Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.
Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Neo Pokemon kaarten besteld - top kwaliteit ben er super blij mee. Bezorging goed binnen twee dagen via PostNL nice!
Tietoja yrityksestä TCGX
Yrityksen kirjoittama
TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!Already +20.000 Trading Cards in stock and counting!
Excellent Customer Service and Worldwide Shipping!
Purmerend, Hollanti
- 0619900780
- info@tcgx.wiki
- tcgx.wiki
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mooie kwaliteit Digimon kaarten /…
Mooie kwaliteit Digimon kaarten / bezorging 2 dagen maakt niet uit kwaliteit is goed belangrijkste, ook goede service!
Levering binnen één werkdag met PostNL
Levering binnen één werkdag met PostNL, dat is goed en de kwaliteit is ook helemaal prima dank!
Snel bezorgd
Snel bezorgd, mooie set Pokemon kaarten aanbod is best groot zal hier vaker shoppen!
Zeer tevreden
Zeer tevreden: bestelling netjes geleverd binnen twee dagen, dank voor de extra sleeve leuk gebaar!!
Goede ervaring met TCGX
Goede ervaring met TCGX - hoge kwaliteit Pokemon kaarten ook de oudere top service en snelle verzending fijn!
Goed bereikbaar via whatsapp
Goed bereikbaar via whatsapp, snelle service kennis van zaken ga zo door!
Ben altijd tevreden met mijn…
Ben altijd tevreden met mijn bestellingen bij TCGX - goede kwaliteit en nette service!
Goede service via whatsapp
Goede service via whatsapp, snel bezorgd stevig ingepakt erg blij mee!
Makkelijk online betaald met iDEAL
Makkelijk online betaald met iDEAL - ben zelf heel blij met de Pokemon kaarten kwaliteit goed en origineel zoals het hoort!
Over algemeen prima webshop
Over algemeen prima webshop: makkelijk betalen met me bank via iDeal ben tevreden met de kwaliteit en de bezorging ook goed.
Op 05/01 besteld
Op 05/01 besteld - kwaliteit Pokemon goed en bezorging binnen twee dagen gewoon goed!
Vriendelijk
Vriendelijk, snel bezorgd, kwaliteit van Pokemon is zeer over te spreken zal het delen dankjewel!
Pokemon besteld
Pokemon besteld, goed aangekomen met PostNL ben er wel blij mee en de extra sleeve ook een leuke verrassing dank!
Al vaker besteld hier
Al vaker besteld hier - altijd snelle levering en de kwaliteit is beter dan gehoopt soms leuk extraatje gewoon goed!!
Snelle verzending als aangegeven op hun…
Snelle verzending als aangegeven op hun webshop - mooie kwaliteit waar ik content mee ben leuke ervaring!
Heel leuk en breed aanbod Pokemon TCG
Heel leuk en breed aanbod Pokemon TCG - ben ontzettend tevreden ook de extra kaart leuk gebaar bedankt!
Goed ingepakt kwaliteit ook goed…
Goed ingepakt kwaliteit ook goed bezorging twee dagen weinig mis mee!
Bestelling met een dag binnen gekregen
Bestelling met een dag binnen gekregen: goede kwaliteit leuk om uit te pakken dank!
Goede webshop
Goede webshop! Mijn bestelling is binnen gekomen twee dagen geduurd, kwaliteit mooi en Pokemon Boosterpacks origineel.

Vastaus yritykseltä TCGX
Vriendelijk personeel via mail
Vriendelijk personeel via mail - bestelling binnen twee dagen geleverd in top conditie dank daarvoor!

Vastaus yritykseltä TCGX
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.