Taxi Exact Arnhem  Arvostelua 25

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar, vriendelijk en snelle service. Snelle reactie op mijn vragen en reservering. Taxi stond al klaar en dat terwijl mijn vlucht 15minuten vroeger was geland. Luxe Mercedes, schoon en voorz... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Afspraak via watts-app gemaakt. Dat ging snel en makkelijk. Taxi prima op tijd en fijne chauffeur. Ritprijs lager dan vooraf aangegeven, dat is altijd mooi meegenomen.

1. Taksipalvelu
  2. Lentotaksi
  3. Pikkubussikuljetukset
  4. Taksitolppa

Yrityksen kirjoittama

Taxi Exact Arnhem is een betrouwbare taxibedrijf in Arnhem die al reeds 21 jaar taxivervoer verzorgt in Arnhem. Ook voor taxi naar Luchthaven bent u bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een super behandeling …

Wij hebben een super behandeling gehad, zowel heen als terug van en naar Schiphol. Jullie leveren een super service. Echt een aanbeveling voor anderen. En een terechte 10 waard. Met vriendelijke groet, Ans en Hans Gamelkoorn

12. toukokuuta 2026

Hele goede service

Hele goede service

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Taxi Exact Arnhem

Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Relaxed op vakantie.

Zo wil je je vakantie beginnen. Geen gedoe met je koffer in de trein of een parkeerplaats zoeken op P3 bij Schiphol. Gewoon voor de deur instappen, een gezellige onderhoudende rit naar Schiphol hebben en voor de vertrekhal uitstappen. En de terugreis net zo.
Ook de communicatie was perfect.

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Taxi Exact Arnhem

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet? Team Taxi Exact Arnhem

Aardige chauffeur

Aardige chauffeur, goede prijs

7. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring, zeker aanrader.

Super fijn nog een dag van te voren een rit kunnen boeken voor 05:00 de volgende ochtend. Hele vriendelijke chauffeur, alles was goed geregeld! Top.

21. joulukuuta 2024

Beste Britt,

Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Team
Taxi Exact Arnhem

goede service snel en vriendelijk

goede service snel en vriendelijk

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Taxi Exact Arnhem

Hartelijk dank voor de positieve feedback, we zijn erg blij dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, team taxi Exact Arnhem

Betrouwbaar en goed taxibedrijf

Prima service, netjes vooraf bericht gestuurd en op tijd gehaald. Aardige chauffeur

13. huhtikuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel tevredenen voor de dienst…

We zijn heel tevredenen voor de dienst die geleverd werd door Taxi Exact en volgende keer zullen we weer gebruik maken Taxi service van Exact Taxi

31. tammikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Goede bereikbaarheid van de centrale

Goede bereikbaarheid van de centrale. Vriendelijke chauffeur en vakbekwaamheid.

18. joulukuuta 2022

Beste taxibedrijf van Arnhem

Beste taxibedrijf van Arnhem. Altijd vriendelijk, betrouwbaar en prima service. We hopen er nog jaren van gebruik te kunnen maken.

19. toukokuuta 2022

Saanut 4/5 tähteä

Prima ervaring

2. huhtikuuta 2022

Prijs en service uitstekend

Bijzonder goede service. Afspraak word nagekomen.
Vriendelijke en zeer goede chauffeur. Een super service voor een prettige prijs!

12. maaliskuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

EXACT(LY) The Right Taxi Service!

EXACT(LYThe Right Taxi Service!

Fast, reliable, on-time pickup, better than super courteous: the driver just felt like a nice uncle. Thank you Exact! We'll be back (and forth ;>)!

19. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Taxi Exact Arnhem

Thank you for your feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Op tijd. Vriendelijke chauffeur. En handig dat je een smsje krijgt een paar minuten voor de taxi arriveert

9. syyskuuta 2021

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn erg blij dit om te horen.
Graag tot ziens.

Saanut 5/5 tähteä

Al jarenlang een positieve ervaring

Ik maak al jarenlang gebruik van deze Taxi dienst. Meestal voor ritten naar Schiphol. De taxi's zijn ruim en netjes en de dienstverlening is uiterst correct. Bovendien zijn de tarieven zeer schappelijk.

10. elokuuta 2021

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je positieve feedback.

Met vriendelijke groet?

Saanut 5/5 tähteä

Zeer nette chauffeur en taxibedrijf

Zeer nette chauffeur. Op afgesproken tijdstip opgehaald, koffers ingeladen en vervolgens een ontspannen rit gehad laan Huissen naar Amsterdam Schiphol, zo begon ons vakantie al goed. En als we terug komen is taxi al geboekt voor de terugreis.

22. toukokuuta 2021

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Een hele fijne vakantie en tot over 10 dagen.
Team Taxi Exact Arnhem

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin