Dette var superrask levering sammenlignet med Power-butikken. Jeg hadde ikke engang forventet det så tidlig. Det viktigste for en kunde er rask levering. Dere gjorde en kjempejobb med det. 👍 De ga me... Näytä lisää
Veldig gode produkter av høy kvalitet Veldig bra nettbutikk Det er min erfaring Finner alltid produkter jeg har bruk for her inne Veldig rask levering Anbefales på det sterkeste Gleder... Näytä lisää
Vi bestilte to airtager fra kupphjørnet og vet da at de er b rukt, men de skal være i god stand, og det står at de er testet og fungerer. Når de kommer frem er den ene koblet til en annen konto s... Näytä lisää
Kjøpte nytt batteri til gammel TomTom GPS. Trakk bittelitt ned at batteriet var litt større og kabel en god del lengre enn det som var på original batteri da det sto at denne passet min modell (som de... Näytä lisää
- Elektroniikkaliike
- Akku- ja paristokauppa
- Puhelintarvikekauppa
- Tietokonetarvikekauppa
- Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
Nordens største utvalg av reservedeler & tilbehør til mobiltelefoner fra iPhone, Samsung & andre smartphones! Markedets største utvalg og beste priser | Teknikkdeler.no
Järnyxegatan 17, 213 75, Malmö, Ruotsi
- teknikkdeler.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 39 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fikk Fitbit klokkereim
Fikk Fitbit klokkereim, feil størrelse! Fikk kjapt tilsendt ny, men den var akkurat lik den første, for liten rundt armen! Passer ikke!
God opplevelse
Solid nettside, produktet som ble levert var som reklamert, enkelt og greit.
Fast delivery from the company no…
Fast delivery from the company no complaints to them. Package was firmly packed but Post managed it like a piece of garbage and came with dents. Luckly the items inside stayed intact.
Kjapt enkelt og billig
Fikk levert fort.
Fikk levert fort. Ikke lang ventetid og rett rett i postkassa
Rask levering bra produkter
Grei levering strålende fornøyd deilig å slippe å ha laderen tilkoblet hele tiden
Fikk det jeg ønsket til en grei pris og…
Fikk det jeg ønsket til en grei pris og rask forsendelse
Treg levering
Greit å handle der god kvalitet på varene, men litt treg levering det går gjerne 2uker før varene kommer, ikke 2-3dager som det står i reklamen.
Flott serbice
Feil vare levert, dårlig service
Jeg bestilte mobildeksel fra teknikkdeler, fordi jeg hadde en god opplevelse med bestilling fra dem før. Det skulle jeg ikke ha gjort. Jeg fikk feil vare og beskjed at behandlingen av reklamasjonen kan ta opptil 30 dager. Anbefales ikke.
Elendig kundeservice, varen ble levert til helt feil adresse.
Besilte en kabel her som var bestilt til pakkeboks rett i nærheten, på kunde opplysniger ble det fylt ut adressen min som er like ved. Pakkeboksen var vist full under levering så siden systemet deres er helt inkompetent har de levert kabelen 388km fra den opprinnelige pakkeboksen og leveringsaderessen. Er helt ulogisk og nå nekter de å sende pakken til riktig adresse... Er kun avsender som kan få videresendt varen så da er jeg vell låst til at denne går i retur?? idiotisk system og veldig ekkel oppførsel på kundeservice fra den kundeansvarlige "Francesca" Er siste gangen jeg iallfall bestiller eller på noen som helst måte kan annbefale Teknikkdeler.no til noen.
Veldig gunstige tilbud og rask levering👍
kjapp levering
Flotte produkter og kjemperask…
Flotte produkter og kjemperask levering. Alt i alt veldig fornøyd 👍
Stort utvalg og lave priser
Stort utvalg, rimelige priser og god kvalitet pluss lav frakt er en uslåelig kombinasjon.
Fort
Fort, greit og oversiktlig. Hurtig levering ‘
Alt var bra’ - hurra for dere!
Rask levering