Teknicar - Dalmose Autoværksted Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hovedgaden 7, 4261 Dalmose, DK

Super service, super priser og meget hjælpsom også når det haster Vh Totalporte ApS

Ingen, som INGEN har mere styr på at reparere min bil - selv når det ser allerværst ud, er det "bare" lidt der lige skal tjekkes, så er man køreklar igen. Og til super god pris. Det er KUN Dalmose a... Näytä lisää

Dalmose Autoværksted Jeg får altid en god behandling og respektfuld behandling. Service er helt i top og din bil er klar til en ny sæson på vejene. Tak for altid god service.

De lavede et godt arbejde og var behagelige at være sammen med.

1. Autokorjaamo
  2. Auton korjaus ja huolto
  3. Mekaanikko

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Hovedgaden 7, 4261, Dalmose, Tanska

God service

23. maaliskuuta 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever god service.

Kathrine fra Teknicar

De er dygtige og venlige.

De lavede et godt arbejde og var behagelige at være sammen med.

17. helmikuuta 2026

Hej Hans

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede godt udført arbejde og en behagelig oplevelse hos os.

Kathrine fra Teknicar

Ingen andre får lov til at reparere min bil.

Og til super god pris.
Det er KUN Dalmose auto der får lov til at reparere min bil.

15. tammikuuta 2026

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever, at vi har godt styr på reparationen af din bil, også når det ser mest udfordrende ud, og at du igen kan komme godt kørende til en god pris.

hurtig ekspedition

22. toukokuuta 2025

Hej Per,

tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition.
Vi ved, at tid betyder meget i en travl hverdag, så vi gør os umage for at få dig hurtigt og godt videre.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen ☀️

Sofie fra Teknicar

Hurtig til at kontakte tilbage ved…

Hurtig til at kontakte tilbage ved henvendelse lytter til kunden, oplyser undervejs prisen god, vender helt sikkert tilbage.

14. maaliskuuta 2025

Hej Lisbeth,

det er virkelig dejligt at læse din anmeldelse af Dalmose Autoværksted. Det er godt at høre, at du føler dig hørt og at der generelt er god kontakt.

Dejligt, at du er tilfreds med prisen og helt sikkert vender tilbage - det glæder os 😁

Vi ses,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Dalmose Autoværksted

Dalmose Autoværksted
Tak for altid god service.

31. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Teknicar - Dalmose Autoværksted

Kære kunde. Det er rigtig godt høre - det var så lidt.
Rigtig god dag. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Hurtig og super god service.

Hurtig og super god service.
God forklaring på reparationen, og så var de billige.

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Teknicar - Dalmose Autoværksted

Hej Per. Det er super godt at høre om din oplevelse - vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet og priserne.
God weekend. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Lærlingens kommentarer på min…

Lærlingens kommentarer på min forlovedes bil, såsom at hans bil skulle have skiftet batteri, batteriet er skiftet for 6 måneder siden.
Og så siger lærlingen at Kia i Slagelse ikke har nulstillet bilen fordi stop og start virker som den skal.

22. toukokuuta 2024