Nu 3 keer wat besteld en elke keer zeer snel verzonden, savonds besteld volgende ochtend verzonden. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel en zal hem vaker gaan gebruiken. Groeten Dave
Een bouwmodel uitgezocht, voordat ik tot aanschaf overging eerst per mail over enkele dingen wat gevraagd. Antwoord kwam heel snel. Bouwmodel besteld en twee dagen later werd het al bezorgd. Al met a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Modelbouw, Diecast, Boeken, Cobi, Puzzels en meer. Scale model kits, Diecast, Books, Cobi, Puzzels and more.
Laageindseweg 24, 4155BG, Gellicum, Hollanti
- 0031611237528
- info@tasmodelshop.com
- tasmodelshop.com
Muut katsoivat myös näitä
Persoonlijke ervaring
Zoals de titel aangeeft; het is de persoon die het doet. Geen kille verkoper dus maar iemand die lol in zijn doen en laten heeft. Alles bij elkaar een goed concept. Het leuke is dat ik nog netjes wacht op mijn gekochte product waar ik alle vertrouwen in heb dat dat wel goed zit. Bovenstaande lijkt misschien wat overdreven maar soms verdient een harde werker dat. Groet, Willem.
Great international seller!
Great international seller!
Quick shipping, highly recommended.
Grüsse aus Deutschland.
Goede prijzen, vlotte service!
Vlot verstuurd maar vooral goede prijzen! Takom Elefant substantieel goedkoper dan de concurrenten bijvoorbeeld.
Tasmodelshop staat boven in mijn favorietenlijst nu!
Rob vindtontbrekende sprue
Bij Rob de Shot Kal Alef kit, 1:72 gevonden. Helemaal top. Toen ik er mee begon,ontdekte ik dat er een sprue aan ontbrak. Rob gemaild en die is er achter aan gegaan. Hij heeft lang vol gehouden en het is hem gelukt om bij de leverancier het ontbrekende gietraam te krijgen. Prima service!
Fijne en betrouwbare zaak
Fijne en betrouwbare zaak, goede communicatie en snelle verzending, gewoon dik tevreden. Ga zo door!
Helemaal TOP mooie site en snelle…
Helemaal TOP mooie site en snelle levering.
Top winkel heel goed geholpen
Model voor een mooie prijs!
Heb een mooi model schip gekocht bij Tasmodelshop voor een mooie prijs. Vervolgens besteld en de volgende ochtend een mailtje dat hij verzonden was. PostNL had wel 2 dagen vertraging door de drukte maar daar kan Tasmodelshop natuurlijk niks aan doen. na die twee dagen netjes ontvangen en alles was netjes en compleet! Erg blij mee!
Prima, goed verzorgd en snel.
Uitstekende Webwinkel
Goede website en betrouwbaar. Snelle levering en uitstekende producten.
Ik heb geen enkel probleem ondervonden na mijn bestelling bij Tasmodelshop.
vous m'avez livré ce que j'ai commandé…
vous m'avez livré ce que j'ai commandé dans un délai très rapide. J'aimerais savoir si on peut vous signifier les modèles que nous aimerions voir un jour commercialisés?
Nu 3 keer wat besteld en elke keer zeer…
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.