In de showroom (Best) werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan wat voor eetkamerstoelen we zochten. Die werden gewoon bij ons gebracht om te testen en kijken welke voldeed aan onze "zit-eis... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Het vervolg : vandaag al terug voor een complete slaapkamer wat we al hadden gezien. Na wat passen en meten en dankzij het meedenken door Jort Kuijpers (vorige x ook zo fijn door hem geholpen) kunnen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super mooie spullen. Heel veel verschillende stijlen voor ieder wat wils. Echt kwaliteit. Van bedden tot tafels, stoelen, lampen, schilderijen, gordijnen, vloedkleden, tappijt, echt alles voor je int... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wederom alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd, nette planning die nagekomen wordt. uiteindelijk bleek 1x egaliseren voldoende i.p.v. 2 keer, netjes verrekend. PVC vloer en droogloopmat liggen er... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Hoofdstraat 53, 5683 AC, Best, Noord-Brabant, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle levering en de jongens waren zo vriendelijk om ook de eettafel weer mee naar binnen te zetten op het kleed. Topservice!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Correct afgeleverd en vriendelijke mensen van de bezorging.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Alles goed gelegd en gehangen. Vriendelijke en nette mannen

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Ze houden kontakt, als er een andere levertijd komt. Ze zijn erg vriendelijk. Steeds je vaste verkoper, die het een en ander uitlegt.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Alles netjes afgeleverd telefoontje van te voren.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
In de winkel wordt je heel goed en vriendelijk geholpen. De bank en het tapijt waren mooi op tijd geleverd, de kasten duurden een paar weken langer (4 maanden). Geleverde spullen zijn prima!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Alle afspraken zijn perfect nagekomen.
vriendelijke en behulpzaam medewerkers.
er was na een dag een reparatie nodig. dit werd ook perfect afgehandeld.
ik vind het een fijn bedrijf.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Kopen hier altyd onze vloerbedekking en karpetten. Erg goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
We begonnen met wat tegenslagen maar dat is helemaal goedgekomen.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Vriendelijk service, goed advies en afspraken worden perfect nagekomen!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Netjes op tijd geleverd. Matras uitgepakt en in bed gelegd zodat het alleen nog maar opgedekt hoefde te worden. Net personeel en goede service.

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
De leggers hebben echt supergoed het vinyl gelegd boven. Klasse mannen!

Vastaus yritykseltä Tapijtcentrum Nederland - Best
Verkoopmedewerkster te Best zeer kundig en gaf goede voorlichtende adviezen. De afspraken wanneer artikelen geleverd zouden worden, werden stipt en tussen de afgesproken tijden gebracht. Het personeel dat werkzaamheden ter plekke uitvoerde was kundig en voortvarend te werk gegaan .