Tellerup A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg fik ved en fejl købt 2 ens bøger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besværligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle... Näytä lisää

Købte under deres sommerudsalg hele "Throne of glass" serien. Super god oplevelse med rabat, hurtig levering og de kom godt pakket i kassen så ingen skade på så mange bøger! Kunne også godt lide jeres... Näytä lisää

Flotte bøger og ofte med rigtig gode tilbud. Hurtig levering og ingen problemer. Kan klart anbefale at købe her, der er helt sikkert flere bøger og måske booknooks som jeg skal købe i fremtiden.

Dejlig kundeservice. Hurtig og nem kommunikation og forsendelse. Jeg kan helt bestemt anbefale at købe bøger her igennem. Jeg har både købt bøger og booknook gennem dem og jeg er meget imponeret over... Näytä lisää

1. Kirjakustantamo
  2. Kirjakauppa
  3. Multimedia- ja e-kirjajulkaisija
  4. Kustantaja

Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

86 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bogforum

Jeg har i dag i forbindelse med Bogforum og nogle mistede bøger, fået den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet 😃 Jeg elsker at komme på forlagets stand på Bogforum og køber da også altid noget med hjem. Jeg handler også gerne på forlagets hjemmeside og har kun været tilfreds.

Efter denne oplevelse er Tellerup ny mit yndlings forlag 😍📚

28. lokakuuta 2018

Super hurtig og høflig service

Super hurtig og høflig service! Jeg havde et par spørgsmål omkring nogle gamle bøger (havde opgivet at finde dem) - svar fra Harald samme aften - og bøgerne kom et par dage efter (PostNord).
Kan anbefale Tellerup, også selvom hjemmesiden er lidt rustik 😉

23. syyskuuta 2018

Forfriskende!

Altid nyt, altid fedt.
Aktiv på Instagram
Aktiv på Facebook
Fantastiske bøger og gode valgmuligheder blandt disse. God variation. Sød kundeservice.
Altid klar på bogmessen. 5 stjerner herfra! :-)

2. heinäkuuta 2016

Tusinde tak Tellerup!

Jeg kan næsten ikke få armene ned efter min sidste bestilling hos Tellerup. Jeg havde bestilt nogle Dennis Jürgensen bøger og en vaskeægte Slim-kasket :)

Pakken blev allerede leveret dagen efter i en solid pap-konvolut, men kasketten viste sig desværre at have en defekt syning. Jeg sendte derfor fluks en mail afsted med et billede og en beskrivelse af problemet. Kort tid efter fik jeg en mail retur fra Kristian Tellerup, der lovede at sende mig en ny kasket. Jeg takkede mange gange og spurgte samtidig ind til en udgået udgivelse, som jeg havde ledt efter til min samling i et par år. Det kunne jo være, jeg var så heldig, at der stod en glemt kasse eller lå et ensomt eksemplar et sted på lageret. Det svarede han ikke på, så jeg tænkte pyt, det var alligevel et long shot.

Et par dage senere dumper en ny pakke ind i postkassen, og hold da helt op, hvor blev jeg begejstret, da jeg hældte indholdet ud på køkkenbordet. Ikke nok med at den indeholdte hele to nye fejlfrie kasketter, så lå der også et sejt Dennis badge og sidst men absolut ikke mindst et totalt mint eksemplar af den ellers udsolgte udgivelse, som jeg næsten havde opgivet at få fingrene i.

Hvor er det bare god stil!

12. elokuuta 2015

Super hjemmeside

Jeg har handlet hos Tellerup omkring 5 gange. Og hver gang var en fornøjelse. Jeg bestiller en bog f.eks mandag og så kommer den enten tirdag eller onsdag. Det synes jeg altså er fantastisk! :D

21. tammikuuta 2015

Bedste service

Tellerup giver en af de bedste service i hele DK!
2 timer efter jeg har lavet min bestilling, får jeg en mail om at den er sendt, og jeg modtager pakken en søndag!
De er ikke en finger at sætte på Tellerup. De er så søde, rare og har som sagt en utrolig god service. Plus nogle utrolig gode tilbud, som ikke er til at stå for!

1. joulukuuta 2014

Fantasy er fedt

Tellerups specialisering i fantasy og så videre gør det til et super shoppested for os der har hang til den slags. Kunne dog godt bruge nogle flere titler lidt mere til drenge.

25. toukokuuta 2014

Særdelses tilfreds

Bestilte 3 pakker "zombie kravlenisser" og fik for det første 3 pakker til 2 pakkers pris, og så leveres de fragtfrit. Bestilte fredag aften, og de lå i min postkasse tirsdag morgen. Flot.Er også stor fan af deres bøger, som jeg dog endnu ikke har bestilt fra dem af, men primært på andre sider da de oftere er en smule billigere....!!!!

18. joulukuuta 2013

Billigt, hurtigt og med en bonus

Købte 2 bøger som sampak og fik begge bøger med, til samme pris som én bog hos konkurrenterne (jvf. bogpriser.dk). Hurtig levering på næstkommende hverdag. Fik tilmed en "bonus bog" med som overraskelse, hvilket må siges er utrolig flot at give med, på selv sådan en lille ordre som min.

4. joulukuuta 2013

Virkelig, virkelig godt :-)

Jeg kan helt klart anbefale Tellerups hjemmeside. De har et rigtig godt udvalg af fantasy-bøger - og der er altid en masse nye udgivelser på vej, som man kan glæde sig til. Handlerne foregår hurtigt og problemfrit - hver gang.

Jeg ville egentlig ikke give 5 stjerner, fordi jeg tit kan finde bøgerne billigere på andre hjemmesider, MEN jeg kan ikke se bort fra alt det andet positive, så..... Jeg bliver ved med at støtte Tellerup ved at købe her engang i mellem på trods af priserne, da jeg ikke ville undvære deres bog-udgivelser!! Tak for de mange ny-udgivelser der kommer her i foråret.

8. maaliskuuta 2013

Utestående

Jag har alltid tyckt den ljudbok sidan, och utbudet av senaste titlarna är det bredaste som finns. Rimliga priser.

11. heinäkuuta 2011

Glimragende og fremstående

Jeg har i mange år brugt Tellerup til at købe Fantasy bøger, da Tellerup i mange år enten har været ene leverandør eller har haft en stor andel af markedet i danmark. Det gør dog ikke priserne højere, snarere tværtimod. Udvalget i sig selv er faldet lidt med årene (Eller også er jeg blevet ældre), men der er stadig godt med udvalg.

En af de ting jeg holder mest af dog, er at man kan skrive til dem, og få svar stort set hvornår på dagen og ugen det skulle være, og det næsten altid er muligt at forhandle om priser, hvis man samler sine køb.

Så mangler vi bare at Patrick Rothfuss får taget sig sammen til at færdiggøre del 3 af Kongedræberkrøniken..;)

26. kesäkuuta 2011

fantastisk

Tellerup er meget professionel, hurtig, de har billige bøger, jeg anbefaler alle at bruge Tellerup. Jeg er meget tilfreds.

30. joulukuuta 2010