Yritys on vastannut
3e mysterybox besteld, over de laatste 2 ben ik niet tevreden, er zat veel minder waarde in dan €75 euro, ik kreeg zon standaard pakketdoos van pokemon en 2 pakjes chilling reign.. Ik wil wel gr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heb meerdere boxes gehad van deze beste meneer en altijd met plezier geopent, heb zelfs een gengar slab gehad die ik nog steeds met veel plezier bezit en die aardig in waarde gestegen is dus zeer be... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
TCG Mystery Box maakt persoonlijke mystery boxen van Pokemonkaarten. Door de vragenlijst in te vullen maken we de box helemaal naar jouw wensen en bovendien krijg je altijd meer dan je betaalt!
Molendijk 32B, 3243AM, Stad aan t Haringvliet, Hollanti
- info@tcgmysterybox.nl
- tcgmysterybox.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ideaal snelle levering
Het waren leuke kaarten
Het waren leuke kaarten. Maar ik had er meer van verwacht, de box had meer inhoud mogen bevatten. Ik zal hier geen order meer plaatsen. Heb elders beter ontvangen. Maar dacht laat ik het eens hier proberen.

Vastaus yritykseltä TCG Mystery Box
Niet waard voor wat je betaald

Prima service
Prima service, mooie combinaties van artikelen. Elke box is weer spannend om uit te pakken! Ga zo door Martin.
Goede box met leuke kaarten
Goede box met leuke kaarten , zeker voor het bestelde bedrag. Goede en snelle verzending. Dus zeker nog eens de moeite waard.
Na het zien van een filmpje op YouTube …
Na het zien van een filmpje op YouTube (tcg) was mijn zoon verkocht. De doos zat vol met blikjes, grote kaart, twee boxers). Dus voor zijn verjaardag een mysterie box van 100,- euro besteld. Dat was een fikse tegenvaller. 1 pakketje Engelse Pokemon en dan nog 16 pakjes Japanse. Een Japanse kaart van jaja €1.81 (raw) en graded 9.5 / 13 euro. Ondanks het invullen van de vragenlijst. Het is een walgelijke manier van een leverancier om van je Japanse stock of te komen. Niet bestellen. Alles is aantoonbaar wat ik hier typ.

Vastaus yritykseltä TCG Mystery Box
Waarde van de box komt niet overeen met…
Waarde van de box komt niet overeen met wat je betaald. Wat jammer is want er word overal geadventeerd dat je meer waarde krijgt dan betaald (to good to be true)

100€ mystery box! SUPER!
Kaartjes waren zeer mooi verpakt!
Heb de 100€ mysterybox gedaan en er zat een PSA10 charizard in met een waarde van 68€! En nog losse kaartjes en aantal packjes! Super tevreden dus!!
Zeker een aanrader!🙂🙂
Ik had mijn 100euro box snel binnen.
Ik had mijn 100euro box snel binnen.
En was zeer tevreden met de inhoud
Super vet!!!
De waarde was ver boven wat ik betaald…
De waarde was ver boven wat ik betaald had voor deze mysterybox. Er zat voor ieder wat wils in. Blij mee een aanrader...
Alles was op tyd en en leuke doos
Mijn ervaring met TCG Mystery Box
Ik wilde mijn eerlijke mening over mijn ervaring delen met iedereen.
Mijn ervaring begon toen ik de lijst met opties mocht invullen, deze was niet erg breed maar gelukkig zaten er wel een paar bij die bij bevalde. Nadat het betaald was, was het binnen ongeveer 2-3 dagen binnen? Best snel dus helemaal niks om over te klagen!
Na het openen van de mystery box ben ik eerst alle prijzen zelf afgegaaan, (eerst met cardmarket maar dit was voorheen voordat ik de website had gelezen over hoe hun marktwaarde beschouwen) en daarna nog een keer. Ik ben toen opnieuw wezen rekenen en kwam een beetje tekort, niet super veel maar ongeveer tussen 80 -90 euro op een 100 euro box. Ikzelf heb daarna nog een mail hierover gestuurd voor wat verduidelijking en daarop kreeg ik een bijlage met hoe hun de prijzen hadden staan. Hoewel ik zelf het hiermee niet helemaal mee eens ben omdat de prijzen ongeveer 25%-50% meer waren dan bij andere winkels zoals TCG company, BESCARDS etc, maar het is niet mijn shop dus ik respecteer hun keuzes en prijzen. Had een paar packs van Inferno X (gekozen), Chilling Reign (gekozen), iets van een battle deck achtig iets, trick of trade 2024 en een roaring moon ex box. De inferno X en Chilling waren best leuk om te openen en de roaring moon box had gelukkig een Obsidian flames and Paldea evolved die het wat leuker maakte maar in het overal was de mystery box niet super special in mijn ogen. Ik ben blij dat ik het toch heb geprobeerd en ik denk dat de mystery boxen meer zijn voor mensen die niet iets specifieks verzamelen zoals ik. Is het voor herhaling vatbaar? Nee dat helaas niet, de manier op hoe prijzen beschouwd worden met in combinatie dat er niet super veel voor een verzamelaar van specifieke sets in voorraad is, is wel helaas een dealbreaker maar toch vind ik TCG Mystery Box wel een van de meer betrouwbare mystery box websites dus ik zou het wel nog aanraden!

Alleen maar positief!
Zowel een 100 als een 200 euro Mystery box gekocht; en beide malen ruim boven de inkoopwaarde ontvangen! Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren; en contact met de leverancier gaat soepel, snel en keurig! Ik zou meer sterren geven; als het zou kunnen!
Fantastisch pakket!
Tweede keer besteld, en nog steeds even blij met mijn pakket! Goed en zorgvuldig verpakt en snel verzonden! Als het kan waren het 10 ⭐ !
Toch de moeite waard
Er zat een goede waarde in alleen jammer dat er weinig of niets van het gevraagde er in zit maar kunnen het begrijpen als er weinig voorraad is.
Al zat er mss niet direct veel in van wat we vroegen het was de moeite waard

3e mysterybox besteld
Ik wil wel graag een duurdere bestellen maar dan wil ik andere items of een engels graded kaart.
Mvg Myrthe Emmers

Dit bedrijf is betrouwbaar netjes
Dit bedrijf is betrouwbaar netjes
Goede service en advies
Ze doen echt hun best om een klant waar voor hun geld te geven
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.