Techbutik Arvostelua 123

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Deres returpolitik er totalt ubrugelig. Du betaler selv retur, men de dropshipper fra Kina så en lampe til 299 kr. der koster 50 kr. på Temu koster pludselig 599 kr. at returnere. “Nem returproce... Näytä lisää

Jeg har prøvet flere opvarmede handsker før men disse er faktisk behagelige De holdt mine hænder varme uden problemer selv udenfor i let regn

Ventede fra 9. - 24. september på en levering som de skrev "normalt" tog 5-8 dage. Har svært ved at tro at eksterne harddiske som ikke lagerføres i Danmark men sendes direkte fra Kina, skulle kunne n... Näytä lisää

var ikke sikker på den plisserede lampe først men wow den giver virkelig en blød hyggelig stemning om aftenen jeg flytter den rundt hele tiden

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Deres returpolitik svare ikke til hvad…

Deres returpolitik svare ikke til hvad de forlanger man skal gøre ved returnering. De skriver at de sender en forudbetalt returneringslabel, men den kommer ikke. De skriver at de ikke forstår hvad man mener når man henviser til deres egen "Retureringspolitik". Det bliver de ved med indtil retureringsretten er overskredet.

31. joulukuuta 2025

Det er vist en joke

Det er vist en joke, i har solgt et defekt produkt, og ansvaret for dette. Produktet er DOA. I må ombytte dette vare, men ikke med en omkostning der er 50% større for returnering, end den oprindelige pris på produktet

30. joulukuuta 2025

Fup og svindel

Julekalenderen jeg havde bestilt passede ikke til den beskrivelse det var på hjemmesiden og pakken kom først frem efter 3 uger. Desuden er de meget svære at komme i kontakt med og telefonnummeret findes ikke. Hvis jeg vil returnere pakken kommer det til at koste mere end den er værd (over 350 kr)da den skal sendes til Kina!!

18. joulukuuta 2025

Køb aldig noget hos Techbutik

At returnere varen koster i forsendelse næsten det samme som prisen, jeg har givet. Købte en varmevest til 600kr. Den var for lille.
Da jeg efter flere henvendelser får reuradressen, viser det sig, at jeg skal sende pakken til Kina. Det koster næsten det samme som jeg har givet for vesten. Det står ingen steder, at varen skal sendes retur til Kina.

18. joulukuuta 2025

Jeg har modtaget de bestilte Ure

Jeg har modtaget de bestilte Ure
Jeg havde ikke modtaget urene efter 10 dage, jeg læste Trustpilot og regnede med at pengene var tabt, jeg skrev et ubehagelig brev til firmaet, men urene er modtaget fra Kina idag elt er OK, Jeg har undskyldt min reaktion God Jul MVH Vilhelm Steensgaard Aars

21. joulukuuta 2025

Kinavarer

Bestil ikke fra denne hjemmeside. Ligner en dansk hjemmeside, men varerne sendes fra Kina. Fragten er utrolig langsom, hvis pakken overhovedet kommer frem…

4. joulukuuta 2025

TEMU

Har købet handsker med varmet i ...da de kommer er der ingen varme i, så vil annullere handler ....så skal jeg sende dem til Asien på min regning... øøø nej og nu svare de så ikke mere...vil du ha Kina vare så køb dem ved Tecbutik eller Tenu .. ingen forskel udøver det nok er billigere på Temu

12. joulukuuta 2025

Svindelforetagende

Svindelforetagende, som sælger varer fra Kina. Hop ikke i fælden.

Jeg forsøgte et bestille en vandvarmer, men opdagede desværre for sent at det var en af den slags firmaer. Jeg ønskede et apparat som havde en virksomhed bag der sikrer CE mærkning mv, men da jeg på bagkant opdagede at det ikke var tilfældet afbestilte jeg kort efter at have lagt min bestilling. Svaret fra leverandøren var at de allerede få timer efter bestilling havde sendt varen - hvilket jo åbenlyst er løgn. Desuden fik jeg ad vide at de ville afholde mig fragtomkostninger fra returen, hvilket ville overstige produktets værdi. Nu står man så tilbage med en kina-dims, som man ikke tør installere fordi det er noget billigt bras.

17. syyskuuta 2025

Har aldrig modtaget min ordre

Har aldrig modtaget min ordre, og når jeg skriver til dem, modtager jeg en standard mail på dansk med link til sporing. Dog er pakken aldrig kommet trods den skulle være leveret..

16. joulukuuta 2025

Jeg er meget tilfreds med min nye…

Jeg er meget tilfreds med min nye lampe, leveringen var god, og lampen er præcis som beskrevet. Leveringstiden var dog lidt længere, end jeg havde forventet. Det skyldes sandsynligvis travlheden omkring Black Friday?

3. joulukuuta 2025

Svindel og humbug

For fire uger siden bestilte jeg en ekstern HDD. Den kom i dag, men det var en tom kasse uden disk i.
Det er et kineserfirma

14. joulukuuta 2025

Spild af penge.

Spild af penge.
Jeg lavede den klassiske fejl, og fik ikke set mig godt nok for.
Firmaet er kinesisk med mellemstation i Holland.
Deres forsendelse siger 5-6 dage, jeg har bestilt den 30/11, pakken har ikke engang forladt Kina endnu.
Der er ingen kontakt til firmaet.
Alle positive anmeldelser om siden er betalte og falske, det kræver ikke en candidatgrad at undersøge de udtalelser.
Undgå dette firma, du får mere ud af at handle på temu, hvor tingene faktisk bliver sendt til tiden.

30. marraskuuta 2025

Jeg har aldrig haft en magnetisk…

Jeg har aldrig haft en magnetisk arbejdslampe før, men denne her sætter sig fast på metallet, som om den er limet fast. Jeg brugte den, mens jeg ordnede en løs låge, og jeg glemte helt, at den var trådløs, fordi lyset var stærkt nok til at erstatte min gamle værkstedslampe. Batteriindikatoren er dog virkelig lille, så jeg måtte næsten knibe øjnene sammen.

1. joulukuuta 2025

Manglende levering

Manglende levering. Jeg fik dummet mig og fik ikke tjekket op på "Firmaet" inden jeg bestilte og betalte. Vareren er IKKE blevet leveret. Der er har været en del mails mellem Tech butik og mig og nu fuldstændig stilhed.
Hold jer lang væk.

24. marraskuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili