Kjøpte en smartklokke
Kjøpte en smartklokke derifra. Den fungerer bra og det har vært null problem! Bra nettside.
Bestilte robotstøvsuger fungerer utmerket, veldig fornøyd med forsegling av pakken og selve produktet. Ville bestilt her igjen, topp service og god kommunikasjon.
Bestilte et par ørepropper etter å ha lest om dem gjennom en såkalt testside. Fikk aldri noen ordrebekreftelse. Fikk etter noen dager at en pakke var på vei gjennom Posten fra Kina.
Får ørepropper etter ca 3 uker, og da virker selvfølgelig ikke den ene. Sender av gårde en melding gjennom kontaktskjema til kundeservice. Ingen svarer. Sender så en e-post til eneste oppgitte adresse (som er en gmail-adresse). Ingen svarer der heller. Etter over en uke uten svar sender jeg en sms til daglig leder. Får de endelig en e-post med returskjema.
5 uker etter at varen er sendt i retur har jeg fortsatt ikke fått tilbakebetalt. Ny e-post sendes. Da kommer endelig tilbakebetaling.
Elendig service! "Testsiden" linker bare til varer på teknikkproffen sine sider. Altså falsk testside.
Ligg langt unna denne nettbutikken!
Ved bestilling av vare får jeg opplyst at det tar en uke å få varen. Bestilte den 16. februar og fikk varen den 9. mars i postkassa. Det er 3 uker. Siden jeg skulle reise bort og hadde behov for varen i ferien ba jeg om å få kansellert handelen, men fikk bare til svar at jeg skulle få varen den 10. mars.
Når jeg så har fått varen, er den ikke forseglet og det den er helt klart åpnet av noen andre.
Søkte etter et produkt, og fikk opp god anmeldelse på topprodukter.no. Var litt rask på labben, og bestilte første og "beste" (som var fra Teknikkproffen.no). Etterpå innså jeg at at topprodukter.no ikke var en seriøst test-side. Tok kontakt på mail med teknikkproffen, og benyttet angreretten. Ordren ble kansellert og pengene refundert innen 5 minutter. Rask og god kundebehandling, men likte ikke den falske måten det lokkes inn på. Virker jo med det litt useriøst. Men som sagt, fornøyd med rask og effektiv kundeservice på mail.
Har kjøpt et produkt fra denne butikken. Det er en norsk-drevet nettbutikk og jeg forventet derfor å få varen innen en uke. Det tok også noen dager før pakken var sporbar og jeg ble litt mistenkelig. Ved nærmere ettersyn finner man opplysning på nettsiden om at varene sendes fra Kina og at leveringstiden er 8-19 dager. Dette kunne kanskje vært litt tydligere når man bestiller. Det tok 13 dager før jeg fikk min vare og det er jo ikke så verst når det sendes fra Kina. Varen svarte til forventningene og jeg handler gjerne her igjen.
Så en veldig god anmeldelse av Konka Tøydamper på topprodukter.no. Bestilte derfor en slik hos Teknikkproffen.no. Når jeg får mail med bekreftelse på bestillingen og at varen er sendt, blir mailen merket "Spam" av Google.
Ved sporing av varen er det tydelig at den blir sendt fra Kina, noe Teknikkproffen ikke oplyser om. Når jeg så prøver å sjekke opp topprodukter.no, er nettsiden tilsynelatende ikke-eksisterende.
Alt tyder på at dette er et svindelfirma. Om/når varen dukker opp, og evt fungerer etter forventning, skal jeg korrigere anmeldelsen.
Edit 09.03.2023:
Fikk tøydamperen, så "svindelfirma" er vel et for sterkt ord. På den andre siden er topprodukter.no en nettside som tester Teknikkproffen sine produkter, og er ikke en uavhengig testside. Min erfaring med produktet var da heller ikke så positiv som testresultatet tyder på.