1. Työkalutukku
  3. Teollisuuslaitteiden toimittaja
  4. Metalliteollisuuden toimittajat
  5. Työkalukauppa
  6. Hitsaustarvikemyymälä

Med mere end 40 års erfaring er Teknidan en pålidelig leverandør til industrien og private. Vi specialiserer os i at levere kvalitetsværktøj, reservedele og tekniske artikler. Med vores dybtgående kendskab til branchen og fokus på kvalitet, kan vi sikre, at du får den mest pålidelige og effektive løsning! Uanset dit projekts størrelse eller kompleksitet er Teknidan din go-to leverandør!

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Super hurtig expedition og service

Super hurtig expedition og levering af de bestilte vare.

Jeg havde så lavet en fejl i forhold til h, v, gevind skrev til dem, de sendte med det samme den rigtige afsted til uden omkostninger for mig.
Så alt i alt kanon service

18. heinäkuuta 2025

God service hurtig levering

Jeg er godt tilfreds med mit forløb. Jeg skrev og spurgte på nogle metalwire tykkelser og Wirelåse. Fik hurtigt svar (samme dag), bestilte natten mellem torsdag og fredag havde pakken lørdag middag.

God service, godt produkt, hurtig levering og rigtig fornuftige priser. Det kan jeg ikke rigtig ønske mig bedre :)

1. toukokuuta 2025

Hej Stellan

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds. Vi gør os umage for at svare hurtigt og levere effektivt, så det betyder meget at få den slags feedback.

Med venlig hilsen
Teknidan - Kundeservice

Bestilte vare der desværre var i…

Bestilte vare der desværre var i restordre.
Restordre er en svær størrelse men med god kommunikation går det jo alligevel.
Ville have givet 4,8 men lynhurtig svar på mail trækker op.
En ren 5er kræver lidt mere proaktiv kommunikation.
Ordre nr.: 98074

13. lokakuuta 2024

Manglende varer

Bestilte en vare, der var på lager og skulle komme indenfor 3 dage. Efter et måned skriver jeg til dem og de svarer, at de vil kigge på det og vende tilbage. 14 dage senere er der stadig ikke svar på, hvor varen er henne og ej heller ikke afsendt ny.

14. marraskuuta 2024

Hej Morten,

Vi beklager den uheldige oplevelse med din bestilling og sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det giver os mulighed for at forbedre samarbejdet med Posten omkring forsvundne pakker i fremtiden.

Vi har allerede sendt et nyt sæt høreværn afsted til dig og overtaget dialogen med Posten for at få afklaret sagen med den forsvundne pakke.

Hilsen Teknidan kundeservice

Helt i top!

Jeg har af et par gange bestilt nogle vare over nettet indenfor de sidste uger og i begge tilfælde modtog jeg mine bestillinger hurtigt og effektivt. Samt jeg fik super god service da jeg havde nogle spørgsmål om produkterne jeg bestilte. Hverken første eller sidste gang de anvendes.

14. elokuuta 2023

Jeg har altid haft en god oplevelse…

Jeg har altid haft en god oplevelse med Teknidan, uanset om det drejer sig om køb af vare eller råd og vejledning. Derudover har jeg oplevet, at de gør en ekstra indsats for at imødekomme mine ønsker, både i privat handel men særligt som erhvervskunde.

10. heinäkuuta 2023

Manglende oplysnnger om lagerstatus.

Opretter en ordre den 5. Maj. på hjemmesiden kan man så vælge levering til den 9. Maj.
10. Maj skriver jeg en email for at høre, hvorfor varene ikke er afsendt.
Forklaring er, at de har solgt vare som ikke er på lager, og alligevel giver deres hjemmeside indtrykket af, at levering kan ske 4 dage senere.

10. toukokuuta 2023

Kære Rune,

Tak for din feedback på Trustpilot. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Vi vil gerne undskylde for den udfordring, du oplevede med din ordre. Det er ikke vores hensigt at skabe forvirring om lagerstatus og leveringstider, og vi erkender, at dette har skabt en skuffende oplevelse for dig.

Hilsen - Teknidan kundeservice