstuurd.

Altijd op tijd.
Ik krijg sinds lange tijd op tijd mijn capsules.

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3
Met de tijd krijg ik buikpijn en…
Met de tijd krijg ik buikpijn en buikkrampen stevig
Testa Omga 3 werkt!…
Via een telefoongesprek met Tyrza heb ik opnieuw Testa Omega 3 besteld. Zij heeft mij vriendelijk en deskundig geadviseerd. Mijn gezichtsvermogen is slechts 30%. Door een langer gebruik van deze capsules kan ik duidelijk een verschil merken. Ik zie scherper en voel mij energieker. Ik ben zeer tevreden met deze Testa Omega 3 capsules en kan ze zeker aanbevelen!
U. de Winter
Ik lees op de site dat ze "tot dusver…
Ik lees op de site dat ze "tot dusver niks hebben vernomen van gebruikers aangaande allergische reacties". Dit is pertinent onjuist. Na een tijdlang deze algenolie te hebben gebruikt, kreeg ik op de duur wel degelijk buikpijn/opgezette buik. Zelfs aantal keren opnieuw geprobeerd en steeds weer buikpijn. Toen ik een email stuurde naar de klantenservice vertelden ze me dat ze dit nog nooit gehoord hadden, wat ik absoluut niet geloof. Heel jammer.. Ongetwijfeld hebben veel mensen baat bij de olie maar er zijn ook mensen die last ondervinden en de waarheid moet dan ook niet verdoezeld worden.

Vastaus yritykseltä Testa Omega 3
Je abonnement is niet te wijzigen…
Je abonnement is niet te wijzigen zonder contact op te nemen. Ook word je niet van te voren geinfomeerd over de verlenging van je abonnement zodat je nog kan schuiven als je nog voorraad hebt. Ik heb daar al meerdere malen om gevraagd, maar nog steeds krijg je het mailtje dat je abonnement verlengd wordt op hetzelfde moment als je factuur en iets later komt de bevestiging. Lekker makkelijk om dat niet te veranderen, zo kan je meer geld verdienen. Het gemak voor de klant is niet belangrijk voor dit bedrijf. Als het niet zo'n fijn product was, was ik allang overgestapt naar een ander merk, maar ik denk dat ik toch op zoek ga want ik heb er elke keer opnieuw stress van.
Tests dha en epa
Ik gebruik al jaren de testa omega dha en epa
Ik ben hier zeer tevreden over.
Het boert geen vis lucht op , en geen nare smaak .
Belangrijk voor mij dat het niet ten kosten gaat van de vissen gaat ! Dus win win , voor mij en de vissen en de natuur!
Het personeel van de klantenservice is altijd zeer behulpzaam en zeer vriendelijk!
Good product
I’ve ordered from the Testa eu store for years. I’m based in Dublin. Whenever I needed to stop the subscription, it was easy.
Super service!
Fijn product, snelle levering. Klantenservice vind ik helemaal top: ik had mijn abonnement tijdelijk gepauzeerd. Ipv dat weer te verlengen had ik per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten tegen een hoger bedrag. Na een mailtje van mij over de prijsverhoging is mijn oude, goedkopere, abonnement weer geactiveerd en het nieuwe, duurdere, afgesloten abonnement stopgezet. Super service!
Abonement is niet mogelijk annuleeren…
Abonement is niet mogelijk annuleeren zonder kontact met bedrijf te hebben, wanneer abonement is geanuleerd en bestelling ook bestelling komt toch en kosten van terug sturen moet je zelf betalen.
Ik heb namelijk geen bestelling meer…
Ik heb namelijk geen bestelling meer ontvangen. Die zou 17 november afgesloten moeten zijn met automatische betaling.
Na contact gezocht te hebben hierover beweert mevrouw Esmee:Je hebt een abonnement bij ons afgesloten, zonder automatisch incasso. Dat is niet mogelijk en om deze reden, heb ik jouw abonnement moeten annuleren. Doordat er geen automatische betaling achter hangt, wordt er ook niks verzonden.
Ik ben al jaren klant bij Testa met een abonnement met automatische incasso!
Ik heb hiervan bewijzen toegestuurd, maar krijg nu helemaal geen antwoord meer. Blijkbaar heeft mevrouw Esmee moeite om haar fout te erkennen. Erg kwalijk!!
Good quality / dose for good price
Already buying this supplement for years. One of the highest dose vega EPA/DHA on the market for a competitive price.