Vi solgte en del gull mandag for en uke siden. Er for så vidt fornøyd med prisen vi fikk. Utbetaling av beløpet vi solgte for derimot har ikke gått som planlagt. Vi fikk beskjed om at pengene skulle... Näytä lisää

3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Profesjonelt og tillitvekkende

Profesjonelt og tillitvekkende. Jeg dro 30 mil t/r for å selge sølvet og gullet hos Tavex, og tro meg: Det betalte seg 🙂 Fikk vesentlig mer enn tilbudet fra min lokale aktør. Dertil var service og imøtekommenhet helt topp. Anbefales!

24. maaliskuuta 2026

Solgte gull til Tavex

Solgte gull til Tavex, og avtalte skriftlig at stenene skulle returneres og jeg ble trukket ett beløp som skulle dekke retur kostnadene.
Pengene for gullet kom til avtalt tid. Men så ble det stille. Purret på flere ganger ang retur av stenene. Fikk først svar at dette skulle sjekjes opp. Purret igjen, fikk da til svar at stenene skulle sendes ila uken. Venter i flere uker, ingen stener pg ingen info. Purrer igjen på epost får ikke svar. Venter igjen flere uker. Så ringer jeg, da får jeg til svar at de er sluttet med å returnere stener. Jeg prøver å si at men vi har jo en skriftlig avtale på retur. Det nytter ikke, de svarer at de er destruert og de skal betale tilbake returporto. Dette er nå flere uker siden, har ikke fått noe refusjon ei heller svarer de på mail.
Så styr unna om dere vil ha stener tilbake som betyr noe🥵

26. maaliskuuta 2026

Smooth Ops.

Bestilte mynter i en svært travel periode. Forsinkelser var varslet på forhånd. Gikk likevel rimelig kjapt. Kvalitet og forpakning var over det jeg er vandt til. Forventet stygge mynter til den lave prisen jeg fikk dem for, men de var nær BU. Pakket i original tube og proff embalasje. Ny favorittforhandler for meg

20. helmikuuta 2026

Pengene ikke på konto en uke etter salg

Vi fikk beskjed om at pengene skulle være på kontoen vår innen fredag samme uke. En uke etterpå er ikke pengene på konto. Har ringt kontoret i Lillestrøm to ganger siden de åpnet kl 10. De svarer ikke telefonen og forbindelsen brytes etter et par ring. Da kommer det bare en automatisk melding om at jeg blir ringt tilbake så legges det på.

2. maaliskuuta 2026

Tavex hentet ikke pakken på posten i tide, så den ble returnert!

Sendte inn en eske med sølv, etter avtale pr. tlf. Jeg sendte email med kopi id-kort, og sporingsnummer. Sendingen kunne følges i posten sin app, og sendingen ankom Lillestrøm etter få dager. Da ikke pakken var hentet innen 3 dager, ringte jeg Tavex, og ble lovet at pakken skulle hentes dagen etter. Nå- 4 dager senere, er pakken returnert av posten fordi de ikke har hentet den. Veldig hyggelige pr tlf og unnskylder, men dette synes jeg var elendig kundebehandling.

4. helmikuuta 2026

De beste på gullkjøp!

Har sjekket alle oppkjøpere av gull i flere uker. Ble sjokkert av de store prisforskellene! Men ett har vært på topp hele tiden.
Tavex! Hvordan er det mulig at de kan betale flere tusen mer
enn de dårligste? Her er det mye mafia! Sjekk alle før salg!
Tavex, kjempebra!! Dette var i
Hønefoss. Rask avgjørelse, ingen pruting. Pengene kom som lovet!

19. tammikuuta 2026

Liker bra hjemmesiden deres

Liker bra hjemmesiden deres.
Liker ikke at det går over en uke fra man bestiller retursending til man får den i Posten. Det finnes andre alternativer.

29. syyskuuta 2025

Jeg skulle selge gull og sølv

Jeg skulle selge gull og sølv. Var innom butikken kl 10 på morgen. Jeg ble møtt av flere seriøse professionelle betjenere som tok meg i mot. Salget gikk uprøblematisk. Etter 6 timer jeg hadde pengene på konto!! Den anbefales sterkt å bruke Tavex.

8. toukokuuta 2025

Pålitelig og profesjonell!

Jeg solgte gull til den aller aller beste prisen,517 kr pr gram,hvilket er langt over noen andre betaler for. Fra jeg fikk posen og konvolutten gikk det 3 dager før de betalte meg pengene. De tilogmed ringte meg for å bekrefte at de hadde mottatt ringen og summen jeg ville få utbetalt. Prosessen var meget sikker og grundig ,jeg kan bare anbefale å selge gullet til Tavex. 100 prosent fornøyd!

27. helmikuuta 2025

Overholder ikke Finansloven!

Tavex nekter å ta kontantene mine med begrunnelse at de kan ha et tvilsomt opphav. Denne holdningen har de til alle som vil betale kontant. De skylder også på Arbeidsmiljøloven. Bedriften vil åpenbart kun unngå kostnadene med kontanthåndtering, og velger med denne holdningen å praktisere lovbrudd mot finansloven. Men: Gullet og sølvet til kundene vil de gjerne ha, bare de får sette over penger til folks kontoer. Bør anmeldes til forbrukertilsynet!

21. helmikuuta 2025

Følg med på hva som står i annonsen!

Pass på at du analysere annonsen før du betaler. Det er ikke sikkert bilde samsvarer med produktet du blir tilsendt. Jeg bestilte 2 stk Australian Perth mint dragon barrer der det var avbildet 2023 modellen og fikk to 2024 modeller. Det sto riktig nok under at bildet var en illustrasjon. Skulle tro det var mulig og oppdatere bildet en gang i året når man driver nettbutikk. Virker helt uinteressert i å komme til en løsning i etterkant. 350 kr for sending Lillestrøm til Vestfold. Ikke verdt det om man skal kjøpe små mengder. At de var pakket bra er det eneste bra med dette kjøpet.

22. tammikuuta 2025

Ryddig og seriøs med raskt oppgjør!

Leverte "skrapgull" (gamle smykker og medalje) over disk i Lillestrøm på torsdag.
Fikk overraskende GOD pris (bedre enn andre på nett) og penger på konto første dag over helgen.
Veldig hyggelig og seriøs betjening som gir deg prisoverslag ved levering av gullet.
Mye å hente ved å levere til TAVEX!!
ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!

29. heinäkuuta 2024

Alt gikk på skinner

Alt gikk på skinner! Bra pris, rask tilbakemelding og oppgjør. Min første opplevelse (jeg solgte et gullkjede) av Tavex Lillestrøm var superbra!

25. heinäkuuta 2024