Op 02 januari een bestelling geplaatst die helaas zoek is geraakt bij PostNL. In eerste instantie kreeg ik geen contact met het bedrijf, telefoon werd niet beantwoord en ook via de mail geen reactie.... Näytä lisää
bij de Target marktVoedselproducten besteld..Helaas duurde het 2 weken totaal..bij een bericht sturen via email. kreeg ik netjes antwoord dat de order nog in behandeling was.. Waarschijnlijk 1 product... Näytä lisää
Had mango chamoy besteld, sturen ze de normale chamoy (2x) ter compensatie omdat de houdbaarheidsdatum tot APRIL 2026 was(23 maart bestelde ik), terwijl slaat sws nergens op want hoe wil je dat ik in... Näytä lisää
29 maart besteld, betaald met iDeal, het is nu 10 dagen later ik heb nog steeds niets ontvangen wat opmerkelijk is aangezien ik al jaren bestel bij dit bedrijf. Ik voel me opgelicht aangezien zij niet... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
TM Wholesale is een toonaangevend import- en exportbedrijf dat gespecialiseerd is in authentiek expatvoedsel. Dankzij sterke wereldwijde partnerschappen en efficiënte logistiek zorgen wij voor tijdige levering, concurrerende prijzen en uitstekende service.
Kiotoweg 124-126, 3047BG, Rotterdam, Hollanti
- 010-2035303
- webshop@targetmart.nl
- targetmart.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Doos van 40 pakjes mi goreng besteld
Doos van 40 pakjes mi goreng besteld. Snel geleverd.
Ik heb
Ik heb lollis gekocht mango en pasie fruit en ik heb aardbei en andere smaak gekregen dus ik heb een e-mail gestuurd en 2 verschillende dagen gebeld maar ik kreeg geen antwoord ook niemand naam de telefoon op.
Mijn soep
2 dozen soep besteld,duurde 2 dagen dus op tijd bestellen zit ik nooit zonder mijn favoriete soep,toppie.
Prima webwinkel
Er wordt snel gereageerd op de bestelling d.m.v. een mail.
Er is voorts duidelijkheid omtrent verzenden en wordt vervolgens snel geleverd in een goede verpakking.
Snelle verzending en goeie service
Snel geleverd
Scherpe prijzen, goede producten en snelle verzending
Veel producten die niet in reguliere winkels verkrijgbaar zijn bij mij in de buurt. Scherpe prijs en snelle verzending
Goed levering
Heb een 40 pack indomie fried noodles aangeschaft. Kreeg mijn pakket keurig op tijd. Goede prijs. Ik heb nu één vijfpack (komen in pakken van 5, 8x5) opengemaakt maar in twee van hen zat geen zakje kruiden en chilipoeder. Daar kan Targetmart zelf natuurlijk niets aan doen, maar vond het wel vervelend.
Zeer slechte service!!...dit is de…
Zeer slechte service!!...dit is de eerste en laatste keer dat ik bij hun bestel. Prijzen zijn redelijk maar je verwacht toch geen vervallen producten....dat is toch niet de bedoeling. En als je ze probeert te bellen wordt het niet beantwoord en ook via email geprobeerd...ook geen reactie!!
Snelle service, maar je moet er zelf wel achterna gaan.
Na betaling van bestelling geen ontvangst bevestiging ontvangen. Wel is er actie ondernomen na telefoontje mijn kant en zijn de producten snel daarna ontvangen. (kan zijn dat er vertraging was ivm de feestdagen [dec 2021])
Tip voor Targetmart: klanten een betaal/order bevestiging sturen met daarin de te verwachte leveringsdatum!
The delivery was late and took more…
The delivery was late and took more than 10 days but items were of good quality.
Snel accuraat en goede service.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.