Saanut 3/5 tähteä

Så bra med leveransen direkt utanför dörren ! Omtyckt och bra godis av anka o hjort! Något vasst godis av nöt. Gav bort till vovve som inte sväljer rakt av då det kan va vasst svälja helt. Leksake... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tassboxen är en fullträff. Snabb leverans och ett superenkelt abonnemangssystem. Att den går att skräddarsy gör att det finns något för alla. Oavsett storlek, eventuella allergier eller preferense... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så kul att testa saker man kanske inte valt i vanliga fall! Vovven älskade allt! Bra kvalitet på produkterna och roligt med teman. Kommer tyvärr behöva pausa på grund av ekonomiska skäl, men nä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra box med bra variation på innehåll. Älskar att där kom en hårdare leksak med och inte bara mjuka som boxen vi hade innan.

1. Verkkokauppapalvelu

Yrityksen kirjoittama

Tassboxen är en svensk prenumerationstjänst för hundar. Varje månad skickar vi en box fylld med noggrant utvalda produkter för både hund och ägare – som leksaker, godis, tillbehör och överraskningar. Vårt mål är att skapa glädje, aktivering och omtanke i varje box, samtidigt som vi samarbetar med välkända varumärken och noggrant kontrollerar kvaliteten på allt innehåll. Du kan anpassa prenumerationen efter din hunds storlek och säga upp när du vill – inga bindningstider. Tassboxen gör det enkelt att skämma bort din hund på ett roligt och bekvämt sätt, direkt hem till dörren.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, hunden tyckte om både godis och leksaker! Jättenöjd!!

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tassboxen

Tack för ert omdöme, det värmer att läsa!

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt rolig blandning med jultema i…

Riktigt rolig blandning med jultema i våran första box 😁vovven vart supernöjd

6. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tassboxen

Om ni är nöjda då är vi lika nöjda! Vi jobbar på att bli den bästa månads boxen i Sverige!

Saanut 5/5 tähteä

Min vovve blev så nöjd med boxen och…

Min vovve blev så nöjd med boxen och även vi! Det är smidigt att välja mellan att prenumerera eller att köpa engångsbox. Smidigt att avsluta när man vill vilket känns tryggt! Är glad att bidra till hundar i nöd i samma veva / en nöjd kund

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tassboxen

Vad fint omdöme du ger oss. Vi ska göra vårt allra bästa för att ni ska få den bästa upplevelsen!

Supernöjd med min tassbox

Supernöjd med min tassbox, temat var ”Under the sea”. Allt i boxen var då kopplat till temat vilket var kul! Ser framemot att se julboxen. Hundgodiset är av lite lyxigare slag.

22. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Tassboxen

Tack för fint omdöme, vi uppskattar dina ord!

Saanut 4/5 tähteä

Jag tycker att boxen va jätte bra man…

Jag tycker att boxen va jätte bra man fick med en liten lapp där de stod va allt va vi fick även med en test godis påse. Han har inte fått sakerna än, han ska få dom i julklapp men han har redan testat en av leksakerna😅

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tassboxen

Vad roligt att höra att ni blivit nöjda! det värmer oss, tack!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin