Aloitan siitä että Miksi Temu ei näytä niitä huonoja arvosteluja. Kun tilasin vetoketjullisia patjansuojia ja suojien vetoketjut ( kaikkien 4 n patjan ) oli rikki ja koko väärä. Kirjoitin a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Olen Temun vakioasiakas. On kuitenkin tämä ongelma: Yritän lisätä sähköpostiosoitteeni Temu-tilini yhteyteen, mutta Temun systeemi ilmoittaa että sähköpostiosoitteeni on käytössä: "The email addres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kaikki tilaamani tuotteet ovat sopineet päälleni ja käyttökelpoisia. Joskus toimitus kestää enemmän mitä on luvattu mutta johtuuko se aina temusta? Vaatekaupoissa En viitsi kierrellä niin siksi olen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Temu is a global e-commerce platform founded in Boston, Massachusetts in 2022, serving customers in more than 90 markets worldwide. It connects consumers with millions of independent manufacturers, brands, and sellers to offer a wide selection of quality products across hundreds of categories — from home goods and pet supplies to DIY tools and automotive accessories — at affordable prices. To complement its cross-border model, Temu has also launched the Local Seller Program in multiple markets, enabling businesses of all sizes to sell and ship locally while offering consumers shorter delivery distances and more efficient return processes. Temu’s mission is to make quality products more accessible to more consumers by reducing unnecessary costs and middlemen markups. If you have any questions or concerns while shopping at Temu, please contact our customer service through this link: https://m.temu.com/t/ZXIdkZadzEA
31 St. James Avenue, 02116, Boston, Yhdysvallat
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
No siis temusta pitää vähän miettiä mitä tilaa, kaikki krääsä kuten kynsitarrat, koristelut jne mitkä muutenkin valmistetaan Kiinassa on ihan asiallista, mutta tulee sieltä ihan kuraakin, edin kaksipuoli teippiä, jotain säilytysratkaisuja/meikkilaukkuja jne.. vaatteet ei ole puuvillaa vaan jotain keinokuitua. Sähköturvallisuus ei ole huippua että ostaisin vain matala tehoisia sekä en mitään mitä laitetaan iholle. Järki päässä niin pärjää kyllä🫡

Vastaus yritykseltä Temu
Katso. Kokeile ja tunnustele itse miltä tuote tuntuu. Vertaa hintoja. Minä tyytyväinen lähes aina.

Vastaus yritykseltä Temu
No, olen ostanut monia erilaisia tuotteita ja aina on vastanneet odotuksia - tai ylikin.
Nopa ja selkeä toimitus ja valikoimaa riittää myös ns huviostosiin. Viimeeksi ostin mm tukivyön vatsan napatyrän vuoksi. Sain mainion vyön n. 7 e. hintaan. Hieno kauppa!

Vastaus yritykseltä Temu
Tilauksesta ja toimitukseen kestää yli 1.5kk. Muut tuolta mantereelta toimittaa aina alle kuukaudessa tuotteen kuin tuotteen.

Vastaus yritykseltä Temu
Toimituksia ei ole tullut Klarnan eräpäivät yksi jo mennyt toinen 2pv päästä. Eikä tavaroista mitään tietoa eikä Temu ole ilmoittanut mitään

Vastaus yritykseltä Temu
Olen muutaman kerran tilannut tuotteita, joita on ollut hankalaa löytää täkäläisistä kaupoista. Inhoan syvästi liikkumista isoissa jättimarketeissa etsimässä jotain yhtä asiaa. Siihen Temu on ollut tarpeen. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen. Olen yrittänyt etsiä Nokia 225 4g (2024) uuteen peruspuhelimeeni yhteensopivaa suojakoteloa, tuloksetta. Temussa koteloiden yhteensopivuus pitäisi esittää myös koon mukaan (cm).Käytän tilauksissani vain läppäriä,koska minulla ei ole edelleenkään älypuhelinta äppeineen,...ja tuskin tulee.

Vastaus yritykseltä Temu
Temu myy paljjon muutakin kuin pintamuotia. Kotimaisista liikkeistä ei olisi varaa hankkia tarvitsemiani ja arkeani helpottavia tuotteita
Erittäin edullinen tuote, nopea toimitus, laatu, kautta linjan, jopa parempaa kuin oletin.
Koosta tehdyt arviot pitivät paikkansa. Yleensäkin, mikäli mietin kahden koon välillä, otan sen isomman.
Työkalujen laatu on vastannut sitä mitä muuallakin on saatavilla, useaa tärkeää tuotetta ei vain Suomen liikkeistä ole saatavilla

Vastaus yritykseltä Temu
Kaksi lamppua tilattu, toinen ei toiminut ollenkaan paketista otettaessa ja toinen lopetti toimimisen parin päivän jälkeen. Lähetin ensimmäisen jo palautukseen, toisen osalta ei ilmeisesti mitään takuuta. Huono kauppa paskoilla ehdoilla. Tilaa EU:n kaupoista niin ainakin takuu ehkä toimii jollain tavoin.

Vastaus yritykseltä Temu
Olen tilannut aika paljon kaikki hyviä ,ihmettelen kun ovat tvtä myöten panettelut temun tuotteita mutta eikö köyhä ja eläkelläinen sais missäännimessä saada mitään halvemmalla ,kateellisia ja ne kellä rahaa ostakoon sadan euron puseroita mitkä on huonomman näköisikin kuin temussa . miettikää sitä .

Vastaus yritykseltä Temu
Liian paljon mainoksia joka päivä.Siksi sanoin tilini irti.Tuotteet hyviä ja toimitus pelasi loistavasti.

Vastaus yritykseltä Temu
Olen tilannut Temusta paljon erilaista tavaraa.Lasten vaatteita, legoja,leluja.Keittiö tarvikkeita, verhoja ym.Kaikki tuotteet tullut nopeasti perille, eikä ole tarvinnut palautella, eikä vaihtaa tuotteita.Olen erittäin tyytyväinen Teemun tuotteisiin, toimitukseen ym.

Vastaus yritykseltä Temu
Lähetys unohtunut noutaa tullista; Matkahuolto sanoo "ota yhteyttä temuun" ja temu sanoo "ota yhteyttä Matkahuoltoon. Matkahuolto sanoo, että he eivät nouda tullista mitään ja temu sanoo että Matkahuolto noutaa tullista. Matkahuollon "asiakaspalvelupuhelin" veloittaa 1,98 €/minuutti+pvm, eli asian selvittelystä kymmenien eurojen puhelulasku, josta temu tarjoaa hyvityksenä alenuskuponkia heidän uusista ostoksistaan. Täytyypä kokeilla hyväksyykö puhelinoperaattori laskunsa maksuksi temun alennuskupongin:):) :)

Vastaus yritykseltä Temu
Hyvin on toiminut tähän asti.
Toi Matkahuollon seuranta on hyvä.
Vaatteiden koko pitää muistaa hiukan isompi.
Ali Express on ihan huijari Temun rinnalla

Vastaus yritykseltä Temu
Ei edes yhden tähden arvoinen. Toimitetusta paketista puuttuu tuotteita ja ainoa mitä Temun asiakaspalvelija vastaa:"Olen todella pahoillani kokemastasi ongelmasta. Se ei ole sitä tasoa, jota pyrimme ylläpitämään. Varasto on vahvistanut, että kaikki tuotteet on lähetetty, ja siksi emme voi hyvittää tuotteen hintaa. Kiitos ymmärryksestäsi." jumalauta kun lohduttaa ku laskutetaan tavaroista silti

Vastaus yritykseltä Temu
Palauttaminen on hankalaa,jos ei pysty tulostamaan palautustarraa. En pysty sitä tulostamaan. Mikä on osoite mihin voin palauttaa ilman tarraa?

Vastaus yritykseltä Temu
Luotettava, nopea, tuotteet pakattu hyvin sekä edullinen. En ole pettynyt kertaakaan vaikka olen paljon tilannut. Vaatteissa pitää olla tarkka koosta koska EU koko poikkeaa aasian koosta

Vastaus yritykseltä Temu
Temun Youtube mainonta niin rasittavaa ettei kiinnosta olla missään tekemisissä koko lafkan kanssa eikä kyllä muutenkaan kun eihän nämä muuta myy kuin halpaa kämästä Kiinanroinaa.

Vastaus yritykseltä Temu
temun ja bubbeen asiakaspalvelu numeroa ei saa mitään kautta ei koodia saa dbd.ee dmsvjvgx eli tilaus jäi noutamatta 24.10. kun koodia olen yrittänyt vaikka mitä kautta sinne jäi selvästi tilmoittamatta tilaus koodin puuttumisen takia läh. merja kemppainen tilausnumero po-o68-00431616410150866

Vastaus yritykseltä Temu
Hei, olen tilannut tavaraa paljon Temusta. Kaikki on ollut positiivista. Esim. Usb C 3.1 ja 2. Myöskin bloothoot dogglet / 5.4 ?\
toimii hyvin, Autoon kaasuvaimentimet takaluukkuun , toimii. Veitsen teroitin on Suomesa yli 100€ nyt 18 € . Elektroniikka sinänsä vaatii ymmärrystä. Temusta tilaamani jutut ovat Realtek juttuja jotka win 11 tunnistaa. Ei ole väliä mistä ne tilaa. Sama tuote Temusta . Kaikki on tänä päivänä tehty Kiinassa. Saman tuotteen saat , ja maksat , täältäkin.

Vastaus yritykseltä Temu
Todella ala-arvoisia kiinalaisia tuotteita. Ei hintansa arvoisia siitä huolimatta että ovat puoli-ilmaisia. Älä osta, hanki kotimaista!