Saanut 5/5 tähteä

Det gick fort att få sakerna och är jätte nöjd, köpte två tarotkort lekar och dom var fint förpackade och väldigt fina kort. Köpte även salvia och rökelse även dom är jag super nöjd över och en pendel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med denna härliga butik. Bra varor för mys i hemmet.Har mycket kvar att handla. Vad som också är bra att dom har Early bird. Toppenbetyg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har inget att anmärka på, trevlig butik och snabbt utskick. Att earlybird missade utlovad leveransdag med 2 dagar kan inte tarothuset lastas för.

Saanut 5/5 tähteä

Jättefina ”lekar”, mycket annat fint också! Skulle dock gärna se fler förvaringslådor, kristaller, ljusstakar/ ljushållare. Priser ok, något dyra med vissa varor men ändå ok. Frakt snabb! Kommer hand... Näytä lisää

1. Metafysiikkaan liittyvät tuotteet
  2. Verkkokauppapalvelu

Tietoja yrityksestä Tarothuset

Yrityksen kirjoittama

En webbutik specialiserad på tarotkort

Vi strävar efter att erbjuda Sveriges största utbud av tarotkort samt ett brett kompletterande sortiment av bland annat böcker, drömfångare, orakelkort, pendlar, rökelse och stenar. Sammantaget erbjuder vi ett brett sortiment av varor för både nybörjare och erfarna utövare inom det spirituella området.

Våra kunder brukar uppskatta våra snabba leveranser och utmärkta kundservice. Vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och engagerad kundupplevelse, där varje beställning hanteras med omsorg och noggrannhet. Vårt mål är att skapa en plats där alla kan hitta de verktyg och resurser de behöver för att utforska och fördjupa sin spirituella resa.

Vi på TarotHuset är passionerade med det vi gör och strävar alltid efter att förbättra och utöka vår service för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Välkommen till TarotHuset – din destination för allt inom tarot och spiritualitet!

Besök butiken Tarot på svenska Kontakta oss

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin