I had a good experience. The company is well organized, and the team works well together. I learned new skills and felt supported in my work.
Yritys on vastannut
Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
The product is a shell to Samsung Galaxy S26+. To function it requires an app: "SmartWindow". The app altered Android configuration in a faulty way that led to the sound disappearing in the phone. The... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Näytä lisää
Stensätravägen 5, 127 39, Skärholmen, Ruotsi
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Jag har fått tillbaka mina pengar och de var snällt och inte tagit någon betalat för returen!
Tack så mycket

Bra pris, bra produkt, Ipadfodral,
Smidig handling snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Jag har fått fel det kostar för mycket att skicka tillbaka

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Jag är nöjd med utseendet på min vara för skalet till mobiltelefonen. Magneten under mobilen gllder fram och tillbaka, vilket är irriterande

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Snabb leverans och produkter överensstämde med de jag hade beställt

Jag beställde ett fodral till min Samsung Galaxy a17
Den var verkligen passande.

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Snabb leverans, prisvärd leader fodral för min mobil.
Köpte av dom inte för första gången och alltid nöjd.

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Toppen allt var bra jag är nöjd

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Enkelt att beställa och bra leverans och bra priser

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Snabb leverans och varan var som beskrivet på bilderna/texten. Trots att kameralinsskyddet var supertunt så gör det att mobilen inte passar i orginalskalet från samsung.

Lätt och beställa.

Privacy Skärmskydd Samsung Galaxy A54 Härdat Glas är jag super nöjd med!👍
3138A
Skärmskydd Samsunq Galaxy A54 Har jag inte använt eftersom jag blev så nöjd med Privacy Skärmskyddet!

När varan äntligen kom..
Supernöjd, lätt att klistra på, verkar sitta bra.

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Vet inte vad jag ska skriva , då jag inte vet vilken vara det är.
Hej. Jag har fått den nu allt bara bra. 👍

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Det var bra pris enkelt att beställa, snabb leverans, och produkten när den kom var precis vad jag ville ha. Och även bättre än jag förväntade mig.

Vastaus yritykseltä Techhuset.se
Skärmskydd jag köpte fungerar inte med fingeravtrycks avläsning, kontaktade kundservice men fick inget svar av dem.