De informatie bij aanschaf van tapijt en laminaat was goed. Van een aantal zaken ogenschijnlijk van minder importantie bleek achteraf toch de informatie van belang te zijn( Onderhoud/ profielafwerkin... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Vandaag binnengelopen bij Tapijtcentrum Nederland in Ede. Aanvankelijk op zoek naar traprenovatie in de vorm van laminaat of pvc. Na enig doorvragen van de verkoper Arno Verschuren kwamen we uiteindel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag in Ede geweldig geholpen door Arno. Vlotte service, goed meegedacht over ons caravanproject en hoe dit met de vloer aan te pakken. Direct het vinyl mee kunnen nemen en nog goede tips gekregen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij waren eerst goed ontvangen in het showroom. De verkoper wist veel te vertellen en gaaf ons goed advies. Samen hebben wij een vloer gevonden die geschikt was voor onze wensen. Alles was besproken e... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Grotestraat 121, 6711 AK, Ede, Gelderland, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Wij waren zeer tevreden over het adviesgesprek en de installatie van onze raambekleding en hebben het stofferen van onze trap nu ook in opdracht gegeven. Nu nog even afwachten op het resultaat.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Prettig geholpen en goed advies gekregen.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Het was een fijne winkelervaring. Goed advies, meedenkend, behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Athene zand, drempelloos door het hele huis. Heerlijk! Er was wel een verhuiswagen nodig, om het in één keer te laten leggen, maar vorig jaar zaten we mooi voor de feestdagen met zachte voetjes op ons hoogpolig tapijt. Die nacht stond ik even op om naar de badkamer te gaan. Daar realiseerde ik me ineens, dat ik zomaar moeiteloos daar was gekomen. Geen opstart problemen, geen rugpijn, geen koude voeten. Hierna nog drie dagen getest: echt weg. Dat móet wel door de vloerbedekking komen. Kan niet anders. En nu, een jaartje verder hebben we nog steeds heel veel plezier van ons zachte ‘zand’ op de grond. Het is prachtig en het blijft zo mooi. Ook omdat we een James starterset erbij kregen. Voor de ongelukjes met eten, kleinkinderen en bezoek met buitensport schoenen. Als je doet wat er op de verpakking staat zie je er niks meer van. Je bent gek dat je zo’n licht tapijt koopt….nou, beter …. Gek op. Nooit meer struikelen over los kleed en toch een hoge pool. Ik ben er zó blij mee. De mannen die het kwamen leggen liepen erop met hun schoenen. Ik dacht dat dat niet mocht. Maar het moet wel behandeld zijn, want inderdaad nu na een jaar is het nog steeds zo mooi. We gaan al jaren naar tapijtcentrum Ede voor de gordijnen, voor kunstgras (jawel, op de galerij) , twee keer een inloopkleed en drie keer een superhoogpolig knuffelkleed voor de kleinkinderen. Dat we nu na jarenlang parket naar hen zijn gegaan om alles in te laten meten en te leggen is geen wonder. Het resultaat wel. Een plaatje!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
De ruime keuze. Deskundige medewerkers met goede adviezen. De bestelde producten worden netjes op tijd geleverd. Deskundig personeel werkt het keurig af.
Kortweg een bedrijf die 5 sterren waard is.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Hele mooie, fijne zaak. Vriendelijk personeel.

Vriendelijke verkoper.
De verkoper dacht direct met mij mee.
Hij kwam gelijk met de oplossing, en ik kon het direct meenemen.

Zeer vriendelijk geholpen.
Al m’n vragen snel beantwoord.
De prijs was prima.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goede snelle info goede uitleg prettige bediening

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Perfecte service en hulp bij de keuze maken vloerkleed

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Wederom goed geadviseerd nu bij de aankoop van trapstoffering. Mooie materialen voor een nette prijs en met oog voor duurzaamheid.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vriendelijke en correcte uitvoering van de werkzaamheden.
Vriendelijke afhandeling van telefonische vragen.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Houdt zich aan de afspraken,keurig op tijd beleefde mensen en aardig,

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Perfect geholpen in de winkel en echt heel veel respect en bewondering voor de mannen die de spullen hebben gelegd !!!!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goed advies, goede communicatie en netjes op tijd voor het inmeten en leggen van de vloerbedekking. Wij zijn blij met onze trappen en overloop.
Wel soms een nietje die niet helemaal in de vloer zit. Die slaan we met een hamer plat en dan voelen en zien we er niets meer van.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Goed selectie, redelijke prijzen, goed communicatie met verkoop en monteurs

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Ede
Houdt zich aan de afspraken. Werden 10 min voordat ze kwamen nog even gebeld dat ze er met 10 min zouden zijn.
Netjes werk afgeleverd!

Do not recommend!
The store sold us smelly carpet. The pungent smell lasted for 3 years. We've been trying to email the store and find a solution. Unfortunately the staff has been avoiding the issues and keep saying we should get the carpet tested. EU regulation already stated that it is supplier's responsibility to guarantee the material is free of hazardous substance. However the staff only sent us a simple material list without any proof that it is not hazardous.
We decide to replace the carpet and the store even cannot provide any compensation or service to remove the carpet. The staff even asks us to pay more so we can get something alternative. Deeply disappointed and won't trust this store again!