Ik heb van een hele rustige winkelervaring mogen genieten. Tijdens het bezoek kon im rustig de spulletjes uitzoeken die ik nodig had en werd ik niet gestoord tijdens dit proces. Bij het afronden... Näytä lisää
Zeer tevreden over Technische Unie – ARNHEM. De producten zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar; geen onnodige rommel. Bestellingen verlopen snel en efficiënt, waardoor we nooit onnodig tij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er worden goederen verkocht met andere namen boven de factuur. Nog gewaarschuwd, maar het blijft toch doorgaan. Wij zullen onze account opzeggen. Pas dus op bij de Technische Unie Amsterdam Oos... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Installatiemateriaal nodig? De Technische Groothandel met ✓ Grootste Assortiment Installatiemateriaal ✓ Snel Bezorgd ✓ Besteld voor 20:00, Morgen Geleverd.
Bovenkerkerweg 10, 1185 XE, Amstelveen, Hollanti
- 0205450345
- webredactie@technischeunie.nl
- technischeunie.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Artikel wordt meermaals niet geleverd
Een artikel besteld in september, zou in oktober geleverd worden. Meermaals is beloofd dat het artikel binnen enkele weken geleverd zou worden. Nu is het bijna Februari en is er nog steeds niets geleverd.
Vervolgens zeer slechte klantondersteuning voor het vinden van een oplossing in deze impasse.

Vastaus yritykseltä Technische Unie
Prima advies en behulpzame mensen

Vastaus yritykseltä Technische Unie
Telefonisch contact was fijn, medewerker in winkel was waardeloos.
Telefonisch contact gehad over het huren van een tang om koppelingen ts persen. Aangekomen bij de locatie in Tilburg wilde men de tang toch niet verhuren, omdat we de koppelingen elders gekocht hadden, en we dus geen goede klant waren.
Toen ik vroeg of ik alsnog de koppelingen erbij kon kopen mocht dat ook niet meer. Waardeloos, hier kom ik nooit meer.
Update:
Een medewerker met hoge functie heeft contact met mij opgenomen en heeft excuses gemaakt voor de gang van zaken. Hij liet weten dit voorval te gaan bespreken in het team en gaf aan dat ik alsnog welkom was. Ik waardeer deze inzet zeker. Echter ben ik al voorzien, heb ik mijn spullen elders gehaald. Hopelijk is het bij de Technisch Unie nu opgelost, maar dat weet ik niet want ik ben er niet meer geweest.

Vastaus yritykseltä Technische Unie
Geen kennis meer in huis!
Geen kennis meer in huis!, komen afspraken niet na, beloven van alles, komen nu meer bij Wasco, die hebben het voor elkaar!
Persoonlijk contact, goede service, top bedrijf

Vastaus yritykseltä Technische Unie
Wat een k klantenservice zeg
Wat een k klantenservice zeg. Ik sta eerst 20 minuten in de wacht, wordt ik vervolgens geholpen door een medewerker die blijkbaar nergens geen kaas van gegeten had wand hij gooide gewoon de hoorn er op toen hij het niet snapte🤬

Vastaus yritykseltä Technische Unie
Mijn ervaring is; degelijke organisatie
Mijn ervaring met TU Almelo is behoorlijk positief. Ietsje stug en lastig met ruilen verkeerd geleverde goederen en ook zij gaan wel eens 'behendig met een deal om', maar voor de rest heb ik het gevoel met een degelijke en professionele organisatie te maken te hebben. Doorgaans vrij dicht bij de bron. Belangrijke factor voor bedrijven is de korting waarop je wordt ingeschaald. Indien op voorraad, uiterst snelle levering.