teknoraks.com.tr Arvostelua

1. Elektroniikkaliike
  2. Kodinkonemyymälä
  3. Tietokonetarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Teknoraks, 2006 yılında Gaziantep'te kurulan, teknoloji ve bilişim sektöründe 15 yılı aşkın tecrübeye sahip bir e-ticaret markasıdır. Perakende satışla başlayan yolculuğumuz, zamanla kurumsal projelere ve güçlü bir yazılım altyapısına dayanan kendi entegrasyon sistemimize uzandı. Bugün 60 kişilik uzman ekibimizle, yıllık 100.000'i aşkın siparişi güvenle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan ekran kartına, monitörden oyuncu ekipmanlarına kadar geniş bir ürün yelpazesinde; Apple, Lenovo, Dell, Acer, HP, Asus, Corsair, ViewSonic gibi dünyaca tanınan markaların yetkili satıcısıyız. Bunun yanında Transcend, Timetec, Veikk ve ThermoPro'nun Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor; NPO ve NicePro markalarının sahibi olarak kendi ürünlerimizi de tüketicilerle buluşturuyoruz. Bireysel alışverişin ötesinde, kurumsal satış kanalımızla işletmelerin teknoloji ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor, Avrupa pazarlarına yönelik Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımız doğrultusunda Birleşmiş Milletler, UNICEF, IOM ve International Rescue gibi kuruluşlarla 5 yıldır insani yardım projelerinde yer alıyor, güçlü lojistik altyapımızla 13 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(10)

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Bilgisayar teknisyeni bulunan müşteri hizmetleri

Bugün 1 ay öncesinde aldığım üründe şarj etme problemiyle karşılaştım. Bir süre uğraşıp yapamayınca müşteri hizmetlerine bağlandım onlarda beni ilgili birime aktardılar. Direkt olarak bir bilgisayar teknisyeniyle görüştüm ve sorunu tespit edip çözümledik, çok teşekkür ediyorum

15. elokuuta 2026

kusursuz müşteri hizmetleri servisi

Aldığım ürününün kurulumunu yapamadım. Dün müşteri hizmetlerine ulaştım 7 dk içerisinde müşteri hizmetlerine bağlanabildim hızlı bir şekilde beni ürün teknisyenine bağladılar. bu şekilde ürünü iade etmeden veya geri göndermeden anında çözüme ulaştım. Kibar ve hızlı çözüm için teşekkür ederim

14. elokuuta 2026

Yetkili müşteri hizmetleri

Akşam olmasına rağmen ürünle alakalı tüm sorularım cevaplandı. Müşteri hizmetlerinde direkt ürün uzmanlarının çalışması ürün hakkında detaylı bilgi alınması sağlıyor. Bu yatırımı için Teknoraksı tebrik ediyorum.

14. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Yetkisiz işlem yapan firma

Ürünü sıfır ve marka garantili aldığımı düşünüyordum, fakat yaşadığım süreçte durumun hiç de öyle olmadığını gördüm.

Firmadan yaklaşık 60-70 bin TL değerinde bir bilgisayar satın aldım. Ürün elime ulaştığında kutusu kapalı ve sıfır ürün gibi görünüyordu. İlk birkaç gün herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak kısa süre içerisinde bilgisayar mavi ekran hataları vermeye başladı.

Ürünün garantisi olduğunu düşünerek yetkili servise gönderdim. Servisten gelen raporda ise benim için oldukça şaşırtıcı bir durum ortaya çıktı: Bilgisayarın **yetkisiz şekilde açıldığı ve içerisindeki RAM ile SSD gibi orijinal bileşenlerin farklı ve daha düşük özellikli bileşenlerle değiştirildiği** tespit edildi. Servis, bu durum nedeniyle işlem için ayrıca ücret talep etti.

Bunun üzerine satın aldığım firmayı ve satış yöntemlerini araştırmaya başladım. Araştırmam sonucunda, satın aldığım ürünün neden marka garantisi yerine firmanın kendi garantisi kapsamında olduğunu daha iyi anlamaya başladım.

Benim açımdan asıl problem şu: **60-70 bin TL vererek sıfır bir bilgisayar satın alırken, ürünün kutusunun açılıp içerisindeki orijinal parçaların değiştirilmiş olmasını ve sonrasında ürünün tekrar sıfır ürün gibi satılmasını kabul edilebilir bulmuyorum.**

“Ürün bizim garantimiz altında” denmesi de benim için marka garantisinin yerini tutmuyor. Çünkü marka garantisi bulunan sıfır bir ürün satın aldığımı düşünürken, sonradan ürünün daha önce açılmış ve içerisindeki parçaların değiştirilmiş olduğunu öğrenmek ciddi bir güven problemi oluşturuyor.

Elimde **yetkili servis raporu ve satın alma işlemiyle ilgili belgeler** bulunuyor. Yaşadığım bu durumla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Bu yorumu yalnızca yaşadığım mağduriyeti anlatmak için değil, **buradan alışveriş yapmayı düşünen kişilerin satın aldıkları ürünün gerçekten fabrika çıkışı orijinal haliyle gelip gelmediğini ve garanti kapsamını özellikle kontrol etmeleri gerektiğini bilmeleri için** yazıyorum.

1. elokuuta 2026

Great after sales support

I’m really happy with the laptop and computer accessories I purchased from Teknoraks. When my computer arrived I had some problem getting it to start so I contacted their support team. They responded very quickly and guieded me through the issue patiently. It was reassuring to speak with someone who clearly knee what they were doing. Fast, friendly and professional after sales support Thank you Teknoraks!

31. heinäkuuta 2026

The best in Gaziantep!!

The best in Gaziantep!!

I really appreciate that their conversation. I had an issue about my product and their customer care services fix my problem just in day. Flawless customer satisfaction!

25. heinäkuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin