Saanut 1/5 tähteä

Op 02 januari een bestelling geplaatst die helaas zoek is geraakt bij PostNL. In eerste instantie kreeg ik geen contact met het bedrijf, telefoon werd niet beantwoord en ook via de mail geen reactie.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

bij de Target marktVoedselproducten besteld..Helaas duurde het 2 weken totaal..bij een bericht sturen via email. kreeg ik netjes antwoord dat de order nog in behandeling was.. Waarschijnlijk 1 product... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Had mango chamoy besteld, sturen ze de normale chamoy (2x) ter compensatie omdat de houdbaarheidsdatum tot APRIL 2026 was(23 maart bestelde ik), terwijl slaat sws nergens op want hoe wil je dat ik in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

29 maart besteld, betaald met iDeal, het is nu 10 dagen later ik heb nog steeds niets ontvangen wat opmerkelijk is aangezien ik al jaren bestel bij dit bedrijf. Ik voel me opgelicht aangezien zij niet... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

TM Wholesale is een toonaangevend import- en exportbedrijf dat gespecialiseerd is in authentiek expatvoedsel. Dankzij sterke wereldwijde partnerschappen en efficiënte logistiek zorgen wij voor tijdige levering, concurrerende prijzen en uitstekende service.

1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

fraudulent delivery…

Package was delivered according to plan, but the content was not what we ordered. Some tasteless powder instead of tasteful coffemate, but in exactly the same pots as we got elsewhere before. A big fraud

3. heinäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Toch meegevallen...

Had spullen besteld voor een etentje en levering zou zaterdag zijn. Geen telefonisch kontakt kunnen krijgen en op email werd heel laat gereageerd. Na lezen van ervaringen met andere gebruikers min of meer opgegeven dat ik nog iets zou krijgen. Echter 4 dagen te laat maar alles keurig netjes verpakt met icepack erin geleverd.

16. heinäkuuta 2025

Zelfs 1 ster is nog te veel

Jammer dat het onmogelijk is om 0 sterren te geven. Bestelling op 3 juni geplaatst en ondertussen 33 dagen later nog steeds niets ontvangen. Na aanhoudende pogingen om klantendienst te bereiken (telefonisch, mail) uiteindelijk toch een reactie gekregen met de belofte dat de bestelling binnen 2 dagen geleverd zou worden. Dit is ondertussen ook al 2 weken geleden en nog steeds niets gekregen. Klantendienst niet meer bereikbaar. Ik wacht op terugbetaling.

Samengevat: onbetrouwbaar, handelen met deze verdeler raad ik ten stelligste af.

6. heinäkuuta 2025

Echt schandalige service

Echt schandalige service. Product besteld maar door omstandigheden retour moeten sturen meteen toen ik het binnen had(wat ook al langer duurde dan gemeld was). Dit is al meer als een maand geleden, nog steeds geen geld ontvangen of uberhaupt een reactie vanuit hun kant.

6. kesäkuuta 2025

VERMIJD deze shop

VERMIJD deze shop! Ik herhaal! VERMIJD deze shop! Niet betrouwbaar! Je krijgt wat je niet besteld heb en klantenservice negeert je gewoon!

28. toukokuuta 2025

Rubbish

Next day delivery: no
Reply to my inquiry (email, phone, WhatsApp): no

Cut my losses and write a shitty well deserved review: yes

15. toukokuuta 2025

Bestelling geplaatst

Bestelling 2 weken geleden geplaatst maar tot op heden niets ontvangen. Al een paar mails naar hen ook daar wacht ik nog op een reactie.

Mocht je dit lezen geef ik 1 goede raad! Koop daar niets! Pure oplichting!

30. huhtikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Producten goed ontvangen

Producten goed ontvangen, ook goed verpakt, maakte me wel zorgen toen ik ze moeilijk kon bereiken en ik de slechte reviews (toen pas) zag, maar daarna ging de communicatie goed en heb ik al mijn producten ontvangen.

14. toukokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Alles geleverd

Ik wil deze review graag schrijven omdat ik me ernstig zorgen begon te maken over de levering nadat ik (helaas pas na het bestellen) de slechte reviews las. Levering was wel pas een paar dagen later (en dus niet de volgende dag) maar wel compleet en ook binnen de houdbaarheidsdatum van de producten.

10. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een paar jaar over de datum geleverde…

Een paar jaar over de datum geleverde producten! Mijn geld zou teruggestort worden. Of ik wel de producten terug wilde sturen en de verzendkosten zou ik ook terugkrijgen. GEEN CONTACT MEER TE KRIJGEN!!! EEN GROTE OPLICHTERIJ!!!!! GELOOF DE POSITIEVE REVIEWS NIET, ZEKER DIE MET 5 STERREN NIET!!

31. maaliskuuta 2025

Totaal onaanvaardbare werkwijze!

Totaal onaanvaardbare werkwijze!
Na 2 bestellingen op 2 dagen, weken geleden. Na een tijd beginnen mails sturen waar mijn bestellingen bleven, nooit antwoord gekregen.
Uiteindelijk iemand te pakken gekregen telefonisch, deze vriendelijke man beloofde alles snel inorde te brengen, helaas blijkt nu dat dit valse beloftes waren!! Ik start alvast een klacht op!

6. huhtikuuta 2025

Zeer slecht!!

Zeer slecht!! Bestelde product tot op heden nog steeds niet ontvangen. Iedere keer als je mailt geven ze aan dat je het binnen een paar dagen zal ontvangen en dat is inmiddels al 3 weken geleden. Bestel hier nooit iets!!!

14. maaliskuuta 2025

Oplichters

Ruim maand geleden een bestelling gedaan van ongeveer 80 euro. 4 dagen later nog geen 5% van bestelling gekregen. Verder zijn ze niet bereikbaar. Waardeloos bedrijf!

6. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin