Lille restaurant på Åboulevard i centrum af København. Elo, Kokken/ejeren er innovativ i fortolkning af tapas, så det er spændende, hvad han nu har fundet på af tapas. Vi har været der tidligere. D... Näytä lisää
Vi ankom sent, men intet problem med at blive betjent, endog meget venligt og kompetent. Virkeligt gode og varierende tapas: Græskarsuppe, bacalau, perfekt stegt Færøsk laks, okseskank etc.- alt sa... Näytä lisää
Det er ordene efter vi - et selskab på 26 - havde indtaget Temporadas tapas. Vi hyggede os i 1½ time men tiden var ved at løbe fra kokken og vores videre tur, så vi måtte sluge desserten og løbe uden... Näytä lisää
Åboulevard 23, 1960, Frederiksberg, Tanska
- +4535351515
- Info@tapasbodega.dk
- tapasbodega.dk
Spændende og anderledes tapas
Lille restaurant på Åboulevard i centrum af København.
Vi har været der tidligere. Denne gang var mulighederne igen spændende og anderledes.
Vi kan kun anbefale at spise der.
Dejlig tapas og god vin
Vi fik en rigtig dejlig middag med god vin til. Det er et hyggeligt sted og Elo er sød og imødekommende. Vi kom meget for sent, men han tog det med et smil. Vi kan kun anbefale Temporada.
Skønt lille sted med lækre små retter…
Skønt lille sted med lækre små retter og hyggelig atmosfære.
Variationer med kvalitet
Virkeligt gode og varierende tapas: Græskarsuppe, bacalau, perfekt stegt Færøsk laks, okseskank etc.- alt sammen viser en kærlig, og kundskab til madlavning og så til fornuftige priser.
Stor anbefaling herfra.
Super god mad og dejlig og hyggelig…
Super god mad og dejlig og hyggelig betjening - og rimelig pris
Meget hyggeligt sted med god mad og…
Meget hyggeligt sted med god mad og dejlig vin. Meget personlig og nærværende betjening.
Det er altid en god oplevelse at komme på Temporada
En virkelig god oplevelse med tapas i…
En virkelig god oplevelse med tapas i høj kvalitet, serveret med nærværende og opmærksom betjening
A taste of surprise!
Lækker, harmonisk restaurant med overraskende smagsoplevelser og nærværende service!
Helt igennem en intim oplevelse med lækker mad og god vin.
Vi fik en masse små retter serveret…
Vi fik en masse små retter serveret over to timer - tiden fløj afsted. Elo skabte en hyggelig atmosfære, idet han kom omkring bordet indimellem og små snakkede. Maden var fantastisk og der er helt sikkert et sted der er værd at besøge igen
God service og fantastisk mad
Et must visit!
Fantastisk mad og super nærværende og autentisk betjening. Klart anbefalelsesværdigt.
Rigtig dejlig madoplevelse
Rigtig dejlig madoplevelse. Vi fik Elo´s menu, mange små lækre retter. Dejlig personlig betjening og en god stemning i en fyldt restaurant. Vi kommer gerne igen og giver Temporada vores varmeste anbefalinger.
Go tapas til fornuftige priser
Hyggelige lokaler, god personlig service og små gode retter, ligger tæt på Forum metro og mellem Rantzausgade og Blågårdsgade - maden er glutenvenlig og kan specielt anbefale kødbollerne
Vi kom som Early Bird gæster
Vi kom som Early Bird gæster. - Det kan godt være et noget skrabet koncept, men det var rigtig godt på Temporada
Altid den bedste service samt mad
Altid den bedste service samt mad, bestemt et besøg værd ❤️😊
Dejlig mad og en venlig og…
Dejlig mad og en venlig og imødekommende betjening.
God akustik i lokalet, så det er muligt tale sammen.
Vi kommer helt sikkert igen.
Den største anbefaling 👏
Sikker et fantastiske sted.
Meget velsmagende retter, forfriskende med en lidt fornyet tilgang til tapas og det hele pakket ind i en utrolig hyggelig atmosfære. Dejlig akustisk så man kan tale sammen uden at råbe.
Vi mødtes tre venner, vi kommer helt bestemt igen og vi er allerede i gang med at anbefale 👏
Meget lækker mad og hyggelig atmosfære
Meget lækker mad og hyggelig atmosfære. Vi kommer igen!
Hyggelig lille restaurant
Hyggelig lille restaurant, hvor mad og vin er vel tilberedt og smager skønt!