Tassen Specialist Arvostelua 15

2 tähteä
1 tähti

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt
Zeer slechte tas van slechte kwaliteit zowiezo geen leer
Na div keren mailen werd er eerst 10 toen 15 toen 20 en nu 30% terugbetaling beloofd
Nu nog zien dat ik dat echt terug krijg
VOORAL NIET BESTELLEN bij de tassenspecialist.nl

25. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde tas besteld , Opgelicht.

Verkeerde tas besteld , kon niet retourneren, maar wel bij hun kon. Slappe tas. S nachts email sturen , zij. Tas is niks , geen retour adres . Ben gewoon opgelicht . Koop geen tassen daar , kijk wel fijn in de echte winkel. Opgelicht ben ik , tas komt gewoon uit China . Oplichters.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ten eerste duurde het werkelijk weken…

Ten eerste duurde het werkelijk weken voordat de tassen geleverd werden.ik heb verschillende keren hierover contact gehad en werd, weliswaar vriendelijk,afgepoeierd.
De tas werd als een leren tas gepresenteerd maar is in werkelijkheid een goedkope nep leren tas, waarvoor ik veel teveel heb betaald.
2 ritsen waren al kapot, wat begrijpelijk is als je de kwaliteit van de tas ziet. Schandalig hoe je wordt opgelicht . Ik adviseer om hier niets te bestellen, dit is rommel en komt zeer ws uit China, wat de lange levertijd verklaard.

21. huhtikuuta 2026

Helaas

Helaas, een mooie website maar bedrog. Ze adverteren met een leren tas en je ontvangt na lang wachten een kunststof tas. Te lelijk voor de vuilnisbak en stinken…. Na contact om te retourneren blijken de retourkosten hoger dan het aankoopbedrag. Wat zo bijzonder is is dat ze zeggen dat ze van trustpilot 5 sterren hebben en je hier enkel 1 ster reviews ziet. NIKS KOPEN MENSEN

8. huhtikuuta 2026

Oplichting

Ik krijg een tas uit China, niet van leer maar goedkope nep leer. Een andere maat en al ik erover klaag, mag ik de kosten betalen om het naar China yerug te sturen voor een paar tientjes en krijg ik 10% korting op m'n volgende aankoop. Wat een oplichting. 39,95E betaald. Was 150E volgens de advertentie. Op de markt 7,50E.
Ben pislink!

15. huhtikuuta 2026

fraudeze aankoop

fraudeze aankoop. Ik heb zogezegd hoogwaardig lederen tassen in aanbieding gekocht maar ik kreeg kunststof. Erbij, ze willen het niet gratis terugnemen en nuanceren dat het onderweg kwijt kan geraken... (zonder dekking aldus). Ze willen gewoon niet terugbetalen.

1. huhtikuuta 2026

Slechte zaak

Slechte zaak. NIET BIJ BESTELLEN. je moet even snel afrekenen en vervolgens geen reactie. Ook geen tel om contact op te nemen. Contact firmulier ingevuld op website. Geen reactie...

25. maaliskuuta 2026

zeer slecht

Tas 6 weken geleden besteld, nooit aangekomen, geen reactie op gestuurd mailtje, geen geld retour, telefoonnummer niet vindbaar

24. maaliskuuta 2026

Ipv 2 tassen heb ik er 1 gekregen

Ipv 2 tassen heb ik er 1 gekregen, de aanbieding was 1+1 gratis. De tas was veel kleiner dan dat de foto liet geloven en de kwaliteit was niet zoals verwacht.
Retourneren kost gemiddeld €30 volgens tassen specialist. Om die kosten te besparen bieden ze aan om 10% vh aankoopbedrag terug te geven en 20% korting bij een volgende aankoop.
In de advertentie zie je nergens dat het product uit China komt.

19. maaliskuuta 2026

Nou echt nep hoor

Nou echt nep hoor! Maarja retour sturen is geen optie gezien de kosten dus deze gaat naar de kringloopwinkel want dit is echt geen kwaliteit.

13. maaliskuuta 2026

Trap er niet in!

Verzending duurde lang, pakjesbezorgdienst bijzonder onbetrouwbaar (beweren dat ze zijn geweest en dat ze niemand thuis troffen). Maar dan heb je eindelijk je bestelde LEREN tas... nou maak dat je moeder wijs: als dit leer is, dan vreet ik m'n schoen op. De prijs was te mooi om waar te zijn, en meestal gaat die vlieger op. Driedubbel ingestonken dus. Jammer.

10. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin