Yrityksen tiedot

1. Tatuointien poistopalvelu
  2. Tatuointi- ja lävistysliike
  3. Tatuointiliike

Yrityksen kirjoittama

Tattoo Fashion er et professionelt tatoveringsstudie i hjertet af Horsens, hvor kvalitet, hygiejne og god kundeservice altid er i fokus. Vi har skabt et trygt og hyggeligt miljø, hvor både nye og erfarne kunder kan få lavet tatoveringer, piercinger og laserbehandlinger af høj kvalitet. Som tatoveringsstudie i Horsens lægger vi stor vægt på professionelt håndværk og personlig rådgivning. Vi ved, at en tatovering ofte har en særlig betydning, og derfor tager vi os tid til at forstå dine idéer og ønsker, så vi sammen kan skabe et resultat, du vil være glad for i mange år. Vores erfarne tatovører arbejder med flere forskellige stilarter, herunder fine line tatoveringer, realisme tatoveringer, farvetatoveringer, cover-up tatoveringer og meget mere. Hos Tattoo Fashion i Horsens går vi aldrig på kompromis med hygiejne og sikkerhed. Vi følger alle gældende regler og arbejder med sterile engangsprodukter og professionelt udstyr for at sikre den højeste standard i branchen. Det giver vores kunder en tryg oplevelse fra start til slut. Udover tatoveringer tilbyder vi også piercing i Horsens samt laserbehandling til blandt andet fjernelse af tatoveringer. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, uanset om du ønsker en ny tatovering, en piercing eller ønsker at få fjernet eller opdateret en gammel tatovering. Vores mål er at være et af de foretrukne tatoveringsstudier i Horsens, hvor kunder vælger os på grund af vores kvalitet, service og passion for tatoveringskunsten. Vi byder alle velkommen i studiet og står altid klar til at hjælpe med rådgivning, inspiration og professionel behandling.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos dem

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne tattoo shop. Allerede fra starten blev jeg mødt af et venligt og professionelt personale, som fik mig til at føle mig tryg og velkommen.
Tatovøren var super dygtig og lyttede til mine idéer, samtidig med at han/hun kom med gode forslag, så resultatet blev endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Der var stor fokus på hygiejne, og hele processen føltes sikker og professionel.
Selve tatoveringen blev udført med høj præcision, og jeg er utrolig tilfreds med det endelige resultat. Det er tydeligt, at de virkelig går op i deres håndværk.
Kan klart anbefales til både førstegangskunder og dem, der allerede har tatoveringer!

20. maaliskuuta 2026

Dejligt sted

Dejligt sted, kompetent personale.

2. maaliskuuta 2026

Hej Mc,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os!

Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget imod og i trygge hænder. Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen :)

Høj kundeservice

Høj kundeservice, følte mig både hørt og set, fik både gode råd og god vejledning. Kan klart anbefales👍🏼👏🏼

18. helmikuuta 2026

Hej Emma,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig både hørt og set, og at du fik god rådgivning undervejs.

Og kæmpe tak for anbefalingen – det sætter vi virkelig pris på 🙌 Vi håber, vi ses igen hos Tattoo Fashion Horsens.

Kan klart anbefales

Rigtig godt sted at blive tatoveret. De får virkelig en til at føle sig i trygge hænder. Kan klart anbefales!🤩

4. maaliskuuta 2026

Hej Anna,

Tusind tak for de flotte ord 🤩 Det betyder rigtig meget for os, at du følte dig tryg under dit besøg – det er noget af det vigtigste for os.

Og tak for anbefalingen, det sætter vi virkelig stor pris på! Vi håber, vi får lov at se dig igen hos Tattoo Fashion Horsens.

De bedste hilsner

Rigtig god service og god atmosfære

Rigtig god service og god atmosfære

Vastaus yritykseltä Tattoo Fashion Horsens

Tusind tak for din anmeldelse! Fedt at høre, at du oplevede både god service og en god atmosfære hos os 😊

Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive det, og vi håber, vi ses igen snart!

De bedste hilsner

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Kundeservicen var hurtig til at svare og virkelig hjælpsom hele vejen igennem. Det gjorde købet meget nemmere og mere trygt. Kan klart anbefales.

1. maaliskuuta 2026

Hej Diedone,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊 Det er super at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores kundeservice kunne hjælpe dig hele vejen – det er lige præcis det vi stræber efter!

Og tak for anbefalingen! Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen hos Tattoo Fashion Horsens.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik lavet en piercing hos Tattoo…

Jeg fik lavet en piercing hos Tattoo Fashion i Horsens, og jeg er virkelig glad for resultatet. Personalet var venlige og professionelle, og de sørgede for, at jeg følte mig tryg under hele processen. Hygiejnen var i top, og de forklarede også godt om efterbehandling.
Piercingen er blevet super flot, og jeg er meget tilfreds. Kan klart anbefale stedet til andre, der overvejer at få lavet piercing eller tatovering. Jeg kommer helt sikkert igen!

Hej Kimi,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄 Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med din piercing, og at du følte dig tryg og godt vejledt under hele processen.

Det betyder meget for os, at vores arbejde og service bliver bemærket, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os. Vi glæder os til at se dig igen

Anbefaler

Jeg var inde for at få lavet huller i ørerne, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Personalet var meget venlige og imødekommende, og der var en behagelig stemning i butikken. Vil klart anbefale.

Hej Hailie,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dine huller i ørene, og at din oplevelse var god.

Det betyder meget for os, og vi håber, vi får lov at se dig igen en anden gang!

Fantastisk oplevelse 👍

Fantastisk oplevelse 👍havde en del tatoveringer før det første besøg hos hh... Fik en full session hos Kasper han er fantastisk dygtig og en meget behagelig person... Han er så dygtig så jeg har allerede bestilt en ny full session hos ham 👍

27. elokuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin