Taastrup Bilsalg Aps Arvostelua 378

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg havde brug for en akut vurdering på min bil. Jeg kendte ikke nogle der kunne hjælpe. Jeg dukkede tilfældigt op hos Taastrup bilsalg efter googles anbefaling. Mohammed smed hvad han havde i hænder... Näytä lisää

Jeg købte min første bil hos Taastrup Bilsalg, og jeg har haft en virkelig god oplevelse. De var mega venlige, søde og imødekommende hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg som førstegangskøb... Näytä lisää

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Taastrup Bilsalg i forbindelse med køb af bil. De var både professionelle, ærlige og meget hjælpsomme gennem hele processen. Der var samtidig en god og hu... Näytä lisää

1. Autoliike

Bilsalg Din Bil - Vores Passion

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Stor anbefaling!

Jeg har haft en gennemgående rigtig god oplevelse med bilkøb af brugt bil fra start til slut. Man føler sig tryg, hjulpet og går derfra med oplevelsen af at have lavet en god handel til en hel fair pris. Alt der er blevet lovet er også blevet overholdt, de er effektive og ordentlige- også er de bare nogle rigtig flinke fyre oveni, som man har lyst til at få en god snak med. Kæmpe anbefaling herfra og igen tusind tak for hjælpen og handlen!

8. huhtikuuta 2026

God bilhandler

God bilhandler, med tydelig og tillidsskabende personlig betjening
Bredt udvalg af biler.
En fin oplevelse.
Mohammad har min varmeste anbefaling

6. huhtikuuta 2026

Jeg købte min første bil hos Taastrup bilsalg

De var mega venlige, søde og imødekommende hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg som førstegangskøber. De har gode priser og et fint udvalg af biler, så der er noget for alle.

Efter købet opdagede jeg, at mit bakspejl sad løst, og der var et par småting, der skulle ordnes. Men de fik det fikset med det samme uden problemer, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Alt i alt en rigtig god service og en god oplevelse. Jeg kan klart anbefale Taastrup Bilsalg!

26. maaliskuuta 2026

6 ud af 5 stjerner

Hvis jeg ku', så ville jeg gi' Taastrup Bilsalg 6 stjerner. Jeg er simpelthen fuldt ud tilfreds med købet af min nye bil. Det var "bare" en gammel Toyota til 20.000, men de behandlede mig med samme professionalisme, som om det havde været en bil til 200.000. Jeg går der fra med en super oplevelse og en til prisen fremragende bil. Og angående prisen, fortæller en hurtig sammenligning på bilbasen mig, at jeg har gjort en rigtig god handel. Alt spiller bare. Tak drenge.

3. huhtikuuta 2026

Købte en Peugeot 308

Købte en Peugeot 308, fik simpelthen sådan en god behandling. Ved de mindste ting, kunne jeg ringe og få afklaret de ting som var.

Rigtig glad for bilen og forløbet!

21. maaliskuuta 2026

Jeg havde brug for en akut vurdering på…

Mohammed smed hvad han havde i hænderne og løste mit problem på under 10 minutter. KÆMPE anbefaling til stedet. Tak for rigtig god service!

30. maaliskuuta 2026

Top service

Top service IGEN … efter mit køb af min Renault Clio som jeg er så glad for,opdagede jeg den ene højttaler ikke virkede … med det samme bestilte Malik en ny .. og også nye visker…. Dagen efter bliver det monteret med det samme 🚘⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. maaliskuuta 2026

Super god oplevelse af køb af brugt…

Super god oplevelse af køb af brugt bil! 🌟
Havde forelsket mig i en flot Fiat 500, som jeg havde set på bilbasen, og der gik ikke langt fra et kig til den stod hjemme hos mig - så god service, super søde og imødekommende! Er allerede så glad for bilen. Der var massere udvalg af biler i forskellige prisklasser, så lidt at vælge imellem til alle - alt i alt et skide godt sted og en klar anbefaling herfra 🫶🏼

17. maaliskuuta 2026

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Der var samtidig en god og humoristisk stemning, som gjorde hele oplevelsen endnu bedre og mere afslappet. Man føler sig virkelig godt behandlet som kunde, og der blev taget god tid til at svare på spørgsmål og gennemgå bilen.

Alt i alt en super god oplevelse, og jeg kan klart anbefale Taastrup Bilsalg til andre, der leder efter et godt og trygt sted at købe bil.

10. maaliskuuta 2026

Fik den bedste service af Mohammad hos…

Fik den bedste service af Mohammad hos TB. Han gik personligt min bil igennem med mig og fik mig virkelig sat godt ind i bilens systemer mv.
Jeg kan kun anbefale at få handlet bil der. 5 stjerner og pil op!

13. maaliskuuta 2026

Jeg har virkelig aldrig oplevet så god…

Jeg har virkelig aldrig oplevet så god service før. Hele oplevelsen fra start til slut var professionel, ærlig og utrolig imødekommende. Man føler sig virkelig godt behandlet og taget seriøst som kunde.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – hvis du overvejer at købe bil, så kan jeg stærkt anbefale at købe din næste bil her. Fantastisk service og en rigtig god oplevelse hele vejen igennem!

Venlig hilsen.
Jannat

10. maaliskuuta 2026

God oplevelse med Køb af brugt bil hos Taastrup Bilsalg…

Købt brugt bil hos Taastrup Bilsalg aps. Konkurrence dygtige priser og et meget stort udvalg af biler i forskellige prislag. Fremragende kundekontakt og forløb med høj faglighed og informationsniveau fra første kig til køb, klargøring og modtagelse af bilen. Garanti, service, handel er noget af det bedste jeg har set uanset om jeg har købt ny bil hos forhandler eller som her med køb af brugt bil.

11. maaliskuuta 2026

God service og kan klart anbefales

Jeg var egentlig ret skeptisk, da jeg bare kørte forbi og tænkte: lad mig give det en chance. Jeg kom forbi to gange og blev meget positivt overrasket over den gode service og det hjælpsomme personale. Nu, to uger efter jeg har fået min nye Volkswagen, er jeg mere end tilfreds. Kan klart anbefales!

12. helmikuuta 2026