Zonder afspraak in 2 1/2 uur geweldig geholpen door Mike (en eigenlijk door het personeel van Tapijtcentrum Venlo) omdat: × we een bijzonder plezierig gesprek hadden; x de verkoper deskundig w... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De service was prima. Met thuisbezoek voor overleg. De afleveri g was ook heel goed. Vriendelijk in winkel en bij bezorgen.
Yritys on vastannut
Super bedrijf! Ben bij het filiaal Venlo geweest werd gelijk aangesproken of ze konden helpen. Naar een afspraak te hebben gemaakt. Is alles goed verlopen bij mij thuis. Snel en netjes gedaan. Vriende... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De levering van de vloer en afwerking zijn goed gedaan, Enige min punt zijn de tijdstippen van komen meten, deze zijn veel te ruim gepland, je moet er de gehele dag voor thuis zijn, vind dat dit nie... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Nijmeegseweg 8A, 5916 PT, Venlo, Limburg, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Warme ontvangst,zeer duidelijke uitleg,ben erg tevreden.

omdat:
× we een bijzonder plezierig gesprek hadden;
x de verkoper deskundig was, hetgeen leidde tot aanschaf van rolgordijnen, in betweens en nog meer:
x én hij zíjn kijk op kleuren en uitvoeringen durfde te geven.
Tenslotte, de koffie was super en het heerlijke appelgebak maakte alles af.
Wij gingen meer dan tevreden naar huis.
Felice, Loek

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
In de winkel werden we enorm goed geholpen (zo leek het) en kregen uitgebreid uitleg. In de winkel hebben we de vloer gekozen en het contract getekend, data werden bepaald. Toen kwam er (naderhand) iemand nog "opmeten". Toen bleken er opeens nog honderden Euro's aan bijkomende kosten bij te komen om de gekozen vloer te kunnen leggen. Dit hebben we niet gedaan, dus opnieuw een andere vloer gekozen omdat we vast aan het contract zaten. Toen ze kwamen leggen bleek ook éen strip niet in volle lengte geleverd, toen hebben we aangegeven de rest niet te betalen omdat de vloer af moest, de strip werd toen alsnog gehaald. Ons advies: maak niet dezelfde fout. Wat ons betreft hadden we beter naar een bouwmarkt met legservice kunnen gaan. Deze enorme uitgave had ons blij moeten maken, dat zijn we nu niet.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
De verkoop helemaal top, ook de levering goed gegaan, de tegenvaller was het slijpen van de egalisatie dit gebeurde zonder stofzak het appartement leek een grote stofhoop niet fijn ivm de werkzaamheden die wij ervoor gedaan hadden, de vloer is verder prachtig ondanks de ellende toch heel blij ermee.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Onlangs een traploper gekocht welke aan al onze verwachtingen heeft voldaan in prijs, kwaliteit en professioneel goed vakmanschap.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Goed advies, duidelijke uitleg van voortgang offerte, meten, definitieve order, afspraken maken en leggen vloer.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Snelle levering en veel keuze. Korting beperkt maar al met al inclusief montage prima allemaal.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Alles was gewoon perfect: de Service in de winkel bij het uitzoeken, het opmeten (met aankondigingstelefoontje vooraf) en het uiteindelijke leveren (ook weer met tijdige aankondiging). We zijn heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
comunikatie tussen de mensen die de spullen komen brengen en de man die komt leggen.
de lijm was vergeten door de mensen die de spullen kwamen brengen.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Alles is prima verlopen: goede service in de winkel en goede service bij aflevering!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Komen gemaakte afspraken goed na, goed bereikbaar en zeer vriendelijk

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
prima geholpen in winkel en prima vloer gelegd

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Van offerte tot en met aflevering was alles goed geregeld. Prima service.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Novilon vloer te kort gelegd. Veel novilon over waar ze dit nog voor hadden kunnen gebruiken.
Te kort afgesneden, dom dom dom
Moeten weer extra terug komen.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Zeer klantvriendelijk. Eerlijke feedback.
Goede service. Zeker aan te bevelen!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Alles paste en ophangen was in notime gebeurd.
We hebben wel lang op de raambekleding moeten wachten.