Tapasbaren - food & cocktails Arvostelua 42

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Vi spiste på denne restaurant den 31. dec.2024. Vi bestilte alt fra havet (Mediterranean grilled fish and seafood) til deling mellem mig og min kæreste (59 €) Der var stegt torsk, kogt laks, humme... Näytä lisää

Vi bestilte Nytårsmenuen, så lækkert og spændende ud, og vores højeste forventninger blev overgået. Det var nemt at afhente, servering og tilberedelse gik som beskrevet i vejledningen (dvs meget nemt... Näytä lisää

Som fans af tapas og Spansk vin, var vi spændte på hvad tapasbaren kunne tilbyde. Et kanont hyggeligt sted, hvor vi blev modtaget af tjeneren Nicklas, som gav sublim betjening med smil og indlevels... Näytä lisää

1. Tapasbaari
  2. Ravintola

Tapasbaren er Københavns nye lille latino spisested. Her kan du nemt få stillet sulten og tørsten med tapas og lækre cocktails to go. Eller bestille catering og gøre det nemt at holde fest! Her kan du nyde et godt og hurtigt måltid med en lækker øl, cocktail, glas vin eller lignende, før du skal videre i byen, uden at bruge hele pengepungen og hele aftenen!

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Overset brunch-perle

Havde ikke været på Tapasbaren før, da min kæreste og jeg tog derned og prøvede deres brunch en søndag. Vi havde stedet mere eller mindre for os selv, da stedet åbenbart ikke er kendt for sin brunch. Men god, det er den! Lidt mindre på tallerkenen end de traditionelle brunch-serveringer man kan få i Kbh, men til gengæld superlækkert og originalt. Æg, chorizo, yogurt med bær, spanske oste og lidt forskellige tapasting er en fantastisk kombination, og til meget rimelige penge.

Hvis du skal have en ordentlig gang tømmermænds-brunch, hvor det bare skal være en stor portion af noget fedtet noget med æg, bacon og pandekager, er det ikke her. Men hvis du vil have lækker, veltilberedt brunch, er det klart her. Og betjeningen var hele vejen igennem sød, opmærksom og imødekommende.

13. maaliskuuta 2011

Fantastisk mad og service

Helt fantastisk mad og service til en overkommelig pris. Jeg bestilte på forhånd hvad vi ville have, men de havde så ændret menuen uden at jeg havde set det, og de ringede til mig og spurgte om vi ville have den nye menu i stedet, til hvilket jeg takkede ja. Vi spiste i små 3 timer, og hele vejen igennem var servicen helt i top, og vi blev spurgt hvordan det smagte, og før en ny ret kom blev vi spurgt om vi var klar, altid meget høfligt, ligesom vi blev forklaret hvad retterne bestod af.

3. maaliskuuta 2011