Saanut 5/5 tähteä

Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.

Saanut 3/5 tähteä

Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Neo Pokemon kaarten besteld - top kwaliteit ben er super blij mee. Bezorging goed binnen twee dagen via PostNL nice!

1. Online-markkinapaikka

Tietoja yrityksestä TCGX

Yrityksen kirjoittama

TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!

Already +20.000 Trading Cards in stock and counting!

Excellent Customer Service and Worldwide Shipping!

4,1

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

9 weken geleden een bestelling gedaan

9 weken geleden een bestelling gedaan. Komt mijn pakje binnen mis ik de 2 duurste boosters waar het eigenlijk om ging. Geen pakbon dus ik mailen. Kreeg te horen dat er een langere levertijd op zat, maar toen ik bestelde stonden er gewoon 2 op voorraad. Ik wachten en na een paar weken nog eens gevraagd en een paar daarna weer en nu net weer. Maar geen reactie meer what so ever. Schandalig, onbeschoft en nog lopen liegen ook. Nee nooit meer

21. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Henk, dat is vervelend om te horen dat u niet tevreden bent ondanks onze communicatie en aangeboden alternatief. Kan gebeuren natuurlijk, wij hebben uw geld retour gestort en wensen u een hele fijne dag bedankt voor uw feedback!

Twee dagen bezorgd

Twee dagen bezorgd, Pokemon kaarten als beschreven op de webwinkel makkelijk online betaald heel goed!

2. syyskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring

Goede ervaring, snel geleverd met PostNL de kinderen zijn blij met de pokemon kaarten bedankt!!

7. syyskuuta 2023

Service goed

Service goed: snel antwoord op mijn vraag, ook kwaliteit van de Pokemon kaarten naar wens toppie!

28. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

OPLICHTERS!! NOOIT BESTELLEN!!

Na een maand niets te hebben ontvangen en ik contact opnam boden ze excuus aan en waren ze het "vergeten". Ze zouden het alsnog opsturen met compensatie. Vervolgens kreeg ik de helft van mijn bestelling en die klopte niet eens. De "compensatie" was een drowzee. Vervolgens bij het aangeven dat ik de helft nog mist zou het de andere helft al eerder verstuurd zijn en dat het eigen risico is van post nl. Typisch dat ik geen verzendingsbevestiging heb ontvangen en bij de 2e verzending wel. Overigens geven ze eerst aan dat het klopt dat ik niets heb ontvangen. En nu zou er al iets verstuurd zijn een maand geleden. Dit zijn oplichters! Echt niet bestellen!! Je wordt daarna afgepoeierd "zeer vriendelijke groeten"

21. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Leslie, voor de goede orde onze reactie naar u verzonden per e-mail:

Beste Leslie,

Wij hebben u op 21-06-2023 een eerste zending verstuurd volgens onze verzendinformatie, daarna heeft u een tweede zending mogen ontvangen.

U heeft zelf gekozen voor PostNL Briefpost en er staat duidelijk op onze webshop vermeld dat het op eigen risico is. Als u meer zekerheid wenst kies dan in het vervolg voor een Track & Trace zending.

Tot slot bij ons mag u altijd binnen 14 dagen retourneren en u krijgt uiteraard het bedrag terug voor de kaarten die wij terug ontvangen. Daarmee hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met zeer vriendelijke groet!

--------------------------------------------

Dank voor uw review zeer helder.

Goed geholpen

Goed geholpen - vriendelijk en mijn bestelling netjes met een dag bezorgd helemaal top!

29. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Snelle en best goede bezorging

De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet nooit wat gebeurt tijdens het bezorgingsproces.

21. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Anton, vriendelijk bedankt voor uw nuttige feedback stellen wij zeer op prijs tot uw dienst!

Service goed

Service goed, Pokemon kaarten in originele staat en van zeer goede kwaliteit. Dank voor extraatje ben weer fan!

11. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin