Teknikhouse.se Arvostelua

2 082
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jag ber om stor ursäkt att jag var så jobbig och elak i kontakten med kundservice. Jag ljög lite om batteriets brister i min stress när det inte gick så lätt att installera som jag hade hoppats,... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Batteriet i batteri satsen SKU1965 till iPhone 6 hade bara 64% maximal kapacitet. Jag fick ett nytt batteri efter kontakt med Adam och det har 100% maximal kapacitet och fungerar perfekt. Jag har ty... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Skickar returnerade varar som skyddsplast är borttagen på. Vid reklamation så skadar dom själva produkten för att inte behöva hantera ärendet. Vilket påvisad med fotografier. Det finns företag s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, och jag fick det jag beställde, dock låste iPhone-skärmen telefonen efter installationen, men det löste jag lätt genom att sätta den i dfu-läge och göra en systemåterställning. Batteri... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Akku- ja paristokauppa
  3. Puhelintarvikekauppa
  4. Tietokonekauppa
  5. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Teknikhouse.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB med säte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av reservdelar och mobiltillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Dessutom erbjuder vi kundtjänst i toppklass då vi värderar äkta relationer till våra kunder, oavsett om de är privatpersoner eller företagskunder. Köp en begagnad mobil med garanti och snabb leverans från Teknikhouse.se. Hos oss hittar du bland annat batterier, skärmar och baksidor. Men det är bara några av de reservdelar vi säljer. Personalen har lång erfarenhet i branschen och har god kännedom om den teknik vi säljer. Dessutom siktar vi alltid på att lära oss mer. Alla våra Begagnade Mobiler, Surfplattor och Laptops testar vi grundligt. Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptäcka hos oss på Teknikhouse.se. Hos oss är din onlinehandel i trygga händer genom samarbete med Klarna, Swish och Payson. Din leverans är kommer fram inom 3 dagar!

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

Väl förpackat.
Funkar br.

25. elokuuta 2023

Hej Mårten,

Tack för ditt omdöme! Härligt att du blev nöjd med köpet. Vi önskar dig en fortsatt bra dag och välkommen åter.

Saanut 5/5 tähteä

Utmärkt hantering och utmärkta varor

Utmärkt hantering och utmärkta varor. De har också en snabbhet att skicka post och på rekordtid. Tack, men av hela mitt hjärta.

Hej Faten,

Tack för ditt omdöme! Härligt att du hittade den reservdel som passade just din reparation. Vi är glada för dom varma orden. Ha en bra dag och välkommen åter.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans o bra produkt

Hej Mikaela,

Tack för ditt omdöme! Härligt att försändelsen levererades snabbt och smidigt, ha en bra dag och välkommen åter.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, bara positivt från mig.

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme! Roligt att du blev nöjd med ditt köp, önskar dig en fortsatt bra dag och välkommen åter.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och jag fick precis det…

Snabb leverans och jag fick precis det jag hade beställt.

25. heinäkuuta 2023

Hej Mats,

Tack för ditt omdöme! Härligt att leveransen gick snabbt och att varan blev som du tänkt dig. Önskar dig en fortsatt bra dag och välkommen åter.

Enkelt ,snabbt,prisvärt

25. heinäkuuta 2023

Hej Sven,

Tack för ditt omdöme! Jättekul att du gillar produkten, önskar dig en fortsatt bra dag och välkommen åter.

Saanut 5/5 tähteä

Supertrevlig kundtjänst och suveränt…

Supertrevlig kundtjänst och suveränt snabb leverans!

18. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Elisabet,

Tack så mycket, vad glada vi blir. Hoppas att du får en trevlig fortsättning på sommarne, välkommen åter. :)

Bra,snabb leverans

Snabbt leverans, bra

28. kesäkuuta 2023

Hej Jorge,

Tack för berömmen, vi är glada att höra det gick snabbt och att du blev nöjd. Välkommen åter.

Saanut 1/5 tähteä

Dålig kvalitet på hörlurar

Dålig kvalitet på hörlurar, skulle använda den för o spela spel det gick inte alls

Hej Omid,

Tack för att du lämnar ett omdöme, men tråkigt att höra du inte blev nöjd med kvaliteten på hörlurarna. Baserat på det vi testat så funkar de till många spel, men det beror så klart på vad exakt man spelar, vissa spel har ljud som är mångyanserade och varierande. i ditt fall har hörlurarna inte funkat som förväntat och det beklagar vi. Din feedback är inlämnad till produktteamet.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevligt bemötande när jag hade…

Mycket trevligt bemötande när jag hade gjort en felbeställning. Allt löste sig snabbt och smidigt

Vastaus yritykseltä Teknikhouse.se

Tack för omdömet, alltid kul när vårt bemötande uppskattas. Vi önskar dig en trevlig helg. :)

Snabb leverans!

Hej Ann,

Tack för ditt fina omdöme. Kul att allting kom fram i tid. :)

Superbra mobildelar

Superbra mobildelar, lätt att beställa samt billiga priser
på sortimentet. Kommer att handla igen när jag behöver mobildelar.

25. kesäkuuta 2023

Hej Bengt-Erik,

Vad roligt att höra att du blev så nöjd. På återseende då, och vi önskar dig en trevlig sommar. :)

Toppenbra 👍👍👍👍👍

15. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Bruno,

Tack för din positiva respons av köpet via teknikhouse.se - jättekul att du gillade köpet!

29. toukokuuta 2023

Hej Ylva,

Tack för att du kontaktar vår kundtjänst, jättekul att du fick varan inom kort, hoppas du blir nöjd med tillbehöret, vi önskar dig en trevlig dag & välkommen åter.

Saanut 1/5 tähteä

Inget meddelande om att levereras inte…

Inget meddelande om att levereras inte kunde ske, dåligt!

23. toukokuuta 2023

Hej Jörgen,

Vi är hemskt ledsna med att vi inte hunnit meddela dig om incidenten som uppstod i och med att din leverans inte gick att genomföra. Tyvärr inträffade en plötslig förändring som innebar att din order inte kunde aktiveras. Av det skälet hann vi inte meddela dig exakt i tid då åtgärden redan blev utförd.

Hej Håkan,

Tack för ditt omdöme! Roligt att du blev nöjd med din kundupplevelse hos oss. Välkommen åter.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans rekommenderas en nöjd…

Snabb leverans rekommenderas en nöjd kund

28. toukokuuta 2023

Hej Alice,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du gav oss din återkoppling på köpupplevelsen. Hoppas även att du blir nöjd med produkten nu framöver. Välkommen åter.

Kundservice i toppklass!

Jag hade lite adress-strul. Då både ringer och mailar Teknikhouse mig för att få rätt adress. Utmärkt kundservice!

27. toukokuuta 2023

Kära kund,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar ditt trevliga bemötande och önskar dig en fortsatt bra dag.

Välkommen åter,

Hej Anette,

Tack för att du kontaktar vår kundtjänst, vi uppskattar att du avsatte tid och meddelade oss hur du upplever vår korrespondens - det tycker vi är jätte kul! Trevlig helg och välkommen åter.

Teamet på Teknikhouse.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin